Sollefteå

Åh herregud, jag är SLUT. Imorse var jag uppe vid 7 och klippte ihop dagens video:

Efter det packade jag väskan lite snabbt och har nu kört upp till Sollefteå tillsammans med Anders. Sex timmar tog det, och direkt vi kom fram fikade vi hos Anders bror, var sedan iväg på en liten upptäcktsfärd men har nu landat på hotellrummet. Mår såhär:

Eftersom att Anders har problemet att han inte kan stänga sitt öga nu när han drabbats av tillfällig ansiktsförlamning i halva ansiktet, blir ögat som inte blinkar torrt, och synen därmed suddig. Därför körde jag hela vägen, och blev så jäkla slut!

Hur som helst, var inte den här dagen mer händelserik än så. Imorgon ska jag jobba underförmiddagen och spendera eftermiddagen med svärmor. Hörs då!

Utsikten från vårt hotellrum

25 kommentarer

 1. Haha du är ju för skön!! Grym du är också som redigerar så tidigt och kör bil i 6 h!! Hoppas ni får det bra!! KRAM <3 <3 <3
  https://nouw.com/filippaml

 2. Blir lite starstrucked när du är så nära mej! Hoppas ni får en fantastisk tid i Sollefteå på underbara hallsta 😍

 3. Åh, vilken utsikt!

 4. Hej Therese!

  Oj vad jag kände igen mig gällande inga frågor-problematiken. Jag trodde jag var ensam om den känslan och vetskapen att INGEN frågar en något medan jag själv frågar och lyssnar. Detta är min teori och nej, det är inget som bara sker i Sthlm 🙂 Min teori är att idag är folk mer självcentrerade än förut, allt ska vara för ens egen skull, man vill höras och synas, bli bekräftad hela tiden vilket sker så oerhört sällan så när någon som du eller jag äääntligen lyssnar och frågar. Då blir personen så glad att den glömmer av att ens fråga tillbaka, den pratar på… för att den KAN det. Jag har varit tvungen att ta avstånd från vänner som aldrig frågat något, detta för att jag alltid kände mig tom och ensam efteråt. Jag vill känna mig sedd och hur kan man det med vänner som inte ens frågar ”hur är det med dig?” eller kan har förmågan att följa upp ”hur gick det med det här och det här?” när man senast berätta om ngt man skulle göra.

  En gång åt jag ute med en nybliven vän, satt 3 timmar där hon höll låda om sig själv utan att fråga en enda fråga tillbaka. Vi sågs inte mer efter det, jag har fått nog av den typen.

  Beträffande familjen, det är bara tragiskt när det sker även där. Kan känna igen även det. Vad gör jag då? Jag ställer färre frågor och låter tystnaden tala.

  Men Andera frågar väl? Han känns som den typen 🙂 Krya på Anders, sköt om er så länge

 5. Förlåt för massa stavfel, dumt tangentbord :-/

 6. Åååå,jag hoppas att Anders blir bättre snart, all kärlek till er💖💕❣️

 7. Haha ”tillrättavisar”, du måste nog bara bli bättre på att lära dig ta kritik.

 8. Hoppas förlamningen släpper snart!!!
  http://Www.caloveline.com

 9. Hur kan du jobba så mycket efter att ha gått in i väggen? Är du inte rädd att hamna där igen?

 10. Åhh! Jag bor i Sollefteå 😍 hoppas ni trivs på hotellet och får en bra vistelse här!

 11. En tanke om det du sa i videon om att dina vänner aldrig frågar dig om något.
  Jag tror absolut att världen har blivit mer självcentrerad, folk ska hela tiden berätta och visa deras fantastiska liv.
  Men jag tror också det kan ligga lite i att du är en sån som frågar saker hela tiden, jag är nämligen själv en sådan. Som alltid ställer frågor, vilket då resulterar i ett svar och en vidare spaning på ämnet. Sen ställer man en ny fråga som och resulterar i ett svar och att man kanske pratar vidare om ämnet.

 12. Hej Therese,
  Jag undrar lite var du köper all din inredning. Typ dina vaser, bord etc? Vilken är din favoritbutik för inredning?
  mvh en person som vill ha din lägenhet

 13. Hej!!
  Vart är era glas ifrån som ni dricker ur i ”testar godis” videorna? Har letat efter likande hur länge som helst men hittar inte :/ kramas

 14. Hög igenkänning på det där med formen på sked då man äter!! Vill bara tipsa dig om min favoritbestickserie, nämligen Iittala Savonia. Deras skedar är runda, inte så djupa och otroligt bekväma i munnen, haha. Jag besökte en finsk vän som hade dessa skedar, och jag var tvungen att köpa ett set med mig hem eftersom att dom var så gaalet bra.

 15. Hej
  Någon som vet om nöt creme original är vegansk eftersom står kan innehålla spår av mjölk
  Kram

 16. Apoteket har ögondroppar om man har torra ögon
  Kontakta Tomu på youtube han hade samma problem
  Kram

 17. Catarina Eriksson

  Hej där! Du efterlyste bra skedar (bestick). Jag är känslig som du. Bi har bestick som heter Julie (Hardanger bestick). Kolla på tretti.se … nåt bra erbjudande nu 👍🏻 Vi har besticken både i Sverige och i vårt utlandsboende. Lycka till!

  1. Catarina Eriksson

   Vi… har bestick … inte ’bi’ men det fattar du säkert 🤣

  2. Catarina Eriksson

   En sak till 😝 Ang Hardanger besticken Julie … kniven är dessutom helt fantastiskt bra. Kolla designen så ser du 🤗 Och besticken är såå sköna att hålla i ✋🏻🤚🏻

 18. Krya på dig Anders❤️Hoppas du snart blir återställd. Du är en bra flickvän Therese som tar hand om din man. Kram

 19. Tror du att Anders kan ha borrelia? Ni har säkert redan blivit undersökta för det men läste i en annan blogg nyss om en vars man blivit halvsidesförlamad och det visade sig vara borrelia. Så jag slänger in det här bara. Du har säkert redan fått 1000 olika förslag på vad det kan vara. Det brukar vara så 🙂 kram på er och hoppas ni har det bra här i norr! (Är också vid Sollefteå just i skrivandes stund)

 20. Hur e det med Anders??

 21. Hej bästa Therese,
  Jag kom o tänka på Anders förlämning i halva ansiktet. Har ni tänkt något på om det kan vara TBE eller Borelia? Det är vanligare än man tror och symtomen kan vara så olika. Men viktigt är att man får reda på det i tid 🙂 Krya på sig till Anders, o hoppas ni får en fin vistelse i Sollefteå. Kram

 22. Det var intressant det du resonerade kring ang. att du ev. dras till personer som gillar att prata om sig själva och som inte ställer frågor till dig. Jag blev att tänka på de där färgerna man är (från Omgiven av idioter). Jag själv har precis genom KBT lärt mig att jag dras till gula personer (excentriska, framåt, underhållande) då jag själv har social ångest och behöver lära mig deras skills! 😊 Därmed inte sagt att jag är totalt inbunden, jag är gul-grön med blåa stråk, så är social själv men inte lika socialt orädd som de gula. Tänker om du kanske också dras till gula personligheter?

 23. Amy Hallin

  Hej! På vintern så brukar jag åka slalom i den backen som är nedanför hottelet jag går nämligen i slalom dem har en jätte fina backar där på vintern❤️ <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *