Den första läskiga intervjun avklarad.

Jag publicerade ju en video i viken jag pratade bröstvårtor igår, och ägnade ett par minuter i slutet av videon åt att prata om inverterade bröstvårtor. Jag får nämligen mycket mail om ämnet och berättade därför om hur mina bröstvårtor var inverterade när jag var barn, men att de slutade vara det i 14-årsåldern ungefär, utan att jag egentligen gjorde någonting åt saken. Idag såg jag att någon med alias ”I” kommenterade följande till förra blogginlägget:

”Ang. inverterade bröstvårtor så är Avent Niplette ett superbra hjälpmedel man kan använda. Har använt det själv så rekommenderar varmt! 😊 Jättebra att du lyfter detta ämne!”

Jag har alltså inte testat Avent Niplette själv, men tänkte ändå att jag vill slänga in det tipset här i bloggen, eftersom att det kanske kan vara värt att prova om någon är intresserad!


Idag gjorde jag den första delen av det där läskiga jobbet jag varit nervös inför som jag berättat för er om. Jag intervjuade nämligen…Ulf Kristersson!

Och vet ni, det gick SÅ dåligt! Det var så himla konstigt, för att hela morgonen och förmiddagen var jag helt lugn (alltså, OVANLIGT lugn för att vara mig, tyckte själv att det var underligt!). Hade koll på frågorna jag skulle ställa, var inte det minsta nervös, och kände total kontroll, MEN tio minuter innan Ulf kommer blir jag svin-nervös. Alltså, det RANN svett från mig, jag glömde bort alla frågor, fick problem med hörseln (allt ljud lät liksom ihåligt som det kan göra precis innan man får en panikattack) och började få konstiga ryck i läpparna och hastig andning! Jag förstår verkligen inte varför egentligen, så himla dumt och onödigt.

Ulf var i alla fall jättetrevlig och sjukt professionell. Jag intervjuade honom i en timme exakt, och som tur var släppte nervositeten efter tio minuter ungefär, så förhoppningsvis kommer inte min nervositet märkas av när intervjun klipps ner till 15 minuter.

Intervjun handlar ju inte om mig över huvud taget, utan om Ulf och Moderaterna, så förvänta er inte att jag är rolig eller spexig i videon som kommer att komma upp på Youtube om ett par veckor. Vi skojade liksom inte till det genom att leka lekar och göra challenges, utan jag var intresserad av att höra vad skillnaden egentligen blir om Moderaterna vinner valet, hur de ska ha råd till alla reformer de planerar att göra, vad de planerar att göra åt bostadskrisen, osv.

Ulf hade tagit med min bok som jag fick signera åt två av hans döttrar.

Jag hade lockat håret jättefint på morgonen, men vi filmade intervjun i en supervarm och fuktig lokal, så i intervjun ser jag ut som en slickad katt i skallen, haha. Jag hoppas verkligen att folk inte håller på och kommenterar det eller faktumet att jag var nervös och ”tråkig” (seriös) när videon släpps utan kan uppskatta syftet med intervjun.

Jag kommer inte att intervjua alla partiledare, utan endast ledarna för de två största blocken, det vill säga Ulf Kristersson och Stefan Löfven. Så imorgon är det Stefans tur.

Jag hoppas inte att jag blir sådär akutnervös då också. Men jag tror faktiskt inte det. Imorgon kommer jag vara mer bekväm eftersom att jag gjort det förut, jag kommer att vara beredd på värmen i lokalen, känner hela teamet på plats och har pluggat frågorna som en tok. Jag återkommer imorgon.

Tack för alla lyckoönskningar!

29 kommentarer

 1. Therese! Jag vet att du vet detta längst inne men du behöver inte förklara dig för småsaker! Om håret tex. Det hela slutar bara med att du kritiserar dig själv o det är sorligt att läsa. 😔
  Antar att kommentarer genom åren om dessa småsaker ha påverkat dig men det här är din blogg och här tycker jag du ska hylla dig själv o inte tvärtom ❤️

 2. Ska bli kul att se 👏🏼😃

 3. Hej! Tycker det är superbra att du intervjuar iaf 2 partiledare kring deras ideologier! Det är ett extra viktigt val i år.

  För er som inte vet vad de olika partierna står för och vill ha en enkel genomgång så rekommenderar jag er att följa
  ”Ettvalomdagen” på Instagram, som från och med i morgon kommer publicera 1 val fråga om dagen, och vad de olika partierna tycker.

 4. Lycka till imorgon fina du!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 5. Wow grymt bra gjort. Ser fram emot videoklippen.

 6. Vad kul❤️ Ser fram i mot det. Undrar en sak reklamen på din blogg när man kommer in på sidan så kommer det upp en störig ruta som inte försvinner kan du inte sätta den längre ner kram

 7. Jag tror det gick galant. Lycka till imorgon!

 8. Inte för att jag ens sett intervjuerna än, men tycker det är jättebra att du gör det här! Att du som når ut till många förstagångsväljare sätter dig ner med partiledarna och faktiskt på riktigt pratar politik. Mer sådant behövs.

 9. Wow vad imponerad jag blir av dig Therese!! 😀
  Du behöver verkligen inte vara orolig över att du ska vara ´´tråkig´´ eller att håret ser ut som det gör, du är fin precis som du är och jag uppskattar verkligen att du intervjuar politiker! 😀

  Jag skulle vilja tipsa dig om en sak, du gjorde en sån himla bra video en gång, det var en tjejsnack och den hette ´´kroppskomplex´´ jag tycker du borde titta på den, inte för att kritisera dig själv utan verkligen lyssna på tipsen och vad tjejen i videon säger, jag tror du behöver höra det! Kram på dig <3

  Kram på dig!

 10. Du är super duktig som vågar utmana dig själv

 11. Ser jättemycket fram emot det! Är förstagångsväljare och försöker verkligen sätta mig in i politiken, men tycker att det är svårt. Får ingen hjälp av valkompasser heller eftersom jag får ungefär samma procentsats för alla partier… hoppas och tror verkligen att dina videor kommer att hjälpa mig!

 12. Äntligen, jag ser fram emot videorna! Lycka till!

 13. Guuuu vad kul! 😀

 14. Alexandra

  Brukar dina tittare tycka om att se på såhär allvarliga och seriösa videos? Är de flesta över 18 och får rösta osv? För mig tror jag denna video kan hjälpa då jag fyllde 18 i januari och får rösta då 🙂 Men en till sak. Kommer du intervjua alla eller bara några partiledare?

  1. Alexandra

   Men gud förlåt… så pinsamt. kollade sista stycket nu o såg att du bara kommer intervjua 2 st. Såg inte det stycket först haha

 15. Ett stort leende på första bilden, men pannan är stel och uttryckslöst som en sten… Snälla Therese sluta med onödiga skönhetsgrepp :/

  1. Kommentera inte någons ansikte eller kropp. Det är inte okej ovavsett om man gjort ingrepp eller ej är det aldrig någons rätt att kommentera ens utseende!

  2. Kommentera ALDRIG någons utseende, du vet ingenting om Therese har gjort ingrepp där eller inte och även om hon gjort det så är det hennes beslut, även om du menar väl (och kanske att hon är fin som hon är) så hjälper det inte henne..

   1. Therese har faktiskt erkänt sitt ingrepp 🙂

 16. Vad coolt att du intervjuar dessa politiker! Modigt av dig. Ska bli spännande att höra sen. Egentligen är det mest opartiska att intervjua ALLA partiledarna och inte bara socialdem. och moderaterna. Åtminstone dom 4 största partierna. Men det är min åsikt.

  Jag undrar vad som hänt med din vänskap med Zäta? Det verkar ju helt klart hänt något eftersom ni aldrig pratar om varandra eller syns i bild heller. Jag har inte med det att göra men ni hade ju en offentlig podcast tillsammans så det är klart man tänker 🙂

 17. nytt nick

  Synd att du inte intervjuar alla partiledare. Jag skulle önska det, och att du ställde dom där frågorna som ingen partiledare svarar på. Själv skulle jag också vilja fråga och få SVAR, inte pajkastning, skriver inte dagisnivå för det är att kränka barnen. Jag tycker partiledarna är fruktansvärda. Kastar skit på varandra och dessutom mobbar och fryser ut folk. Jag är inte SD.are men jag är emot allt vad mobbing och utfrysning står för och det är legalt att göra det för att man är partiledare/politiker. Därför tycker jag att du skulle intervjua alla. Ska bli spännande och se om du får svar på dina frågor eller om det som ALLTID svävas runt. Det finns ingen som är så duktig att INTE svara på raka frågor som just dom flesta politiker. Det är bra att lära barn, att frågar man nått så kastar man bara skit på den som frågar typ. Ska bli intressant och se om du får nått vettigt svar. Kul med det här och ingen ska gnälla på att du inte spexar och att du har rakt hår. Vad är det? Vilka håller på så? Idioti! Det här är inget klankande eller nedvärderande på dig Therese utan jag tyckte det var synd bara att inte alla ledare fick komma till tals. Ha det gött.

  1. Lite så jag känner också.

   1. Såg på Youtube nu att Margaux också intervjuat partiledare fast allihop. Vet inget om henne förutom att hon också är youtuber.

  2. På vilket sätt blir något av de andra partierna mobbade och utfrysta? Om du avser att några partier inte vill samarbeta med Sverigedemokraterna så är det ju knappast mobbning. Det är ingen som pratar om mobbning när Moderaterna t ex inte vill samarbeta med Vänsterpartiet. De tycker helt enkelt inte likadant. Varför ska de då samarbeta med varandra? Vänsterpartiet får heller inte vara med i många uppgörelser men ser inte att de bölar om mobbning för det.
   Förstår inte alls vad som menas med att Sverigedemokraterna skulle vara mobbade.
   Demokrati innebär inte att alla partier måste tycka likadant och samarbeta med varandra. Det finns anledningar till att det är olika partier.

   1. Men seriöst… Har du missat alla politiker som sagt att de inte vill vara i samma rum som SD, inte ens vill hälsa på dem. Det har stått mycket ommdetta i dagstidningar. Kanske dags att börja läsa nyheterna? o
    (Och då menar jag inte kvällstidningar.)

   2. nytt nick

    Där har du så fel. Håller med anonym. Läs på innan du kommenterar. Jag har själv suttit och tittat på debatt i tv där vissa bara går ifrån talarstolarna UTAN att skaka hand med SD. Vad kallar du det? Det här är ju inte ok någonstans. Det står och talas om dagligen. En gick till och med till slut ut och bad om ursäkt att den inte tog i hand efter extrem påtryckning. Partiledardebatten i tv när V vägrade ta i hand och vara i samma rum som Jimmy. Dom går förbi SD i korridorerna utan att hälsa.

    Vet du hur många barn som tar livet av sig pga mobbing? Jag skulle aldrig i livet stå för mobbing vilket dom flesta i regeringen gör. Det är horribelt att du står för detta. Jag mår illa. Just demokrati är att alla har rätt att tycka vad dom vill och ha vilka åsikter man vill MEN det betyder inte att man får frysa ut och mobba utan just vad det innebär Yttrandefrihet, inte MOBBING.

 18. Åh får nästan sådana stolthets känslor när jag läser detta! Så otroligt vad långt du har kommit i din karriär när du liksom som Sveriges största influencer intervjuar de största partiledarna! Blir så stolt! Du känns liksom så genuin, och vi är så många som stöttar dig och ser upp till dig på så många sätt. Blir så glad över att det gick bra och hoppas det känns bra inför nästa intervju! Alla lyckönskningar till dig!

 19. Ska bli spännande att se intervjuerna! 🙂

 20. Det här har inte med just det här inlägget, utan hela bloggen. Jag har svårt att se de flesta av bilderna i inläggen när jag läser bloggen via mobil (en nyare Android), bilderna blir liksom alldeles för stora för skärmen. Vissa bilder, t.ex. första och sista i detta inlägget, anpassar sig dock efter mobil-formatet, men långt ifrån alla. Det blir liksom inte riktigt kul att läsa bloggen då… 😉

  Är det någon mer som har samma ”problem”? Kan det bero på någon inställning eller format på bilderna? Det blir ju som sagt inte samma sak med alla bilder.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *