Kajak

Idag har jag knappt lämnat lägenheten. Har bara suttit och svarat på mail, redigerat och haft telefonmöten, så tyvärr har jag inga festliga bilder eller storys att bjuda på, men däremot en ny video:

I videon får ni följa med när jag och Anders paddlar kajak, och det var så himla härligt. Det vill jag verkligen göra igen.

9 kommentarer

 1. Åh blir verkligen sugen på att paddla kajak nu, såg riktigt härligt ut! ☺️

 2. Ångrar nu att inte jag åkte med mamma o min lillebror o paddla 😭
  Det ser så mysigt ut!!
  http://Www.caloveline.com

 3. Snälla kan du ha en vloggmånad nu under sommaren? Hade varit fantastiskt. Snälla, snälla, snälla <3

  1. @Mia Ja vloggmånad är det nog många av oss tittare som längtar efter! Börjar kännas lite länge sedan nu Therese hade det sist! Så det vore kanon!

 4. Hej Therese! Vill du ha konstruktiv kritik och tips när det kommer till innehållet i dina youtube-klipp? Har några tips att komma med, men vet inte om du vill ha det eller om de kommer uppfattas som att jag trycker ner dig. Kram

 5. Det ser helt fantastiskt ut! Jag gillar dig therese, du står för vad du säger och dina misstag. Tänk om fler kunde vara som dig!

  Läs gärna mitt senaste inlägg, alla är välkommna att göra det. Bara bra om det når mer folk för inlägget kan förändra framtiden. LÄS!

  http://www.konstenattvaramanniska.se

 6. Hej underbara Therese, det här har inget med blogginlägget att göra men i en vlogg så pratade du om att du vill ha en ”designerbag” fast att alla va i skinn och undrade om någon hade tips på andra väskor. Jag hittade en väska från Calvin Klein som heter ”Edge small” som är en relativt liten axelväska som är i skinnimitation och med silverdetaljer, om det nu intresserar dig. Den kostar inte så mycket heller för att vara märkesväska, tror den ligger runt 800 kr. Om du inte är så intresserad av en liten väska så kan det i alla fall vara bra att tipsa dina följare om den, som ett veganskt alternativ till andra märkesväskor, och dessutom kanske även bra för tonåringars (som min) plånbok. Skrev den här kommentaren på bloggen så att den inte tappas bort bland alla andra instagramkomentarer. Hoppas du ser det här och att det kanske hjälper dig i din jakt på en vegansk märkesväska, PUSS<3

 7. Jag älskar dig 😉

 8. Hej! Du pratade i din senaste video om att du ville ha tips på SPF till ansiktet som inte ger finnar. Jag har haft precis det problem som du beskrev men jag hittade en som i alla fall funkar för mig.

  ACO Sun Face Fluid SPF 50, Mattifying (jag tycker inte riktigt att den är det, men man ser inte geggig ut som med andra SPF) Anti-blemish och water resistant

  Jag vet dock inte om den är vegansk.
  Ville bara tipsa för jag älskar den verkligen, men har inget youtube-konto.

  Ha en bra dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *