Brutalt varmt

Vilken dag! Jag och Anders började dagen med en riktigt stor frulle, vilket var så himla gott eftersom att jag haft problem att hitta mat i Binz. Här på hotellet fanns massor av veganska alternativ!

Efter frukosten drog vi sedan ut på Ströget och kikade i butiker. Jag hittade bland annat ett par kilklackar och en parfym som jag köpte. Fast ett par timmar senare insåg jag att det hade varit billigare att köpa samma skor och parfym hemma i Sverige, så nu ångrar jag mig, haha.

Hur som helst var vi klockan 12 tvungna att gå tillbaka till hotellet då jag skulle ha ett skype-möte, men det var faktiskt bara skönt. Dels hade jag jätteont i mina knän på grund av mina dåliga små sandaler med lövtunn sula, plus att Anders höll på att smälta bort. Så vi passade på att byta om och vila en stund.

Sedan begav vi oss till Nyhavn! Där hade vi planerat att tillbringa resten av dagen, men efter att vi hade käkat vår lunch åkte vi faktiskt tillbaka till hotellet igen. Jag är inte den som klagar på sommaren eller värmen, men idag var det brutalt alltså. Herregud!

Så jävla varm
Smörrebröd!

Efter att vi chillat i hotell-lobbyn ett par timmar drog vi ut och käkade middag på en liten restaurang ett par kvarter bort, men nu är vi tillbaka igen. Båda två är så trötta så vi tänkte göra en tidig kväll ikväll. Imorgon bilar vi upp till stockholm igen. Jag längtar lite i smyg faktiskt. Ser fram emot att börja filma och jobba som vanligt 😊 Har ett par riktigt roliga videoidéer på lager!

21 kommentarer

 1. Så mysigt men nu längtar jag faktiskt efter höst och regn, djuren behöver ju mat innan vintern kommer också 🙂

 2. Låter som en riktigt mysig dag! 😃
  Churrosen på sista bilden ser sååå gott ut! Vad heter stället? Och har du andra restaurang/café-tips från resan? 😍

 3. Du läste väl igenom kommentarerna om din insta-selfie? Du tycktes inte förstå varför den var fel och det vorde nog bra att du vet vad som var problemet.

  1. Elin det fanns ju inget fel med bilden?
   Du har ju alla andra Influencers som gör samma sak? Bianca, Linn, Ida, Sara och alla.
   Varför skulle inte Therese kunna få visa upp sin kropp?
   Therese fortsätt ned det du gör ❤️

  2. Therese är vuxen hon kan lägga upp vad hon vill. Gillar folk inte det dom ser så är det väl bara att avfölja henne. Hon blir inte lidande om 5-10 hatare slutar följa henne snarare tvärtom då blir det lugnt och skönt i kommentarerna.

  3. Therése Lindgren

   Hej Elin. Det är inget fel på min hjärna, jag ser vad du skriver, men däremot håller jag inte med dig.

 4. Churrosbilden var riktigt fin, varför säljs sånt knappt i Sverige? Det ÄR brutalt varmt o det har varit värre. Det är inte bara jobbigt utan även en kris. Klimathotet är ett faktum o jag blir helt ledsen när jag ser denna torka o värme. Dom som älskar sommaren18 bör tänka om.

 5. Mumma vad goda churros ser ut! 😀
  Det verkar ändå som att ni har haft en mysig dag, trots värmen. 😛

 6. Vad härligt ni haft det❤️Det har varit fruktansvärt varmt idag i Malmö vi hade 30 grader. Men det var skönt att det blåste lite. Man kan knappt vara ute när det är så varmt det blir för varmt 😂 Kram ❤️

 7. Jag har ett förslag för framtida Therese testar 🙂 du skulle kunna testa en bubble mask! det kanske inte skulle bli någon lång video, men hade varit kul att se hur masken utvecklar sig!

 8. Håller med, denna sommar har varit plågsamt varm. Hörde att det i tisdags var den varmaste dagen på 100 år här i väst. Jobbigt att vara ute när det är såhär. Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men jag längtar till hösten! 😊

 9. Kan inte du göra ett samarbete med ett företag som har ekologiska produkter och testa det under en period?

  1. Therése Lindgren

   Ja, absolut! Tänker du dig ekologiskt smink, ekologisk mat, ekologiska kläder, ekologisk hud- och hårvård, eller något annat?

 10. Anna Håkansson

  Hej Therese !
  Ja…. Det är GALET varmt .
  Ni verkar haft jättemysigt i Köpenhamn ändå !!!! Tummen upp !
  O hoppas ni haft en underbar semester i Tyskland !
  Glöm inte att du är unik, det finns bara en av dig ! <3
  Låt ALDRIG någon trampa på dig.
  <3 <3 <3 <3

  Synd att man inte kunde träffa dig när du var i min hemstad Malmö…..
  Kanske om du åker igenom nästa gång 🙂

  Massa massa kramar till dig !
  Kram från
  Anna från Malmö

 11. Så otrolig fin du är Therese!!!!!!! Varifrån kommer din blus föresten? <3

 12. Inget som har med ditt blogginlägg att göra. Men. Jag satt och kollade på nån vlogg där dagens fråga var varför Anders alltid går utan tröja hemma. Inget konstigt tänkte jag och skänkte en tanke till mig själv som knappt hinner innanför dörren hemma innan bh:n och jeansen ryker. Två sekunder senare säger du exakt samma sak haha (alltså om bh:n och jeansen).:-)

 13. Den här värmen är brutal. Jag fryser väldigt lätt, men inte i den här värmen. Har ju inte ens doppat mig i år. 😛
  Hoppas bilresan hem går bra!

 14. Ser ut att vara jättefint där! Och varmt, haha! <3

 15. shit vad gott med churros! är det vegansk mjukglass?! det saknar jag!!

  1. Har du vägarna förbi Göteborg så finns det på Jonsborgs! 😀 läste också att IKEA jobbar på att ta fram.en veganska mjukglass, men det är längre fram i tiden 🙂 om man inte har vägarna förbi Portugal där dom tydligen testar glassen. Haha.

 16. Åååå snälla kan du visa upp kilklackarna du köpt? Jag har letat efter ett par snygga kilklackar hur länge som heeeellllst men hittar inga snygga. Älskar din stil så tror nog jag skulle älska dom också. ILYSM QUEEN!!! 😀 Puss

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *