Målar väggen

Åh fy, idag är jag TRÖTT. Jag vet inte vad det var med mig igår, men jag kunde bara inte sova. Klockan två inatt tror jag att jag somnade, vilket är aaaalldeles för sent för mig som vanligtvis går och lägger mig klockan 22. Idag har jag i alla fall världens roligaste dag framför mig.

Nu på förmiddagen ska jag jobba hemifrån, men sedan vid 11 ska jag träffa två Kamratposten-läsare som ”vunnit” en picknick med mig och Felicia Bergström. Vi ska ses i ett par timmar i en park, käka gott och bara snacka. Hoppas verkligen inte att det börjar regna!

Efter det vidare till Indy Beauty för möte, sedan en sväng till Apples huvudkontor och efter det till Ida. Jag, Ida och Sabina ska nämligen ha myskväll ikväll! Egentligen har jag verkligen inte tid att spendera kvällen borta, utan borde redigera, men jag måste tillåta mig själv att träffa vänner ibland. Man kan inte jobba jämt.

Igår började jag förresten måla väggen där vi har vårt matbord, och mina nya skåp i ljusgrått!

Jag är så glad över att ni var så många som tyckte att jag skulle måla väggen ljusgrå, för det blir verkligen så fint. Mycket bättre än den äggskalsvita färgen vi hade innan. Tror det kommer bli tjusigt med skåpen i samma färg. Har beställt svarta ben till skåpen som borde komma vilken dag som helst. Sedan tänkte jag ställa en tavla på skåpen, kanske lite blommor, eller andra prydnadsgrejer.

Hoppas ni får en härlig tisdag!

15 kommentarer

 1. Nicole Josefine

  Hej! Kan du inte tipsa på någon/några sidor som säljer fina skåpsben? Eller vart köpte du dina? 🙂 Kram

  1. 😊det blev jätte fint med ljus gråa skåp och en ljusgrå våg men på skåpen kan du ställa nån tavla,blommor och kanske nått doft ljus för du älskar ju doft ljus🤩

 2. Gud vad fin eran lägenhet är! Önskar att jag hade det lika fint hemma hos mig. Får vänta några år tills jag flyttat och kan ha det så.💕

 3. Det blir nog jättefint! Du är så himla pysslig och kreativ! <3

 4. Skulle vara jättekul om du gjorde en video på din kanal där du visar hur du redigerar dina bilder<3

 5. Pretty pegs säljer ben till Ikea-möbler

 6. zandra nilson

  Ääääälskade Therese…Fin du ser ut – men det gör du på fucking varenda bild!!! Gud vad du är en underbar tjej…eller kvinna är det kanske. Du är fan den coolaste influencer. Lycka till och fortsätt the good work.

 7. Linnea Lundquist

  Ph! Du får jättegärna uppdatera oss om vad du gjorde hos Apple (om du får förstås). Är djupt intresserad av just Apple🙏🏼 Så spännande🙈

 8. Linnea Lundquist

  Åh! Du får jättegärna uppdatera oss om vad du gjorde hos Apple (om du får förstås). Är djupt intresserad av just Apple🙏🏼 Så spännande🙈

 9. Vad heter denna perfekta grå färg? 😍

 10. Låter superfint! Och det låter hälsosamt att prioritera mys med vänner framför jobb då och då 🙂

 11. Skulle verkligen vilja veta vad den gråa färgen heter!😊

 12. Hej fina Therése,
  Jag och min sambo ska flytta i Oktober och jag är sååå sugen på en sammetssoffa men har fått för mig att det är ganska svårt att hålla efter just sammet.
  Hur upplever du tyget? Är det svårt att rengöra? Lämnar det lätt fläckar? Väldigt tacksam för svar.

  Kram.

 13. Vart är ditt matbord ifrån? Jättefint!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *