Böcker

Ibland mår jag inte så bra

Hösten 2016 debuterade jag som författare med boken "Ibland mår jag inte så bra". I boken berättar jag om mina egna erfarenheter av psykisk ohälsa - om första gången jag kände ångest, om panikattacken jag trodde var en stroke och om hur jag fick lära känna mig själv på nytt. Mina egna erfarenheter blandas upp med viktig fakta om psykisk ohälsa, om hur det var att söka hjälp och vilken hjälp det finns att få.

Boken har flera syften - den är skriven både till dig som drabbats av psykisk ohälsa och till dig som närstående. Till dig som inte känner någon som fått en panikattack, och till dig som har fördomar om att må psykiskt dåligt. Jag vet att det är lätt att hamna där, för jag har varit där själv. Använd gärna boken som en samtalsstartare om detta tabubelagda ämne som vi inte kan tala nog om. Hemma, i skolan, på bussen, på jobbet. För psykisk ohälsa ska inte vara någonting att skämmas över.

Köp "Ibland mår jag inte så bra" HÄR!

 
 
Vem bryr sig?
 
Hösten 2017 gav jag ut min andra bok "Vem bryr sig?". Djurrätt är en hjärtefråga för mig och i boken skildrar jag hur det gick till när jag blev medveten om djurens situation och stegvis ändrade mitt liv. "Vem bryr sig?" är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv. Och om att göra medvetna val vad det gäller livet, djuren och maten.
 

Köp "Vem bryr sig?" HÄR!