Ett nytt hem

I samarbete med Jotex 

Tänk att det snart är ett helt år sedan jag och Anders blev sambos igen! När vi flyttade in hade vi så mycket planer på hur vi skulle inreda lägenheten, men det var verkligen inte lika lätt som vi trodde. Herregud vad vi hållit på för att få ihop allt, delvis med att hitta vår stil men också att hitta tiden det tar när! Så ni kan ju gissa vilka som blev superglada när vi blev kontaktade av Jotex för några månader sedan.

Efter ett besök av en supergullig och duktig inredare och en massor av planering hittade vi något som kändes som oss, men som skulle skapa en mysigare och mer ombonad känsla på den plats jag faktiskt spenderar flest timmar i. Vårt hem.

Jag och Anders är verkligen så nöjda med resultatet, och lägenheten känns helt ny! Med koden THERESE20 får man just nu 20%rabatt på ALLT hos Jotex, förutom REA (tom 16/9). Spana gärna in mer av resultatet här. 

PUFFEN! ÄLSKAR PUFFEN! Sittpuffen COCONINO kommer snart!
Soffan är supergosig, och bra nu när vi skaffat hundar eftersom att klädseln går att ta av och tvätta.

En utav mina favoriter hemma hos oss just nu! Ni hittar vasen här!

Jag älskar att  Jotex fått in så mycket häftiga vaser! Ni hittar den vita vasen här

Detta är egentligen ett matbord men som jag använder som skrivbord! Ni kan hitta den här! Tycker det är så viktigt att mitt kontor känns mysigt eftersom mycket av mitt jobb utförs just här. Älskar det!

30 kommentarer

 1. Jag ÄLSKAR verkligen den bruna möbeln! Blev dock förvånad för tänkte mig inte att det var eran stil! Ska bli spännande att se om ni väljer att behålla den ! 😀

 2. så otroligt bra det vart. Fick enormt bra inspo nu inför våran flytt som sker snart. 🙂

 3. Så himla fint blev det! Förutom matstolarna för jag älskar de ni hade,mina drömstolar 😍

 4. Jag säger bara LJUSET ! Magiskt….

 5. Älskar helheten, men era egna stolar och skänken var finare tycker jag 🙂

  Blev lite förvånad över kontoret också, det blev fint men känns inte ergonomiskt alls. Du som säger att du har ont i rygg / nacke borde ju haft ett höj och sänkbart skrivbord, en riktigt bra kontorsstol och en del andra hjälpmedel för att avlasta kroppen när du sitter och jobbar

 6. Alltså du går seriöst från att ha lovat 5 videon (åter igen) den här veckan till 3 stycken? Du är verkligen ett skämt, ett stort skämt.

  1. Saaraaa nu får du ge dig.
   Sluta sprid dålig energi. Om du är britter/besviken behåll de för dig själv. En kan inte styra andra människor hur de gör eller levererar, de enda du kan göra är hur du väljer att förhålla dig till de. Ibland blir de inte som en tänkt sig, livet kommer emellan. Planer ändras & de bästa en kan göra då är att följa med & tänka om. Nu får du helt enkelt lösa din youtube tittar stund på annat sätt, finns nog mycket du inte hunnit se. Annars finns de poddar, bok-appar, Netflix, HBO, play tv, parti debatter, bio & livet utanför skärmarna. Har du ett badkar tipsar jag om att ta ett bad, tända ljus, starta musik du gillar, en pod eller tystnaden kan vara skönt ibland. Du löser säkert tiden som de videos Therese inte laddat upp skulle ta dig att tillbringa på YB. Hoppas du får en fin kväll.

   1. Jag är trött på att hon ljuger och håller inte löften!!!

  2. Saaaaarrrrraaaa: Du verkar vara psykiskt instabil. Ta och chilla lite.

  3. Men hallå…. hade du kollat hennes sociala medier hade du sett att folk borrat och haft sig i hennes hus… give her a F-ing break
   3 videor är mer än vad de flesta lägger upp!

  4. Om du tycker allt som jag sett dig kommentera kan du väl lika väl sluta följa henne istället för att sitta och irritera dig på minsta lilla?

 7. JenniJenni

  THERESE!!!! Du måste hjälpa mig. Jag letar nämligen en ansiktsmassage grej med två bollar? Hittar bara information om en jade roller men det är inte en sådan jag letar! Jag har för mig att jag sett dig använda en kromfärgad ansiktsmassage apparat…Inte en dermaroller utan bollarna är släta… TACK på förhand!!! PUSS <3<3

 8. Johanna/trypofob

  Den där vasen väcker ett helt otroligt obehag i mig ahhhhhh

 9. Eftersom du gillar inredning och att göra om i eran lägenhet så tycker jag verkligen du borde lyssna på podden ”när jag blir stor…”. Där finns ett avsnitt med en inredningsarkitekt bland annat, kul att lyssna på om man är nyfiken på olika yrken

 10. Hej fina Therése!
  Jag vet redan att du vet att det är val imorgon och att ett visst parti som går under initialerna SD har idag oroväckande många anhängare. Ett parti som vill inskränka på våra rättigheter som kvinnor, mina rättigheter som hbtq-person, samt våra medmänniskors rättigheter med annan bakgrund. Det är mänskliga rättigheter vi pratar om, rättigheter som ALLA har rätt till.
  Jag önskar bara att du med en stor plattform bara på något sätt kunde upplysa dina följare om årets val.
  Vet inte om du är rädd att förlora följare om du yttrar en viss åsikt eller liknande. Jag menar inte att du behöver säga något i stil med ”rösta inte på sd, de är rastister”, utan bara en så enkel sak som att upplysa dina följare om valet och BE DEM GÅ OCH RÖSTA! Röstar man inte i valet har man absolut ingen rätt att klaga på hur läget ser ut efter.
  Ett litet instagraminlägg, blogginlägg, youtubevideo, instastory eller vad som helst. Du är en av våra största influencers. Att vara influencer innebär väl att man ska influera andra? Använd din röst för dem som inte har någon eller som inte har möjligheten att använda sin. Snälla.
  Tack snälla!
  Kram, Frida ❤️

  Obs!
  Hoppas att du inte tar mitt meddelande på fel sätt som att jag ”tvingar dig” till att använda din röst. Jag kan absolut inte tvinga dig om något. Jag ber bara om hjälp på grund av rädsla.
  Tack, återigen.

  1. Frida 70 proc av Therese följare är minderåriga och får inte rösta. Sen så är väl modraterna lika illa som sd. De har någorlunda samma tänkande

   1. Therese har ju själv sagt dock att majoriteten av hennes följare (i alla fall enligt youtubestatistiken) är 18+. Håller med att moderaterna inte är något toppenpart, inte lika illa som SD, men nära på. Men bara om hon kunde uppmuntra sina följare till att använda den röst man faktiskt har fått… 😊

 11. Det blev jätte fint❤️Jag är lite tveksam till skåpet vid köksbordet. Jag tycker inte den brun/beiga skåpet passar in. Skåpet är jätte fint men tycker skåpet skulle varit beige bara. Det bruna blir lite mörkt. Men det är en smaksak❤️ Ha en härlig helg

 12. Alltså wow, vad fint det har blivit!😍 Jag tycker mest om det bruna träskåpet och växterna, det gör att det blir en sådan hemtrevlig känsla.🙂 Härligt att ni blev så nöjda! Ta hand om er, lycka till med boken och lycka till med Rasmus och Ronja❤🐾

 13. Jag hoppas inte att Therese gör en video eller instainlägg där hon uppmuntrar andra att rösta eller köra något partipolitiskt prat åt något håll. Bara för man är influencer betyder det inte att man ska vara aktiv i precis allting, utan snarare konsten att veta när man ska ligga lågt som just i det här fallet. Vill man veta mer om partierna är det bara en sökning bort eller kolla Svtplay.

 14. Hej Therese! Vet du vilken typ era ”gardinstänger” är av? Jag skulle också vilja ha gardiner från golv till tak där skenan i taket inte syns 😊

 15. Åhh snälla vart får man tag i vassen/ stråna/ pampan?😍😩🙏🏼

 16. Kul med ny inspiration. Ibland behöver man andras hjälp för att tänka nytt och annorlunda för att kanske hitta något som är personligt.

 17. De blev verkligen sååå fint och mysigt!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 18. Bara jag som inte fixar den krukan med massa hål i? Får massa rysningar bara av att kolla på den haha. Jag UNDRAR verkligen varför det är så… (Vet vad jag har, men bara ordet får mig att vilja kräkas).

 19. Hej, gillar verkligen allt det nya ni fått in i ert hem men hur kommer det sig att ni redan nytt tillbaka till mycket av ert gamla? Tex byrån i köket, lampan ovanför bordet, stolarna och sideboarden samt vardagsrumsbordet? Tråkigt att du säger att du är så himla nöjd med allt och sedan redan i videon efter jotexvideon är det mesta borta..

  1. Hon berättade i ett inlägg för ett tag sen att de flesta möblerna var visningsexemplar som inte hade kommit in i sortimentet ännu. Det skulle komma in om några veckor har jag för mig och då skulle hon få hem sina exemplar.

 20. Fint det blev 🙂 den där vasen dock.. *ryser*

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *