Svar på era kommentarer

Följer du Shane Dawson? 🙂

Jaaa, Shanes kanal är den enda kanalen jag har notification på. Har sett varenda video sedan flera år tillbaka!

Hurdant är det med lösögonfransarna speciellt nu när du är sjuk? Känns det inte som om du vill klia dig i ögonen rejält, men kan inte så dom inte skadas? 

Jag HATAR att ha fransar när jag är sjuk, för det är precis som du säger – man vill ju verkligen gnugga sig i ögonen, men det går ju inte!

Ingen aning om denna komentar ens kommer bli igenomsläppt men måste ändå uttrycka detta känner jag. Jag började följa dig från din 4 video du la ut. Jag har sett alla dina videos och hur du utvecklats. Men känner inte att det är roligt att titta längre. Innan kunde jag relatera till dig, du var en reko tjej som sparat ihop till dina lv-väskor och man kunde relatera till dig. Sen ca 2 år tillbaka har allt bara blivit så himla ”stockholmigt”. Det känns som om alla influencers fått storhetsvansinne och nu handlar det mer om vem som kan visa syradte inredningen eller dyraste smyckena i sina videos än att vara sigsjälva och genuina. Ingen i sitt rätta sinne köper en dysonfläkt för 6000 om man inte fått den gratis. Alla är påväg till att bli blondinbella med varsin stylist som flyger till storbrittanien för att hämta hem en klänning som man sen ändå inte använder. Absolut ingen i dagens samhälle reflekterar över sitt levnadssätt och på vilket sätt det kommer påvärka vår planet. Vad ska du göra med din dysonfläkt och din rolexklocka när du inte haft el på 48 timmar och inget rent dricksvatten ur kranen längre? När ska folk vakna och tänka på mer än pengar? Jag blir ärligt talar rädd och ledsen över vilka prioriteringar som värdesätts i dagens samhälle. Likes väger högre än kunskap. Använd dina kanaler för att prata om viktiga saker. Använd dem för att sprida kunskap. Det minsta jag behöver när katastrofen kommer är att se hur man gör när man glampar, jag behöver veta hur ett spritkök fungerar.

Först och främst är jag ledsen över att din bild av mig förändrats åt det sämre hållet. När jag startade min Youtubekanal var jag 26 år och gick igenom min största kris i livet. Jag hade sedan ett år tillbaka lidit av flera panikattacker i veckan, spenderat nio månader på soffan, gick på tre olika antidepressiva mediciner (och var dessutom felmedicinerad för bipolär sjukdom) och var livrädd varje gång jag tvingades lämna lägenheten. Personen man ser på min Youtubekanal i klippen från 2013 som du refererar till är en osäker, alkoholberoende och kraftigt medicinerad tjej som inte kan gå och handla mat ensam, som inte har några vänner eller kontakt med sin familj. Jag vill inte vara henne igen. Aldrig mer.

Jag håller inte med dig om att jag tillhör de influencers som försöker skryta med dyra saker. På vilket sätt tycker du att jag gör det? Jag använder aldrig kläder med loggor på av just den anledningen till exempel (förutom att jag har en Chanel-brosch som jag fått i present av Anders), jag svarar inte på frågor om hur mycket min lägenhet är värd och pratar inte om vad mina företag omsätter. Jag lägger inte ens upp en bild av min förlovningsring trots att många ber mig. För det sista jag vill är att uppfattas som en sådan person du beskriver, därför vill jag genuint veta varför du upplever mig som ”Stockholmig” (jag förstår att Dyson-fläktarna bara är ett exempel, men for the record har Anders köpt dem. Han kom hem med dem en dag efter jobbet. Jag hade aldrig ens sett en sådan fläkt tidigare.)

Till din (förhoppningsvis stora) glädje publicerar jag nästa söndag en video i samarbete med Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap i vilken jag just ska visa vad jag har i min krislåda. Jag är sedan tidigare förberedd inför eventuell kris som du skriver om, och kommer att använda mina kanaler till att sprida budskapet. Och ja, jag kan visa hur man använder spritköket i videon om du vill, jag ska filma den imorgon.

52 kommentarer

 1. Du har utvecklats enormt och våga prata om ämnen som är ”tabu” vilket lättkränkta människor reagera på 😉 Bara skit i dom

 2. vilket klockrent svar du gav! <3

 3. Jag tycker inte alls att du är som många andra youtubers som bara köper saker hit och dit och skryter! Du gör ju jätteviktiga videos, instainlägg och blogginlägg och du använder helt klart dina sociala medier till något bra och påverkar många många positivt!! Fortsätt så fina du ❤️❤️❤️

  https://nouw.com/filippaml

 4. hej Therese. jag har följt dig sen en video du pratade om din panik ångest för några år sedan, och det var så jag hittade din kanal. jag ser dig verkligen som en stor inspiration varje dag för just nu håller jag på att ”återhämta” / börja ha ett liv. jag vet att du har gjort många videor där du pratar om ångest men jag undrar skulle inte du kunna göra ett blogg inlägg eller en video om social fobi? och hur du tog från att inte kunna lämna lägenheten till att faktiskt göra saker. älskar dig otroligt mycket!

 5. Jag kommenterar ALDRIG någonsin någonstans, men blev så frustrerad på sista ”frågan” i ditt inlägg. Jag, som säkert många andra förstår inte alls vad personen menar med sin kommentar, det känns som att den hamnat på fel blogg? Jag följer måååånga influencers, och du är den som är minst ”flashy” och den som pratar mest om viktiga ämnen. Du har gjort MÅNGA helt fantastiska och viktiga videos! Menar personen att alla pengar DU JOBBAR 7 dagar i veckan för ska du skänka till olika välgörenheter och organisationer för att hjälpa världen? Jag förstår inte hur folk tycker det är fel när folk lägger sina EGENTJÄNADE pengar på sitt hem, sig själv osv. Det är inte fel?! Varför ska man skita i att leva ”lyxigt” när man har råd till det? Bara för att det inte ska sticka i andras ögon? För att man då skulle vara en dålig människa som inte tänker på världen? Asså kom igen, det är fan bland det löjligaste jag hört!
  Har man tjänat det, har man förtjänat att använda det också. Väldigt vimsig kommentar, men jag hoppas att du inte tar åt dig av den kommentaren för det är rent skitsnack och en outvecklad kommentar utan riktiga argument. Jag har också följt dig lika länge och jag tycker du är en helt fantastisk människa, det är alltid dina videos och dina blogginlägg jag kollar på/läser först! Du ska ha beröm för ditt jobb, du som är din egna chef så att säga måste komma ihåg att berömma dig själv eftersom du inte har en chef som kan ge dig beröm för bra jobb som på andra jobb.
  Kram

  1. Håller verkligen med! Förstår inte riktigt var den personen ville komma med sin ”fråga” :/ Jag tycker helt tvärt om, tycker du verkar genuint lyckligare i dina videos på senaste åren.

 6. Håller verkligen inte med personen som skrev sista kommentaren. Du är ju den influencern som sprider mest kunskap och viktiga budskap av alla? Och skryter är ju det absolut sista du gör!

 7. Jag skulle mer säga tvärtom allt som sista personen skriver. Du är den mest genuina , relaterbara , jordnära och omtänksamma influencern jag följer iallafall. O jag följer många. O därav har även jag följt dig på din youtube kanal i flera år.

 8. Jag tror personen syftar på bl.a stenplattan du köpte när du skulle sälja din lägenhet. Du köpte en sten för om jag inte minns fel ett fyrsiffrigt belopp men använde den inte sen i den nya lägenheten har jag för mig? Men det är det enda köpet jag kan komma på som jag tyckte var onödigt av dig. Absolut inget hat!

 9. Åh fy! Från ingenstans fick jag magont och blev så irriterad av sista kommentaren.

  Tycker att du har utvecklats till en gladare och lyckligare tjej! Och vilka framsteg du har gjort med åren!
  Du är bra precis som du är, Therese<3

 10. Wow! Måste skriva det här nu, i någon form av motreaktion till sista frågan du svarat på.
  Jag blev sjukskriven för utmattning i juli och hittade då din youtube-kanal. Jag har den senaste månaden sett i princip alla dina klipp från senaste året, lyssnat på båda dina böcker på Nextory och köpt dina Indy-produkter. Känner mig på gränsen till obsessed, (på ett bra sätt). Du känns så genuin och känner spontant att jag vill ha dig som vän. Du har verkligen hjälpt mig genom det här på ett obeskrivligt vis, som en vän som finns där och bara lättar upp stämningen men ändå säger sanningen.
  Kan inte tacka dig nog, fortsätt vara den du är. Många kramar

 11. Jag är en väldigt ny följare. Ett par år äldre än dig och har inte riktigt fattat ”det här med youtubers” innan. Men nu är tant med i matchen. 😊
  Jag har under sommaren kikat på väldigt många av dina klipp. Och i motsats till inläggets sista fråga/kommentar så tycker jag att du verkligen har utvecklats på ett fantastiskt sätt!
  Kanske läser jag in för mycket när jag ser de äldre klippen när man har liiite bakgrundsinformation om hur du mådde då. Men jag får snarare lite ont i magen när jag ser dem. Inte för att jag tycker de är dåliga eller har någon som helst kritik på innehållet, utan för att det skiner igenom att du inte mår bra.
  Det märks en tydlig skillnad på dig när Anders kom tillbaka i ditt liv och ni blev ni igen. Som att livet föll på plats för dig. Du blev tryggare på nåt vis. Lugnare. Fortfarande knasig och härlig. Men trygg.
  Jag uppfattar fig inte som det minsta skrytsam, snarare tvärtom. Fullt medveten om pengars värde, både för dig och för oss ”vanlisar”. Du är tydlig i dina värderingar, är klok, ger bra och tydliga råd och uppmaningar till unga. Du är medveten om att du är en förebild för unga och vilket ansvar det ibland medför. Du delar med dig av både det härliga och det mindre härliga i livet. Du är personlig men inte privat.
  Du balanserar det glammiga med det vardagliga, det tramsiga med det allvarliga. Du gör det bra!!

  OCH… Om det inte hade varit då jäkla creapy hade jag frågat kompis-chans på dig. Det verkar vara en sån jäkla jackpot att ha dig i sitt liv. Lyckos dina polare!

  Herregud, det här blev ju en hel novell. Det får väl bli nästa grej tanten i mig går öva på: skriva kortare kommentarer. 😂❤️

 12. Du är ju typ den enda influencern som gör viktiga videor. Iallafall en av få. Orättvis kommentar 🙁

 13. I am norwegian, so I will write in english:

  I couldn’t disagree more with the last comment – you are NOT one of ”those” – at all!!! I have watched ALL of your videos, and yes, I did relate to that girl with anxiety and issues with alcohol and pills – and now I can relate to the girl you are today! Who rises, faces her fears and are in the process of building herself back up. I can see that you are doing A LOT better, and I still think you are the most relatable influencer I have ever seen. You are so ”mysig”, nice, happy, loveable and fun. I just love how you spread your happiness and your awkward little jokes – and I also think you are doing a LOT of important stuff… ”Psykisk ohelsa”, hensyn til dom med ätstörningar, snakkar om inverterade bröstvörtor, pröver alla möjliga saker från ebay som alla andra vanliga folk, visar at du er redd inför at resa, snakkar om miljön, er vegan ++++++ kan nemna MYCKE!

  Om jag önskar lär mig anvenda et spritkök så kollar jag upp Bear Gryllz eller nän annan!

 14. Min kommentar har inget med inlägget att göra utan önskar endast råd från dig Therese. Tyvärr så var (är) jag förälskad i en gift man och vi inledde ett förhållande och det höll nästan i ett år. Vi var (är fortf) väldigt förälskade så vi kunde ej rå för våra känslor. Mot slutet blev det tyvärr endel tjafs pga svartsjuka och annat. Hans fru visste om allt detta så allt blev väldigt jobbigt för det var många jobbiga stunder och han lovade skilja sig så vi kunde flytta ihop. Han lovade mig allt. Hans fru var såklart arg och galen på mig så jag fick ta emot massor med skit på sms från henne. Allt var ju endast mitt fel och inte hennes man. Vi fortsatte träffas och kunde ej vara ifrån varandra en dag ens. Sedan hade vi ett större gräl som innehöll svartsjuka b la och då gjorde jag slut och sa att jag aldrig mer ville veta av honom just pga att han fortsatte vara gift och bo ihop med son fru. Jag ställde ett ultimatum. Vi har inte hört av varandra nu på 1 år men däremot har han skiljt sig för ett tag sedan.
  Nu som först. Detta skulle hänt för 1 år sedan eg. Hur ska jag göra nu? Jag älskar honom lika mkt och tänker på honom jämt.

  1. Mitt råd: Go for it! Vi lever ett kort liv. Kontakta honom! Han vågar nog inte pga att du gjorde slut och bad honom att inte kontakta dig mer. Ni älskar ju varandra!

  2. Och hur vet du att han inte kommer göra samma sak mot dig? Va otrogen alltså, tycker inte du borde chansa.
   Alla är inte såna men mitt ex va otrogen mot sin tjej, sen gjorde de slut o vi blev tillsammans och han va otrogen mot mig…

   1. Svar till båda: Jag kan inte kontakta honom då jag raderade hans mobil nr och han har hemligt. Även mailadressen raderade jag som han hade till bara mig. Han vet vart jag finns så han måste kontakta mig.
    Om han är otrogen mot mig med? Många har sagt så till mig att han är den typen och att det lär hända så med mig med. Han älskar mig så otroligt mkt och jag har allt han vill ha så det skulle inte hända. Men OM så skulle jag ändå älska honom för han är mitt liv.

 15. Håller inte heller med sista kommentaren, tycker du lyfter väldigt bra ämnen och tillräckligt ofta. Däremot kan din konsumtion ibland ses som mycket, med alla kläder du förut fick/får på spons och alla saker du köper för att testa tex. Men man ser ju en sån liten del i klippen, samt att du säger ibland att du ger bort till vänner/bekanta, kanske tom skänker. Trots detta så tycker jag du kan kännas lite uppmanade till vi ska att konsumera, vilket inte är vad miljön behöver. Hoppas du förstår vad jag menar, det är ju ditt jobb och något behlver du ju till youtube:)

 16. Håller inte alls med personen som påstår att du skulle vara en typisk influencer som skyltar med dyrare prylar. Tvärt om beundrar jag dig för att vara så down to earth som du ändå är trots att du förmodligen är rik som ett troll och känd. Är verkligen jätteimponerad av det, och det gillar jag supermycket hos dig. Du känns oftast som en vanlig kompis<3 Vad spännande att du ska göra videos om prepping osv, det ser jag verkligen fram emot!

 17. Bara jag som definitivt skulle köpa en Dyson-fläkt om

  1. ….jag hade pengarna?

 18. Känns som den sista kommentarens författare blivit uppeggad inne hos bloggbevakning (har ju hänt förut…) tycker du Therese är en av de mer medvetna influencers, du gör inte massor med sponsrar Hauls med kläder du inte använder och känns allmänt medveten kring samhällets framtida utmaningar!

 19. Du är fantastisk Therese. Och du använder din kanal på ett superbra sätt! Du har utvecklats och blir bättre och bättre hela tiden. Fattar att du påverkas av sådana där negativa kommentarer, såklart, men det är bara en av otroligt många följare som har den bilden. Jag hoppas verkligen att du är stolt över dig själv och ditt arbete. Du gör viktiga insatser på massor av olika fronter, och ingen kan kräva att en människa ska vara perfekt inom exakt vartenda område som finns. Det finns ingen som är det. Och jag blir så himla upprörd när människor skriver sådana här kommentarer till dig. Du är BÄST! Både som människa och youtuber. Försök ta åt dig de positiva kommentarerna <3

 20. Jag tror att personen som skrev kommentaren menar nog att skillnaden är enorm mot hur du var och fungerade i början av din yt-karriär i jämförelse med idag. Du skryter inte om en massa produkter eller märken, det håller jag inte alls med om även om du körde mycket spons en period, madlady, nakd m.m. Däremot tror jag att gamla anhängare som fastnade för ”ensamma Therese” med panikångest inte längre kan relatera på samma sätt eftersom du klarar av saker du förut inte gjorde och verkar leva ett väldigt socialt liv utan hinder. Hinder menar jag inte så som alla människor har utan enorma begränsningar. Om en person man följer lever och beter sig alltför långt ifrån det man först fastnade för (ledsen orolig är nästan alltid superglad) så går man vidare till någon man igen kan känna igen sig mer i. Det är sant att du var mer privat i dina gamla yt-videos men det kostade också mycket för dig som person vilket man förstår att du vill undvika idag. Jag tror så här, personer med ångest, socialfobi, ensamhet och allmän oro kommer kanske inte fastna på din kanal idag som förut, däremot kommer ANDRA fastna och vilja se mer. Det är bara så det är och inget man kan styra över♡

 21. Verkligen fel person att skriva så till! Du är inte alls sån som hon beskriver Therese, du är grym ❤️

 22. Vet inte ens vart jag ska börja. Känner mig totalt provocerad av sista frågan och då var den inte ens riktad till mig haha omg…

  Hatten av till dig Theres, att du lyckades svara så kort och koncist.

  Det är precis som om människan skriver på ”tvärtomspråket”. Ingen av hennes anklagelser och analyser stämmer in på Therese. Theres Lindgren är TVÄRT OM som en strimma ljus av hopp i detta mörka träsk som sociala medier i modern tid har blivit.

  Till dig, du som skrev sista frågan, går du runt och konstant inväntar domedagen? Det låter inte som nå vidare kul liv. Krya på dig.

 23. herregud, själv tycker jag bara den kommentaren var så komisk. jag har nämligen själv tänkt att skriva till dig för att berätta hur du är den enda ”influenser” jag följer som influerar något annat än kroppskomplex, och stävan efter ett lyxliv bland fina väskor och bubbelglas. Få berättar om sina psykiska problem för att hjälpa andra, få utnyttjar sin framgång i bokförsäljning för att hjälpa djur och ännu färre samarbetar med intressanta och viktiga myndigheter/organisationer/företag för att lära sina följare något. klart man kan göra ännu mer, men folk vill ju inte bara se sånt på dina kanaler! Fortsätt som du gör! Du är GRYM!

 24. Men Gud, jag som tycker att du är en av de få som faktiskt använder sina plattformar till att förmedla bra och viktig kunskap

 25. Jag hoppas att du inte tar åt dig av den sista kommentaren. Om det är någon som använder sin plattform till att diskutera viktiga saker så är det DU. DU är även en av få som gör insamlingar. DU skänker dina egna pengar till välgörenhet osv. Jag är övertygad om att du fått många människor att få upp ögonen för viktiga frågor. Förmodligen fler än vad du kan föreställa dig.

 26. Hej! Jag har en fråga. Hur lyckas en som individ få fler att engagera sig i klimatfrågor? Till exempel har jag startat en insamling (http://mininsamling.greenpeace.se/plastkampen/15-917) men vänner och släkt säger bara ”heja dig som engagerar dig”, men skänker inte en slant själva. Hur ska man göra utan att bli för tjatig? Vill liksom inte göra hur många fb-inlägg som helst om min insamling haha… såå tacksam för hjälp hur man ska göra!

 27. Hmm, jag tycker du är den enda som lyfter viktiga ämnen! Åtminstone de ämnen jag anser vara viktiga. Vet ingen annan av de större som skriver om djurs rättigheter tex, och vad jag såg var du den enda som skrev om torkan och skogsbränderna. Veganer påstår sig många bloggare vara nu för tiden, men det är så genomskinligt att de bara gör det för att banta. De bryr sig inte ett dugg om hur lantbruksdjuren har det. Ibland kan jag väl tycka att du gör lite ogenomtänkta val av samarbeten och jag kan se varför vissa kritiserar dig för att vara dubbelmoralisk, inkonsekvent etc. Men jag håller inte med om kritiken, för ingen är perfekt och gör allt rätt hela tiden. Du verkar göra så gott du kan och du gör mycket mer än 90% av befolkningen. Det ställs så enorma krav på oss som valt att leva vegetarisk/vegansk om att vi måste göra allt helt prickfritt, och vi ska bära hela ansvaret inte bara för djuren men för miljön och hela världens dåliga vanor, och det är helt orimligt. Vi är ju bara människor. De som kritiserar oss är i regel de som inte lyfter ett finger för djur och miljö vilket gör det än mer orimligt! Jag antar att de försöker dölja sitt dåliga samvete genom att hacka på dem som faktisk gör NÅGOT.

 28. Alexandra

  Jag hoppas du tar till dig sista kommentaren. Inte så du mår dåligt eller så men jag kan inget annat än hålla med den som skrev den. Kanske inte att du fläshar dina pengar för det gör du inte. Men på den senare tiden har du förändrats som fan. Både till det bättre men även till det sämre. Du har blivit så fruktnsvärt opersonlig ( det var en av anledningarna till att jag följde dig). Du har börjar bry di galldeles för mycket om vad du säger och gör ( en annan anledning till varför jag följde dig), Du har blivit en sån som bryr dig alldeles för mycket om utseende. du ska ha smink, aldrig mjukisklätt, du fixar alltid dina naglar och tillomed tårna, lösögonfransar. Du testar otroligt mycket skit saker. Tex therese testar. det kan vara den mest onödigaste saken du har gjort. Ingen skulle använda en sån hårblås du gjort, eller den där svarta klumpen, inte heller de lösögonfransar med led på, bärbar bastu, läpppump eller piller som gör att smaken blir annorlunda. Om du ska göra sånt får du nog börja testa saker som man faktiskt använder i vardagen. Du köper hem så jävla mycket skit. Som sedan bara ligger där i något hörn på ditt kontor eller badrummet. Bara för man kan så betyder inte det att man ska. Bara för att du har pengar behöver inte det betyda att du ska köpa massa saker. Du får såklart unna dig men att göra en video på 4 minuter om led fransar är ju bara patetiskt. Då handlar det inte om att du vill göra något för oss, visa oss något eller umgås. Då handlar det bara om pengar du får för videos och att häva fram en video till oss.

 29. Therese du är bäst! Du är den enda influensern som gör något vettigt och viktigt! Du är verkligen inte som ”dom”, utan du är genuin, du är viktig, dina kanaler är viktiga, du är en riktigt grym förebild och du förändrar världen till det bättre! Så sluta aldrig med det fantastiska och viktiga arbetet du gör!

  Och du har verkligen förändrats enormt! Jag skulle aldrig önska någon att behöva genomlida det du gjorde 2013. Du har haft det riktigt tufft, och fy jävlar vad du har kämpat! Så du om någon borde få förtjäna att bara vila, leva lyxliv och inte behöva tänka på något annat än att bara vara och njuta. Usch jag blir genuint ledsen över sista kommentaren, att folk inte kan se och förstå vilket hästjobb du har gjort! Fasiken vad du har kämpat och fasiken vad viktig du är! ❤

 30. Självklart har du förändras och jag förstår lite vad personen menade.
  Det syns att du har bra med pengar. T ex; Du går ofta på fina restauranger/fik eller äter frukost för typ några hundra kronor osv. Du bor inte billigt der ser man och även inredning. En period hade du någon som kom hem till er och gjorde massage och det har inga vanliga råd med. Du bryr dig mer om ditt utseende än innan. Allt ska vara så perfekt idag med nya tänder, jämt lösögonfransar osv.
  Du går ofta på spa och andra behandlingar som kostar skjortan. Ni tar ofta in på hotell för att bara lyx till det.
  Du köper mycket onödiga saker och har även väldigt mkt onödiga kläder och smink.
  Det syns att du och Anders kan leva i lyx och det blir till avundsjuka när du vi får se den biten mer och mer. Detta erkänner jag själv för jag skulle aldrig kunna leva så trots att jag jobbar heltid och är även gift.
  Så ja du har förändrats genom att du har det bättre ställt och det ser man ju. Men visst, det är ju bara roligt gör din del.

  1. Så bara för att inte du eller ”vi vanliga” har råd att ”lyxa” till det och inte har dom förutsättningarna för ett sånt liv så ska inte någon annan heller få ha det? Om nu Therese eller vem som helst har jobbat som fan och skapat sig möjligheten att faktiskt kunna ta in på hotell eller unna sig en massage ibland så är väl det bara toppen och kul för henne. Ge henne en klapp på axeln och beundra hur hon jobbat sig dit istället för att se andras framgång som något negativt. Din kommentar genomsyras av avundsjuka och missunnsamhet. Det låter liksom som att du skulle må bättre om hon bodde i nån sleten lägenhet och bara köpte massa billig inredning, vilket förlåt, säger mer om dig än henne. Ja Therese kanske har förändrats (vilket i hennes fall är bra i och med hur hon mådde innan), samt att det gör vi ju alla, hela tiden. Nej stor eloge till Therese som byggt upp sig själv och hennes tillvaro till det hon har idag och stor kram till dig som kommenterade. Jag hoppas du en dag kommer må bättre i dig själv och inte missunna andras framgång.

   1. Hej Lisa. Du om någon verkar må väldigt dåligt. Hoppas du söker hjälp en dag.
    Och som svar på min lägenhet så har jag det väldigt gott ställt, säkert minst lika bra som Therese men jag skulle aldrig skryta om det utåt sett för jag behöver inte.

   2. Sandra/Anonym.. tack för ditt svar, du får dock gärna förklara vad i min kommentar som fick dig att tycka att jag behöver ”söka hjälp”, och även varför jag verkar må ”väldigt dåligt”?:) sen frågade jag inte heller om din lägenhet (men kul att höra att du också har det bra ställt!), så läs gärna vad jag skrev igen för du verkar missförstå mig. Det jag reagerade på i din kommentar var att du verkade störa dig väldigt mycket på att Therese ”har pengar”, ”lever i lyx”, ”går ofta på spa”, ”har dyr inredning” osv som du tidigare skrev. (Och du är inte den enda som verkar ha dessa åsikter så inte bara dig jag klandrar.) Men jag förstår bara inte varför det sticker så i andras ögon när det går bra för andra. Sen är det är ju inte heller så att just Therese i fråga går och viftar med hennes pengar i ansiktet på folk. Utan det är ju hennes jobb att vi ska få följa med hennes liv i tex vloggar, housetours osv. Då är det givet att vi får ta del av det liv hon lever, oavsett om året är 2016 där hon bor själv och inte mår lika bra eller 2018 och hon och Anders har det bra tillsammans och byggt upp en härlig tillvaro! Så håller inte alls med om att Therese skulle ”skryta” på något sätt. Sen varför jag ska söka hjälp för att jag tycker det är fel att missunna andra deras framgång får du som sagt gärna svara på. (Mvh en studerande 20åring som bor i en liten etta och som förmodligen inte alls har det lika bra ställt som varken du eller Therese. Om det nu var relevant.)

 31. Ang dina videos så självklart har ju dem oxå förändrats och det är ju för att ditt liv och personlighet är en helt annan idag.
  Jag erkänner att dina äldre videos var mer som oss vanliga och MYSIGA att titta på.
  Nu är det ju såklart inte lika personligt och något med det mysiga/närheten har försvunnit.
  Det är mer samarbeten såklart och lite mer ytligare och just detta lite mer att vi får se att du kan leva lyxigt och bra. Svårt att förklara hur man menar men hoppas du förstår.
  Att du bor ihop med Anders nu är ju allas dröm att bo så men du gjorde mysigare vloggar när du bodde själv. Som sagt…svårt att förklara. Du mår ju bättre idag så det borde ju vara tvärtom med dina videos.

 32. Vad spännande med en video om beredskap! Vi håller på och klurar hur vi ska göra här hemma. Det skulle vara kul med en video om miljö-hacks osv, du (och vi) verkar gilla såna videos så det är ju bara kul 🙂

 33. Jag har följt dig sedan dina första videos och enligt mig går du från klarhet till klarhet. Du är fantastisk. Massa kärlek till dig Therese!

 34. Förstår verkligen inte alls den sista kommentaren (alltså i själva blogginlägget). Tycker inte alls att du skryter om pengar eller visar upp grejer. Pratar om viktiga saker gör du ju hur ofta som helst? Typ din panikångest (som hjälpt mig) och du har gjort intervjuer inom politik nyss såg jag, bara för att nämna några grejer. Nä den kommentaren ska du inte ta åt dig av alls, för det stämmer då inte. 🙂

 35. Precis som många andra förstår jag mig inte på den sista kommentaren i inlägget? Exemplet med dysonfläkten känns helt onödig, fattar att inte vem som helst kan ha råd med en fläkt för 6000 men just den fläkten är inte den dyraste på marknaden. Har själv den mindre varianten, då det var den enda som fanns att köpa nu i somras pga värmen. Det är heller inte ditt uppdrag Thherese att visa hur man använder ett spritkök? Vill man veta det kan man gå till en annan kanal eller dylikt

 36. Michelle Nilsson

  Så bra svar på sista frågan! Du är en sann förebild. Vill gärna se om krishantering osv ! Kram!!

 37. Tycker verkligen inte du skryter med saker och pengar. Och ärligt talat hade jag inte stört mig på det om det vore så heller. Det är INTE fult att tjäna pengar. Folk är bara avundsjuka…

  1. Du är dessutom en av få som faktiskt uppmärksammar samhälls- och klimatfrågor

   1. Håller med!

 38. What…? Den sista kommentaren måste ha hamnat på fel blogg. Stämmer inte alls enligt mig!! Du är lovely! 😍

 39. Men oj, den sista kommentaren måste ha hamnat fel eller så hade skribenten en jobbig dag helt enkelt. Jag håller med om att det finns ytliga influencers som uppmuntrar till konsumtion genom sina flådiga livsstilar. Med du om någon använder dina kanaler till att sprida så mycket kunskap, inspiration och tankeställare. Ditt innehåll präglas av åsikter kring djur, köttindustrin, psykisk ohälsa, veganism osv osv. Och när jag tänker efter är det få av de största bloggarna/youtbers som inte talar om även allvarliga ämnen. Bianca Ingrosso exempelvis är öppen med sin bulimi och jobbiga tonår. Blondinbella har väl inte haft ett fläckfritt liv heller, med skilsmässa och allt vad det innebär. Dessutom är hon sjukt driftig och visar på otrolig företagsamhet och använder sina kanaler för att öppna nya företag osv. Onödig kommentar tycker jag!

 40. Hej Therese! Har följt dig i flera år men aldrig kommenterat/gillat osv något. Men har alltid mått bra av att se dina yt klipp och dylikt. När jag läser den senaste kommentaren här om att du ska vara ”stockholmig” är jag bara tvungen att kommentera. Jag tyckte om dina kanaler just pågrund av att du inte verkar lika ytlig och ”märkeskåt” som alla andra ”stockholmsyoutubers”, var bara tvungen att föra fram det! Fortsätt vara du!

 41. håller med alla gulliga: du är raka motsatsen! otroligt medveten och fantastisk i det du gör, använder dina kanaler på ett imponerande sätt. verkligen. jag har blivit mer medveten tack vare dig. tack för det!

 42. Nä Therese du är inte alla en sån skit influencer. Du är fan den bästa av dem alla som inte skryter osv. Kram!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *