En dag i poolen

Åh, ni som följer mig på instagram stories har ju redan sett, men för er andra: JAG HADE SPAT HÄR PÅ HOTELLET HELT FÖR MIG SJÄLV IDAG!!! Jag hade alltså inte abonnerat spat, utan jag hade bara turen att ingen annan var där just de tre timmar när jag hängde där, haha.

Nu låter det ju som att jag är värsta eremiten, och riktigt så illa är det ju inte, men det var så nice att kunna bada, simma och hoppa runt mellan de olika poolerna helt själv. Drömmen!

Anders var nämligen iväg till sin morfar idag, och eftersom att jag var tvungen att jobba under förmiddagen kunde jag inte följa med, därför har jag spenderat nästan hela dagen idag på hotellet. Jag var rädd att det skulle bli ensamt och tråkigt, men jag har haft det toppen, haha! Personalen här på hotellet är så himla trevliga så det känns som om jag bott här i flera veckor nu 😊

(Paret i poolen kom när jag hade bytt om och skulle gå)

De är så fina som anstränger sig och gör veganskt till mig trots att det inte finns på menyn, vilket såklart är superuppskattat. Särskilt idag när Anders åkte iväg med bilen och min plånbok av misstag (så jag kunde inte direkt knalla ner till ICA och köpa något att äta utan hade bara hotellets mat som alternativ).

Kvällen har vi spenderat hos Anders mamma ❤️

Vet ni? Jag älskar att jobba med Youtube, det är det absolut bästa jag vet. När jag säger att det är mitt drömjobb överdriver jag inte. Jag tänker varenda dag att det är helt sjukt att Youtube sedan fyra år tillbaka är mitt jobb, för tro mig när jag skriver att jag vet hur det är varenda dag gå till ett jobb man inte älskar. Jag har ju varit anställd i 10 år innan jag började med Youtube, MEN: fan vad viktigt det är att ge sig själv semester ibland. Jag känner hur mina batterier laddas. Jag kommer på så mycket bra videoidéer här uppe och ser så mycket fram emot att komma hem och börja jobba snart igen! Men tills dess ska jag njuta av att vara ledig ett par dagar till.

Ni som jobbar – på en skala mellan 1-10, hur mycket gillar ni ert jobb?

39 kommentarer

 1. Sträck tittade på din lilla serie ”ur mitt fotoalbum” idag! Den serien eller vad man nu ska säg, är såå rolig och intressant. Hade varit kul ifall du fortsatt med den eller föra ett nytt klipp? Ifall du har fler bilder❤️ /kram

 2. Åh jag älskar mitt jobb. Har jobbat snart 5 år på Ikea i olika roller och har älskat att gå till jobbet varje dag. Har fått chansen att utvecklas så mycket och arbetsplatsen är toppen. Bästa av alla ställena jag jobbat på helt klart. Helt klart en tia!

 3. Jag ska försöka komma på vad jag vill jobba med nu när jag är föräldraledig för jag har ingen aning men vill verkligen inte återgå till det jobb jag har idag! Jobbar inom restaurang och inget jag vill göra resten av mitt liv så en 5! Trivs relativt bra men som sagt inget jag vill jobba med utan vill nog testa något nytt.. vill ha nya utmaningar 🙂 tröttnar snabbt om jag inte får utmana mig själv…

 4. Jag har inget problem med självaste jobbet men stort problem med cheferna och hur vi behandlas. Vilket är så tråkigt! Det är konstant krig med facket

 5. Åh så härligt att du älskar ditt jobb! Mitt är 10/10. Jobbar som lärare och kan inte föreställa mig något bättre!

 6. Skala 1-10 så 3 ungefär. Jobbat inom vården nu i ca 20 år och jag älskar just att vårda. Men allt annat runt omkring så blir det en 3a. Dålig lön, stressigt, dåliga chefrar som bara pratar budget och ska ändra om hela tiden, ingen som lyssnar osv osv.

 7. @antoniabfit

  8-9/10 måste jag nog säga! Utmanande, progressivt och mycket ansvar 🙂

 8. Beror helt klart på vilken arbetsbelastning det är på jobbet – Är sjuksköterska på en vårdavdelningen, så ingen dag är sig lik. Jag älskar mina kollegor och supertrios tack vare att vi är ett bra team som har kul tillsammans! Är arbetsbelastningen lagom (hinner med patienterna, närstående samt umgås med kollegorna över en fika) uppskattar jag mitt jobb supermycket 8-9 i skalan 🙂 Jag har utvecklats massor tack vare mitt yrke!

 9. Studerar ekonomi på universitetsnivå men sommarjobbar och jobbar extra under terminerna på ett äldreboende.

  Vore det inte för personalbristen och lönen hade jag gett en högre siffra, just nu är det väl på ca 5 av 10. Vi är så underbemannade att jag behövt arbeta 6 dagar i veckan (inklusive en del 14-timmarspass) hela sommaren. Synd verkligen att det ska vara så inom vården, som är så viktig.

 10. 10! Men så är jag ju också egenföretagare och frilansare, och är ihop med en annan frilansare. Vi jobbar konstiga tider men kan också ha veckor lediga off-season och då åka på billiga semestrar eller hälsa på i föräldrahemmen. Så mysigt och fritt! Det gör allt slit, huvudbry med bokföring och krångliga kunder värt det.

 11. Jag önskar verkligen att jag pluggar på högskolan till något jag verkligen vill bli och drömmer om. Sedan att jag lyckas få det jobbet också.
  http://Www.caloveline.com

 12. 9!
  Dock är det inte ännu mitt jobb, men jag pluggar till mäklare – vilket länge varit mitt drömjobb! Jag är färdig med utbildningen efter jul & är redan ”garanterad” jobb på en byrå där jag har praktik. Har alltid sagt att jag vill ha ett yrke jag brinner för, och inte ett jobb jag ”måste” ha. Hela familjen & släkten var emot mitt yrkesval till en början, för att det inte är en ”säker” bransch som att bli läkare, ekonom eller jurist. Men jag kände sådan avsky mot att välja ett ”bra” jobb i deras ögon eller att följa min dröm. Jag tror de som brinner för sitt yrkesval kommer ha lättare att gå till jobbet på morgonen, Och när man trivs blir ens jobb inte ett jobb, utan som hemma fast på annan plats & betalt. Jag hoppas jag kommer säga att mitt jobb är en 10-poängare om ett år, eftersom jag ännu inte riktigt vet vad som kommer väntas av mig i yrket. Men jag är otroligt taggad, förväntansfull & redo att satsa!
  Följ min resa som mäklarstudent till mäklare på instagram: annispanna

 13. Jag har tidigare jobbat på demensboende och sommarjobbar numera på mitt gamla jobb, då jag studerar. Jag tycker jobbet är typ en tvåa av tio. Jag älskar jobbet och skulle lätt fortsatt jobba inom demensvården om det inte vore för att lönen, arbetsvillkoren och egentligen allt är skit. De gamla som är viktigast får minst tid på grund av nedskärningar och att det ska sparas pengar. Demensvården i Sverige är tragisk just nu, jag har sett den bli bara sämre och sämre under 10 år.

 14. Mitt jobb som Product Manager och strategisk inköpare på en e-handel som säljer trädgårdsprodukter är SÅÅÅÅ kul! Helt klart en tia! Har precis skolat om mig från det tråkigaste yrkesrollen någonsin (eller ibland hade den sina stunder, så kanske en 2a).
  Tips till alla som vantrivs i sin yrkesroll: BYT! Och kolla upp korta utbildningar, typ yrkeshögskoleutbildningar. Det är värt det! Jag hade ingen aning om att jag skulle älska att vara strategisk inköpare, men OM jag gör 😀

 15. Nån som vet om Therese någonsin svarar på kommentarer? Annars slutar jag kommentera nu😅

 16. Jag är sjuksköterska, trivs delvis med mitt jobb. De flesta kollegorna är bra men ledningen är skit. Jag har jobbat i snart 5 år på samma arbetsplats och jag vet inte hur länge till jag kommer orka vara kvar på samma ställe..

 17. På mitt heltidsjobb: 1 1/2
  På mitt extrajobb som makeup artist: 10

 18. Jag bara ÄLSKAR mitt jobb! Jag arbetar på barn intensiven i Göteborg. Ja många undrar hur kan du tycka om att jobba där eller hur klarar du det? Men att vara med och rädda en barn liv är en sådan mäktig känsla!

 19. Jag älskar mitt jobb ! Jobbar som lönekonsult. Roligt, utvecklande och får jobba med att hjälpa människor och lösa problem är det roligaste jag vet, 10/10.

 20. Jag ÄLSKAR mitt jobb också! Jag jobbar på Sony Xperia och trots att ingen annan verkar älska oss så gör i alla fall jag det, haha! Bästa kollegorna, bästa jobbet, bästa produkterna! 😀

 21. Fina Therese du hade passat i mörkt hår samma som de färgat din utväxt. ❤️ Jag jobbar inte jag är sjukpensionär är 37 bara men har levt med ångest sen jag var 7 år. Dock så hade jag gärna viljat jobba men är alltid trött o svimfärdig.jag har jobbat på lss boende innan och som personlig assistent då gillade jag att jobba med det men tyvärr klarade jag ej av det tills slut blev för påfrestande pga min hälsa och där jobbade man tex 10-22 även helger Kram

 22. Sendragen i magen kan bero på cystor. Det känns som kramp o håller i sig lite. Behöver ej vara så men kolla upp det har haft 3 oval cystor samma symptomer kram

 23. Jag trivs jättebra på mitt jobb och min arbetsplats och gillar så många olika aspekter med det. På många sätt är det perfekt för mig, men trots det skulle jag säga att det ligger på kanske 7-8 av 10. Anledningen till det är att jag konstant brinner av nyfikenhet och äventyrslystnad och det blir inte riktigt mättat med ett 9-5 jobb som jag har och det får mig att drömma mig bort många gånger. Svårt det där.

 24. Jag jobbar som städare, och själva jobbet i sig är ju inte skitkul direkt, det är tidiga mornar(börjar 5!) och dåligt betalt men mina kollegor är superbra och jag är tacksam att jag kan jobba öht. Håller just nu på att ta mig ut en depression och har innan detta varit rädd för att jobba pga panikångest och prestationsångest. Så att jag tar mig upp nästan varje dag, tar mig igenom dagen och inte heller har fått en enda panikångestattack över detta jobbet är STORT. Så det gör att jag tycker om mitt jobb ganska mycket, på en skala mellan 1-10 så får det en 7a!

 25. Jobbar deltid på Stadium och det får en 8 av mig! Tycker det är kul så länge det är kunder men ibland är det lite för lugnt… skulle aldrig vilja jobba heltid som anställd. Har ett litet barn och min man är egenföretagare och jobbar hemifrån när jag inte jobbar så vi pusslar ihop det bra 🙂

 26. 10/10, älskar att gå till mitt jobb. Är jag på sämre humör när jag går dit mår jag alltid bättre när jag går därifrån! Jobbar på en verksamhet med funktionshindrade barn, ungdomar och vuxna som jobbar för att de ska få en rolig och meningsfull fritid 🙂

 27. Jag jobbar som förskollärare och älskar mitt jobb. Att få vara kreativ och sprallig varje dag på jobbet och få se alla barn utvecklas är fantastiskt. Ingen dag är sig lik och jag har möjligheten att planera verksamheten och forma dagarna till hur jag vill att de ska se ut. Att ha lyxen att känna att ens jobb inte är ett ”jobb” och att när det är dags att gå hem för dagens så känns det att man nyss kom, det önskar jag verkligen alla!

 28. Hatar mitt jobb… en 0/10 haha. Jobbar på Lantmäteriet. Ett riktigt skitställe. Man får inte jobba med det man är utbildad till. Man ska bara vända papper och korta handläggningsköerna :/ ja jag söker nytt jobb

 29. Usch, en 2a pga jag älskar mina kollegor men annars avskyr jag sysslorna och arbetsmiljön. Söker alla möjliga jobb men det krävs erfarenhet och utbildning som inte finns tillgänglig 😰

 30. Jag har varit anställd i 1,5 år snart och jag älskar det! Ingen arbetsplats är väl helt tip-top, så jag säger en stark 9a 😀

 31. Jag trivs bara delvis med mitt jobb, som är inom läkemedelsbranschen. Men är utbildad sjuksköterska och har sökt mig tillbaka till det yrket nu. Har precis varit på intervju för en intressant tjänst jag hoppas på att få! 😊

 32. Hahaha nej Therese! ”Så jag kunde inte knalla ner på Ica”, det låter som att affären ligger precis bredvid. 😂 Vet inte ifall du menade Lill-Ica eller kvantum men tyckte det lät jätte kul när man själv bort i Sollefteå och vet avståenden etc. Förövrigt hoppas jag att du får det jätte bra här i Sollefteå.💞

 33. Jag har bara haft två jobb i mitt liv (på industri), där det andra är mitt nuvarande och jag har trivts och trivs jättebra med båda jobben 🙂 Så det blir nog faktiskt en 10:a, jag är en sån där som aldrig tänker att ”åh vad tråkigt att gå till jobbet” det är bara något jag gör, det sitter i rutinerna 🙂 Men jag hade det faktiskt inte så kul för två år sedan på min nuvarande arbetsplats, det var det tråkigaste jobbet jag haft, men jag såg till att fixa ett annat jobb inom samma företag och det är därför jag har det så bra nu 🙂

 34. Vet inte om du läser/svarar på kommentarer här men gör ett försök; vad heter färgen du målat er matsal/skåp med? Den är sååå fin och jag skulle så gärna vilja ha den i vardagsrummet i vårt nya hus! Letat som besatt men tycker ingen är riktigt perfekt. Älskar dig och dina kanaler, du verkar verkligen vara en fin människa 😊

 35. Just precis nu håller jag på att rehabilitera mig tillbaka från en utmattning men mina jobb innan det här varierat mellan att vara 2-6 på en skala. Jag har ännu inte klurat ut vad jag verkligen vill jobba med utöver att jag är en väldigt kreativ och skapande person som brinner för utveckling, därför hade jag väldigt gärna velat hitta ett jobb i där jag får användning av de egenskaperna.

  To be continued i framtiden helt enkelt – tills dess, återhämtning & själavård! Kram 🤗

 36. Hatar mitt jobb mer än något men håller på att starta eget så snart hoppas jag på att kunna sluta där 😀

 37. Man kan nog säga att jag hatar mitt jobb, jag gillar att jobba med kundservice-vilket jag får göra men det är det enda som är bra med jobbet. Jag försöker därför hitta ett annat jobb. Så på en skala 1-10 blir det nog en 2:a

 38. Vad kul att läsa om allas jobb!
  Jag jobbar just nu som drama lärare i Hong Kong och det är 9 av 10. Väldigt stressigt och sjukt mycket att göra blandat med väldigt lite semester. Men själva jobbet är toppen!
  https://ronjawahlstrom.wordpress.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *