Framgångsboken

Hahha, den här bilden är så oklar.

Bild från boklanseringen

Ikväll har jag varit på lanseringsfesten för Alexander Pärleros bok Framgångsboken. Alexander är ju dels min kompis Ida’s man, dels bekant med min pojkvän Anders, men framförallt driver han ju Framgångspodden som jag fått äran att medverka i, så ikväll var det en självklarhet att vara på plats och supporta.

Eventet var supertrevligt, fullt av vänner och bekanta. Jag ser verkligen fram emot att läsa boken, för jag är övertygad om att den kommer att vara galet inspirerande. Den kunde faktiskt inte kommit mer lägligt.

6 kommentarer

 1. Fina Therese, det här hör inte alls till innehållet i inlägget, men jag måste bara fråga om ditt armband på Glitter. Det är nämligen så att jag älskar ditt ”perfect decorated” silverarmband och det är helt slutsålt hos glitter.. 🙁 Kommer det komma tillbaka eller var de det lixom? Kram

 2. Den boken är en av de bästa jag läst! Verkligen värd att läsa, läs gärna mina gästinlägg från människor som er.

  http://www.konstenattvaramanniska.se

 3. Therese, nu vill jag inte skrämma dig, men jag hoppas verkligen att du inte fallit igen i ditt beroende av nässpray :/ Du som annars också är så mycket mera intresserad i naturläkemedel… jag känner en tjej som det gick extremt illa för pga av flera års beroende av nässpray…

  Jag ber dig, sluta använda nässpray. Man ska inte behöva använda det hela tiden.

 4. Hej! Jag har börjat läsa din första bok och tycker hittills att den är jättebra, och ser verkligen fram emot att läsa resten. Men något som störde mig väldigt mycket var att du skriver att ADHD och Asperger är psykiska sjukdomar. Detta stämmer inte. De är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, vilket inte är synonymt med psykisk sjukdom. Jag är faktiskt själv förvånad av att jag brydde mig så mycket om detta men eftersom jag har båda dessa diagnoser gillade jag inte att du presenterar felaktig fakta. Menar absolut inget illa med denna kommentar, jag tycker verkligen om dig, men vill ändå uppmärksamma dig på att det är så det ligger till.

  Puss!

  1. Så är det ju absolut inte, håller med dig! För att det inte ska bli fel så är det väldigt viktigt att man inte utrycker sig om sådana saker, när man inte är läkare eller utbildad inom häslobranchen! Man kan skriva om sina egna enfarenheter, men annars ska man nog alltid få en godkänning på sin ”fakta” av en professionell. Det där är verkligen något som du Therese borde se till att fixa i boken asap!

   Du har rätt att känna dig störd, det gör jag med. Det är inget ”litet” att lite blanda till diagnoser!

 5. @E Dumheter att Therese tänder ser ut som Anna Book’s. Therese har mycket fina tänder som ser rätt ut till hennes ansikte. Tycker inte de nya 2 fasaderna försämrade hennes leende. Tycker förvisso att det kanske var lite onödigt att göra det ingreppet eftersom hon redan hade så fina tänder men det ser fortfarande fint ut! När det gäller Anna Book så blev hennes tänder för vita och för stora för att det ska se naturligt ut så det finns ingen likhet med Therese tänder!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *