Försöker lära mig att beatboxa

15 kommentarer

 1. Hej! Kan inte du göra en video om valparna? Hade vart riktigt kul och intressant att se, helst när man själv just tagit en liten skrutt 🙂
  lite hur ni tänker kring rumsrenhetsträning, bra att ha grejjer till vovvarna, träning, lydnad osv!

 2. Fantastisk video!!!!! Brrrrrr tjickitjicki brrrr

 3. Hahah så bra video. Jag och en kompis försökte själva och hahahah vi dog av skrattattacker. ♥️♥️

 4. Första gång jag inte orkar se klart en av dina videos. Det där var inte kul, bara sjukt störande haha. Men kanske dina unga fans tycker sånt är kul? Jag vill heller se mer om hundarna tex vilket foder du ger och tankar om hur djuren som blir hundmat har det. Test av vegansk smink och skönhetsprodukter, det kommer ju nya hela tiden. Test och recensioner av vegansk mat. Tex vilken är den bästa veganska osten? Finns det någon som faktisk smälter på pizzan och som smakar gott? Vilken vegansk mjölk funkar bäst till olika recept? Vilken vegansk glass, yoghurt, smör osv är bäst? Det finns ju en hel del alternativ men många är båda dåliga och jättedyra. Jag har fått slänga så mycket dyr veganmat pga att den var fullkomligt oätlig. Jag kan tipsa om att Oatly havredryck kyld är supergod i havregrynsgröt. Men inte alls bra i chokladpudding. Du skulle kunna köpa en av alla sorters vegansk mjölk och göra Ekströms chokladpudding och sen kan du och Anders smaka på alla och ge poäng för smak och konsistens. Typ så. Tror flera skulle välja bort djurprodukter om de visste vad de kan ersätta dem med så vore perfekt med en serie om det, Therese testar vegansk mat. 😊

  1. Therese testar vegansk mat är en jättebra idé, det hade jag mer än gärna också kollat på!

  2. Det var en tråkig och nedlåtande ton du hade… jag tycker personligen att Therese personlighet lyser igenom något fantastiskt i just den här videon, för första gången på länge ser jag en sprudlande energi från henne som varit lite frånvarande till och från. Jag tycker hon verkar lycklig, det märks på något sätt när hon bjuder på sig själv. Känns som en hård grej att kritisera, men alla tycker vi olika… 😊

 5. Rolig beatbox video! Gillade den och du hade ju en bra trudelutt på slutet😊

 6. Tyckte detta va as kul!!! Fler sånt här har inte sett nån svensk youtuber testa detta!! Plus du va faktiskt riktigt bra! Keep the good WORK up, längtar till Anders draw my life video 😍😍

 7. Förlåt men denna video var verkligen inte speciellt intressant att titta på.

 8. Hahah jag älskade den här videon. Precis vad jag behöver efter en lång dag! 😂 Jag skrattade så jävla mycket. Och du var duktig faktiskt så fortsätt öva 🙏

 9. Rebecca M

  Jag tyckte inte videon var speciellt rolig men det är bara min åsikt. 🙂 Däremot tyckte jag att bilden på björnen i bakgrunden var obehaglig. Jag är inte ens vegan men inte ens jag hade velat ha en en stor bild på en björn med inringade områden där man ska skjuta den …….

 10. Sååå härligt video! Älskar hur du blandar högt och lågt på din kanal! Kram!

 11. Fråga till alla som kommenterar: Måste allt som Therese lägger upp vara jätteintressant och jätteviktigt? Tycker det är roligt med lite mer oseriösa videos också. Haha!

 12. Jätterolig video Hahahah
  Mer sånt!

 13. Tack Therese!! Min skitvecka fick avsluta i ett asgarv med den här videon 😂 OCH i stor beundran för allt du vågar pröva på och bjuda på till oss andra! Puss på dej <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *