Perfekt

Nej men alltså, älsklingar. Jag mår så bra nu. Tio av tio. Det låter kanske som att jag är knäpp nu, men vid ett tillfälle ikväll började jag nästan gråta för att allt var så perfekt. Jag älskar vårt landställe, jag älskar kor, jag älskar skärgården, jag älskar Anders, jag älskar mitt liv, haha.

Jag ska verkligen se till att ladda batterierna rejält nu när jag är här nere. Gå omkring med håret i en knut, utan bh och utan mobilen. Bara lyssna på ljud och tänka. Eller kanske, inte tänka.

Hittade den här blomman i kohagen idag. Ser nästan ut som ull, fjädrar eller bomull. Fin!

18 kommentarer

 1. Hur gick det med tävlingen om kameran? 🙂

 2. Vad mysigt! Jag tror växten kallas för ängsull faktiskt 🙂 Passa på att njuta massa, det är du värd💖

 3. Therese,, du är så inspirerande!

 4. Du är så underbar!

 5. Du är så underbar!!!

 6. Du verkar så lycklig nu. Är så glad för din skull! ❤️

 7. Tänk så märkligt egentligen, det en an har som vardag, ser en annan som semester och avkoppling!? 😄
  Välkommen ner hit till småland! hoppas ni får några sköna dagar innan regnet kommer, såg på prognosen att det skulle bli sämre under helgen 😒

 8. Anna Håkansson

  Är så härligt att höra att du mår så bra o är så lycklig ! <3
  Njut nu i lugnet !
  Du är så värd det !
  Kram på dig fina Therese !!!!
  Anna

 9. Njuut, bara njut! Hoppas verkligen du får fler dagar som dessa, de behövs verkligen. Gör så mycket för själen. Glad för din skull!

 10. Hallojsan Tetzi Petzi!

  Kan inte du (och Anders) prova wakeboard och/eller skimboard?

  Det går till som så att du står på en bräda (wakeboard är med bindningar (skor som sitter fast i brädan) och skimboard är utan) som dras bakom en båt eller en vattenskoter (du håller i en lina).

  I Stockholm nära Arlanda flygplats vet jag också att det finns en så kallad ”cable park”, man dras efter en maskinstyrd (?) lina istället för skoter/båt och det konceptet liknar skateboard och snowboard (”hinder” and stuff). Dessutom är det cirka 10 gånger roligare än SUP och kajak kan jag lova dig (jag har dock bara kört bakom skoter/båt)! Det skulle vara kul att se.

  Puss och kram

 11. Vilja-lovis

  Vart skapade du din blogg #love you #följer dig på youtube

 12. Hej! Såg din vlogg om allvarlig pratstund om din rädsla för att vara gravid. Kan du inte prata lite mer om det? Jag har flera barn och det är förutom att jag faktiskt mått dåligt under mina graviditeter under perioder av dom verkligen älskat att vara gravid. Finns verkligen ingenting som är mer underbart. Tycker du ska ta ett inlägg här eller på yt om det. Kunde vara ganska intressant att veta vad rädslan är. Få igång en trevlig diskussion om det ämnet. Sen undrar jag var har ni köpt er soffa. Önskar verkligen att du kunde svara på det. Den är så fin.

  1. Angående soffan så tror jag att hon sa tidigare i en video att den är begagnad och köpt på blocket😊

   1. Hon har köpt den på blocket det minns jag att hon sa i en video😊

   2. Finns det någon som vet var man kan få tag i en liknande soffa? Älskar den nämligen och skulle vilja ha en typ 4.a och två fåtöljer.
    Nån som vet? Tusen tack i förväg i såna fall. Tack ni andra som svarade. Tack. Har undrat såå. Hoppas bara någon nu vet var man kan få tag i liknande

 13. Ta väl hand om dig Therese du behöver med vila upp dig ❤️ Såg videon där du lagade mat till dina vänner såg väldigt gott ut måste testa en dag. Kram

 14. Asså åh du är en sån himla fin och bra inspiration!! Sluta aldrig med det du gör! :*

 15. Åh vad härligt ni ser ut att ha det! Förövrigt är det bomullsväxter på bilden 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *