Stand up paddle

Hahha, kolla de här coolingarna då:

Okej om jag ska vara ärlig kände jag mig verkligen som en tönt på den där brädan när alla båtar åkte förbi och glodde, men guuuud så roligt det var! WOW, jag älskar stand upp paddle. Eller, åtminstone att bara glida omkring i lugnt tempo nära land haha.

Utöver att testa stand up paddle idag har jag käkat lunch med Alexandra, varit på middagsdejt med Anders och filmat + redigerat videon nedan. Har haft en bra dag och hunnit mycket! Nu måste jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag filma och redigera en annan video, jag ska på styrelsemöte med Indy Beauty och försöka hinna redigera de sista Indy Beauty-filmerna till vår hemsida (har redigerat 7 av 13 hittills). Hoppas ni haft en härlig nationaldag!

11 kommentarer

 1. Är ca 100 år efter alla andra att hitta dig på sociala medier. Men för några veckor sen så hittade jag dig på youtube och första dagen satt jag säkert 10 timmar och bara kollade på dina videos (älskar vego med therese och de videos som Anders är med i, ni verkar så himla kära!!!) För 1 vecka sen så köpte jag din första bok och läste ut den på bara någon timme och idag valde jag att lyssna på ”vem bryr sig?”
  Och jag tog åt mig så mycket, lärde mig så mycket och fick många gånger upp tanken ”men varför äter jag det här?”. Jag äter idag helt vegetabiliskt i veckorna när jag är ensam och de helger när min pojkvän kommer så äter jag allt från djurriket. Men efter att ha lyssnat på din bok så frågade jag mig själv varför jag ens äter saker från djurriket under helgerna när jag klarar mig helt utan det i veckorna. Jag Ser till att läsa på om mina skönhets-& städprodukter innan jag köper det och skänker pengar till WWF varje månad trots att jag tjänar så dåligt själv. Gav även lite pengar till din insamling genom WWF.
  Du har verkligen fått mig att öppna ögonen och tänka efter. Så TACK TACK TACK Therese för att du är du och för att du är så inspirerande.
  You go girl!!

 2. I din video där du testade dom där skojiga ögonfransar nämnde du det där om SPF för ansiktet. Just nu använder jag också en från apoteket, som heter solcreme ansikte med spf 30, oparfymerad ska vara mattgörande och ha högt skydd. Den är alltså från Apotekets egna märke, jag undrar ifall du har provat den? Does it ring a bell? För jag kan ha samma problem med den som du hade med två solskydd för ansiktet.
  ps. kanske kan nästa Indy Beauty produkt vara spf för ansiktet? <3

 3. Vill kommentera om SPF, jag har problem med apotekets eller ACOs solkrämer med. Får så mycket finnar av det, och oljig hy?? Behöver också tips på en bra solkräm med hög SPF.
  http://Www.caloveline.com

 4. Ser galet roligt ut! Kanske borde testa det någon gång i framtiden!😁

 5. Evy mousse spf 30 för ansiktet tycker jag är bra.
  Vet inte exakt vad den heter, men det är en ljusbrun liten behållare.
  Får själv finnar av SPF men inte av Evy:s.
  Jag har även provat Evys spf 50 i ansiktet och det gick också bra.
  Testa!
  //Kram Linda

 6. Asså ursäkta, men vem skriver en sån kommentar? Speciellt till någon som uttalat att den har problem med sin självbild just nu? Har du inget snällt att säga till någon ska du inte säga något alls, är ett tips. Om jag vore du skulle jag tänka så i framtiden.
  Kram!

 7. Jisses! Snacka om medvetet taskig kommentar. Therese är ju väldigt petit om nu det spelar någon roll och inte större nånstans. Chiquelle är inget bra märke oavsett, rena jippot

 8. knepig kommentar, dådet både är en hat men samtidigt inte är det.

 9. Alltså du som kommenterar är du blåst i huvudet??? För det första är chiquelles kläder kinesiska storlekar….
  därför måste man köpa större storlekar. Jag har storlek XS i byxor och måste ibland köpa s och m i chiquelles kläder. Medan jag köper i affärerna XS. Så hon är absolut inte tjock. Det är chiquelle som borde ändra sina jävla storlekar istället.. såna som du som kommenterar har inget liv.

 10. Alltså den här kommentaren är ju inte klok. Bara lägg av med sånt här. Vad vill du uppnå?! Skämmes ta mig fan!

 11. Ines-Emilie

  Älskar SUP! Har en själv och det ända jag gör hela sommrarna är att åka på den. Och ni var verkligen jätteduktiga <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *