Spoiler alert!

Jag tänkte att ni som är så himla gulliga och kikar in här på bloggen ska få förtur till mina videor lite då och då, det kan väl vara lite roligt? Här är en konstig video som kommer att publiceras på min Youtubekanal på lördag:

Och här är recepten:

BANAN-SUSHI (en portion)
Det du behöver är en banan ett mjukt tunnbröd och någon typ av choklad- eller hasselnötskräm. Bred tunnbrödet med chokladkrämen, rulla in bananen i brödet och skär upp i bitar. Ta da! Du har en banansuhshi!
BANAN-SMOOTHIE (en portion)
Det du behöver är banan, jordnötssmör, steviadroppar eller dadlar och någon typ av växtdryck. Mixa hela baletten i en mixer, häll upp i glas, tänk på mig och njut.
BANAN-PANNKAKOR (en portion)
Det du behöver är 2 dl havregryn, en banan, 1 msk bakpulver, lite vaniljpulver och 4 msk växt- eller bröstdryck. Mixa alltsammans, stek i en stekpannan, ringla över alldeles för mycket agavesirap, lite blåbär och stjärnströssel och mosa in i ansiktet.
TESSANS SMÅ MUNSBITAR (en portion)
Du behöver en banan, lite (mycket) mandelsmör och chokladknappar. Skala banen, skär den, bred på smöret, garnera med chokladknappar och se hur många munsbitar du får in i munnen samtidigt. Tugga. Njut.
BANANGLASS (en portion)
Du behöver banan, eventuellt lite växtdryck och vaniljpulver. Skiva banen och frys den över natten. Ta fram bananen ur frysen 10 minuter innan du vill käka, mixa den sedan tillsammans med växtdryck och vaniljpulver tills den blir krämig. Häll sedan upp den i en hjärtformad (viktigt!) skål och he på det du gillar – choklad, hallon, maränger, blåbär, ketchup. Svälj.

Det enda jag gjort idag är att jag filmat och redigerat videon ovan, svarat på mail och varit på styrelsemöte med Indy Beauty. Nu fortsätter jag kvällen med att redigera morgondagens vlogg samt min söndagsvideo. Hörs imorgon, FRÅN LANDET!!!! YEEEYYYY!!

30 kommentarer

 1. Hahahaha jag blev SÅ förvånad när du stod där i en banandärkt i början av vidoen hahaah

 2. Hahahaha bästa Therese detta gjorde min dag! Va underbar du är❤️ hejja dig!!!
  Du är verkligen fantastisk och en stor förebild för mig!
  Kram

 3. Åååhh myys <3

 4. Vadåå, du lovade en blogg idag och inte en sponsrad bananvideo 😔 Varför håller du inte löften…. 👎🏻👎🏻👎🏻

  1. Vlogg menade jag…..

  2. Detta är ju lördagens video?

  3. Förstår inte?
   Är den sponsrad? Den är ju inte sponsrad? Av vilket företag? En banan är ju inget företag, det är en frukt?
   Therese du är så underbar!
   Elin du är säkert underbar, men uppenbart inte en trogen följare som tittar först och kommenterar sen? Tycker att det är tråkigt att du är negativ över något som inte skadar någon?
   Din dag lär ju inte ha gått under? 🙂

  4. Hon la upp på sin ig-story att hon inte hann klart med torsdagens vlogg och kommer därför publicera den på fredag istället. Och denna video är inte sponsrad, haha.

 5. HAHAHA detta kan vara det knäppaste jag sett xD så sjukt rolig video Tessan <3 <3

 6. Ååh bananpannkakor är så gott!!!
  http://Www.caloveline.com

 7. Hahahaha asså Therese som banan kan vara det gulligaste jag sett💖 Så bra video. Även om jag inte är så förtjust i banan så hade jag ändå ett stort leende på läpparna genom hela videon och blev faktiskt lite sugen på banan 😄💖

 8. Asså du är verkligen så härlig och rolig hahaha!
  Ska verkligen testa dina recept, mums!

 9. Funkar inte att spela upp 🙁

 10. Amir pratar om dig i sitt youtube-klipp, ignorera bara och ge honom inga visningar!

  1. Amir är ju inte klok så jag tror inte hon tar åt sig! Han gör allt för att prata skit om andra och hänga ut och tror han får mer visningar på det sättet. De flesta som gillar honom är barn/tjejer i 10-12 år som inte vet bättre. Han spelar bara teater och ljuger hela tiden!

   1. Han sa ju inget om det knappt…

 11. ÄLSKAR hur du skrev recepten, så jäkla rolig hahaha

 12. Therese, superhärliga recept. Du är ju rakt igenom bäst. Men jag MÅSTE fråga, vad SJUTTON är bröstdryck!? 😂😂

  1. Ja, vad tror du att det är..? Dryck som kommer från bröst kanske? Kanske kobröst/kospenar? Kanske hon menar mjölk kan man ju tro..

 13. Roligaste blogginlägg jag sett, videon inkluderad!

 14. Anna Håkansson

  Men wow !!!!!!!!
  Bara ÄLSKAR denna video !!!!!!
  Du e GRYM Therese!!!!!
  Älskar dig!!!!
  Du ser ut som en gul banan nunna 😉 !!!!!!!
  Du är så spontan o alltid bjuder på dig själv!!!!!!!!
  Jag ska testa o göra alla recepten.
  Har nyss lagt in 2 bananer i frysen o ska testa glass imorgon.
  Och så kommer jag testa smoothien också !!!!
  Tack för alla recept!!!!!

  Kram på dig fina underbara Therese 🙂

  Kram
  Anna i Malmö

 15. Hahahahaa alltså!!!! I LOVE YOU

 16. Hej Therese!
  Har du någon gång haft cellförändringar som du blivit av med? Fick besked på mitt senaste cellprov igår och det visade cellförändringar med hpv. Är jättejätteorolig och hade velat höra andras erfarenheter om detta. Hpv virus verkar alla få genom sex. Är 36 år och haft totalt 3 sexpartners varav min nuvarande relation varat i 18 år. Skulle du vilja skriva ett blogginlägg och fråga om folks erfarenheter?
  Kram

 17. Hahahah men gud så jag skrattade! Du är så rolig! xD <3

 18. Elefanter är kända för att ha dåligt humör och för att kunna gå till attack helt utan förvarning. De kan ibland ha ett beteende som närmast kan beskrivas som hämndlystet, och det finns exempel på när elefanter plötsligt har attackerat och dödat djurskötare som de haft i ett tiotal år. Elefanter är vegetarianer och behöver inte jaga djur för föda, men attacker mot människor har ökat på senare år, vilket troligtvis beror på att de trängts undan till mindre och mindre levnadsområden. I Indien angrips byar regelbundet av arga hanelefanter. WWF uppskattar att 100 indier dödas av elefanter varje år.[18] Bara i den indiska delstaten Jharkhand dödades 300 människor mellan år 2000 och 2004.[17] I Sri Lanka dödas cirka 50 människor per år.[17]. Vi uppskattar därför att elefanter dödar 200 till 600 människor varje år, vilket kan göra elefanten till världens farligaste däggdjur.

  1. Är jag den enda som gett upp med allt, med att överhuvudtaget orka hoppas på att något någonsin kommer förändras? Varför bryr vi oss om något ens? Världen är ändå bortom räddning. Majoriteten av människorna bryr sig inte och de som har makt att kunna förändra ngt bryr sig inte ett skit och hellre lägger pengarna på ytligheter. Ibland undrar jag om vi alla som är här har dött och hamnat i helvetet och detta är vårt straff. Skulle förklara varför 99,99999 % av alla människor är onda, och de få enstaka som är goda har ett pris på deras godhet tyvärr. Exempelvis endast 1 av 1000 våldtäktsmän blir dömda (och den personen får knappt ett straff). Allt känns dystert och hemskt, så vad är meningen med att ens försöka mer? Det enda som är skrämmande med självmord just nu är att man efter döden återuppföds som något annat och får börja om med skiten som vi kallar för liv igen.

 19. Hahhha tack! Denna video gav mig liv hahhaha

 20. Du är så himla underbar Therese. Supergullig i din banan dräkt och recepten verkar toppengoda. Ska verkligen pröva då jag som du älskar banan 👌
  Nu har inlägget om våran behandlingsplanering inför ivf:en kommit upp på min blogg, kika gärna 😘
  http://www.leyasmatte.com

 21. I am genuinely delighted to glance at this weboog posts which carries tons of
  valuable facts, thanks for providing such statistics. http://theedgeofreality.Proboards.com/user/6114

 22. Smoothien ska jag testa! Har just börjat följa dig, så kul att du har Anders med, vilken härlig kille du har ☺

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *