The Nest

Jag har haft en så himla fin dag idag! Har fixat naglarna, varit på spa och druckit drinkar med Anders. Eller, spa och spa, jag och Alexandra var på Scandic Downtown Campers wellness-avdelning som heter The Nest. Wellness-avdelningen bestod egentligen bara av en takterass med en pool och bastu, men det var mysigt! Jag vloggar idag, så ni kan se dagen på Youtube imorgon om ni vill.

Jag har beslutat mig för att jag ska ha världens mysigaste och lugna vecka. Anledningen är för att jag och Anders nu bokat att vi drar till Tyskland på lördag, och ni som följt mig ett tag vet ju att jag haaatar att resa. Vi ska inte flyga dit, utan kommer att bila och ta en färja, men oavsett färdmedel tycker jag att resor är bland det med ångestframkallande som finns. Därför tänkte jag försöka ge mig själv de bästa förutsättningarna inför resan med en lugn och skön vecka (och ja, jag fattar att det är ett riktigt lyx-problem, jag vet. Men jag skulle så gärna vilja bli av med rese-ångesten, den hindrar mig från att uppleva platser utanför stockholm).

Jag och Anders gick igenom varenda tips på resmål ni gav i föregående inlägg, och jag är så himla glad att vi gjorde det, för tack vare er hittade vi en plats i Tyskland som verkligen kommer att vara PERFEKT för oss. Jag berättar mer och visar bilder imorgon.

Nu ska jag avsluta vloggen och kolla på ett avsnitt av Hoarders. Det måste vi förresten också prata om – det här med att göra underhållningsprogram av psykisk sjukdom/ohälsa. Men, vi tar det i ett annat inlägg.

Vi hörs imorgon!

11 kommentarer

 1. Åh vad härligt med resa! Du gör rätt i att tillåta dig att varva ner och förbereda dig för att få ut det mesta av er resa <3

 2. Så kul att ni kommer iväg till Tyskland! Hoppas att du lyckas vila upp dig och få massor av energi så att resan kommer bli så bra som möjligt! 🙂

 3. Fina du! Hoppas resan blir kul och att det går bra! Hejar på dig!! <3

 4. En sak jag stör mig på är att det är många som driver med OCD. Jag har OCD och har varit inlagd på psykiatrin många gånger just på grud av detta. Det finns klipp på youtube där Khloé Kardashian visar hur hon organiserar saker i sitt hem. Hon kallar det Khlo-C-D. Jag tycker inte det är okej😔

 5. Vad kul att ni ska resa❤️ Härligt. Jag får ångest hemma med utan anledning det börjar brännas i kroppen ibland o så blir jag svimfärdig. Men haft så sen jag var tonåring. Så halva livet. Hoppas ni får en bra resa du får ta en lugn vecka som du skriver och bara njuta och koppla av utan stress. Så ska det nog gå bra. Testa ta en tablett mot åksjuka när ni åker bil för bil kan trigga upp ångesten pga balansen i örat påverkas mkt när man åker bil,flyg, båt karuseller det e därför just de sakerna ökar ångest enligt min doktor. Kram ❤️

 6. Hej Therese!
  Kan inte du göra ett inlägg om hur mycket det kostar att få göra samarbete med dig?
  Att göra samarbete på youtube, instagram osv!
  Vore så intressant och veta! 😀
  Kram <3

 7. Hej! På vilken kanal kollar du på hoarders?

 8. Hej Therese! Var fixar du dina naglar? Såå fina!☺️

  1. Och! Vad brukar du välja för behandling? Gel/akryl? Eller är det dina egna naglar med gellack?😘💅🏼

 9. Snygga halsband. Var är de ifrån?

 10. Va härligt att ni ska ut & resa, få mysa & ta det lugnt 🙂 Ett tips är att inte boka in något alls första och sista dagen på resmålet. Alltså inga särskilda sevärdheter eller ”måsten” så att säga. Så gör det inget om du bara vill ligga en hel dag & vila upp dig efter & inför själva resan ❤ hoppas ni får det toppen!
  Kram från Norrland

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *