Tomas och Malin

Ikväll har Malin och Tomas varit över på middag!

Jag lagade grekiska biffar med stekt potatis och sallad, dukade upp på innegården här där jag bor, satte igång grillen, lade på de första biffarna och….SPÖREGN! Haha, vad är oddsen?! Det har varit fint väder varenda dag i flera veckor, men idag, idag skulle det såklart börja regna. Men det gjorde inget, vi sprang in och satte oss istället.

Söta Malin tog med sig efterrätten ovan som var så jäääkla god, den borde hon verkligen laga på Youtube.

Det är förresten en grej jag tycker är så skön när man äter middag med vänner eller familj – att man liksom hjälps åt lite med maten. Så gör vi alltid i släkten och familjen när vi ses – bjuder mamma på middag hemma hos henne tar jag alltid med mig efterrätt till alla och vice versa.

 Imorgon ska jag vara i Uppsala redan kl 8, så det blir att kliva upp tidigt om jag ska hinna duscha, käka och packa alla grejer. Hoppas ni haft en härlig helg, nu kör vi ny vecka!

20 kommentarer

 1. Hur blev du och Anty osams? :/ Du beundrade ju henne i början och ni verka vara helt bra kompisar. Men nu följer ni varken varandra på Instagram? Zäta hör man inte om heller? Kunde du inte ha berättat hur du gör när du inte längre umgås med någon. Hur du går vidare och klarar dig?

  1. Det är Therese som inte vill vara kompis med Anty längre. Hon skyllde på att Anty inte svarat på hennes meddelanden men hon har inte ens skickat några. Du kan kolla på Antonias Q&A som kom ut för några dagar sen så får du höra hennes sida.

   1. Skojar du? Är det sant? Försöker se Anty’s video, men den är så lång. Vilken tid pratar hon om Tessan?

   2. Ah ja, tydligen är de inte vänner mera. Therese hälsar inte på Anty om hon ser henne i stan, och Anty förstår inte varför. Hon förstår inte heller riktigt hur och varför vånskapen tog slut. Det fanns inga meddelanden från Therese som hon inte skulle ha svarat på.

   3. Men nu får ni ge ER. Therese har nämnt upprepande gånger att hon inte vill prata om sitt privatliv i form av vad som sker mellan vänner, kärlek, familj etc. Respektera och sluta gräv i skvaller som sprids.

  2. De har inte podd längre, zäta bor i uppsala och therese jobbar mycket.

   1. @Elin Nu är det ju tvärtom att Anty fortfarande tycker om Therese som person och att deras relation slutade under oklara omständigheter. Det är vad hon sa, hon sa dessutom att det inte är någon bad blood mellan dem. Hon skulle nog gärna återuppta kontakten om de träffades igen. Det var i alla fall så jag uppfattade det Anty sa. Det där med att inte hälsa på stan gällde en annan vän som hon hade som var mycket nära vän med henne, det är den vännen hon talade om i poden och gällde inte Therese Lindgren! Anty tycker fortfarande om Therese och tycker hon är en fantastisk person det är vad hon sa! Hon vet fortfarande inte varför de slutade umgås, det är fortfarande ett mysterium för henne!

   2. Njah vet inte riktigt. Vill man ses så går det att fixa. Dessutom kommer Zäta till Stockholm regelbundet och Therese är ju nästan 24/7 hemma så det är ju inte direkt svårt att passa på att ses. Man kan jobba mycket, det gjorde båda förr också, och endå hade de tid att ses. Är lycklig endå för Zätas skull som hittat en god vänskap med Sandy. De verkar verkligen ha mycket gemensamt och det är ju det som krävs. Zäta och Therese tycker jag nuförtiden är helt motsatta när det kommer till allt utom veganismen.

   3. Det är ju lite ironiskt att Therese och Sandy skulle göra sin collab, men istället blev Sandy och Zäta väldigt goda vänner. På ett positivt sätt alltså.

 2. Såg en av dina senaste video på
  Youtube där du efterlyser en märkesväska som inte är gjort av skinn. Kan verkligen rekommendera love moschino, de flesta väskorna ä gjorda av skinnimmitation😊

  Du är så grym förresten 😃

 3. Hej fina Therese!
  Skulle du kunna lägga upp receptet på dina biffar? Ser jättegoda ut!

  Kram!

 4. Lite kritik får man ta

  Hej Therese. Jag må vara negativ nu men vad är grejer med er såkallade influencers? Ni är reklampelare som inspirerar till skönhetsbehandlingar och att köpa en massa saker, ni samarbetar med fan och hans moster. Allt från KRY till peruker, allt för att man är en dyr reklampelare. Jag förstår såklart att du måste tjäna pengar på det du gör men jisses vad opersonligt det börjar bli. Nej, inte bara du, utan många, många med dig, Bianca, Blondinbella, din blonda gravida kompis (minns inte namnet) osv är ingen ”influencers” ni är samarbetspartners och reklampelare.

  1. Men guuuud… vi tycker verkligen helt olika (vilket är ok!!). Tänk dig att vara i Therese sits?? Om vi nu säger att Therese börjar bli personlig igen (personligen tycker jag redan att hon är det men men åter till saken), kommer du ihåg vad som hände då? Folk ringde till hennes MAMMA o sade att hennes dotter hade dött? folk lade kött i hennes brevlåda o ännu värre grejer?? Jag kan iaf inte tänka mig att jag någonsin skulle föredra att bli systematiskt utsatt för sådant, för att folk skulle vilja att jag ska bli mer personlig??

   också hela grejen med att youtubers ska vara personliga.. konstig grej att begära egentligen. ”NU ger du inte ut tillräckligt av dig själv, vi kräver mer smaskiga detaljer för du börjar bli för privat!!”, till en person man aldrig ens träffat. Fastän det är en del av jobbet, tycker jag det är värt att tänka över vad man begär av människor egentligen. För att man framför mobilen/datorn ska få lite underhållning?

   Och vad andra youtubers/influencers gör för videor har ju Therese ingenting med att göra eller kan påverka?

   Självklart är det jättebra att kunna ta kritik!! Men också fett viktigt att kunna GE kritik på ett bra sätt aka konstruktiv kritik.
   Herre guuuuuuud om Thereses videor inte faller dig i smaken längre så finns det ju ca hundra tusen miljoner andra youtubers att följa

   1. Lite kritik får man ta

    Grejen med alla dessa influencers är att dom tyvärr blir stöpta i samma form. Samma företag, samma tugg, liknande utseenden, liknande åsikter. Samma samma överallt som går runt runt. Det unika försvinner tyvärr med det mindre personliga. Min åsikt, inte din men det är ok. Precis som du säger.

  2. Om du upplever att det är så opersonligt så kommer jag med ett hett tips, sluta titta. Jag personligen tycker Therese är helt lagom personlig med den information hon ger ut, skönt med en influencer som har en god balans i det hon gör. Sedan tycker jag du ska slå en googling på vad ordet influencer betyder, för jag märker tydligt att du inte vet vad det är i sättet du uttrycker dig.

   Sedan kan jag tycka det är ytterst töntigt att gömma sig bakom namnet ” Lite kritik får man ta ”, skärpning vuxna människa! Inte konstigt att alla barn beter sig illa idag när föräldrarna själva inte kan bete sig bättre.

 5. Tetzipetzi!! OMG vad goda biffarna ser ut….. blir så AVIS. + fett fin bukett?! Wow!!

 6. Och tårtan/efterätten??? Hur kunde jag missa!! Sitter på ett hostel i Rio de Janeiro o blir ju jättehungrig haha! Hoppas du får bästa dagen :))

 7. Kan du göra ett inlägg om dina tänder?

 8. Maten ser grymt god ut 🙂 Håller med, perfekt när man äter med vänner då man kan dela upp allting eller bjuda varannan gång 🙂 Ge och Ta är framgången till vilket lyckat förhållande som helst oavsett kärlek eller vänskap 💗
  Kolla in min blogg som fått ny header och få tips om hur du kan motverka tandvärk 😘
  http://www.leyasmatte.com

 9. Bästa Therese såg väldigt gott ut! Vill nu mer än gärna veta vart klänningen är ifrån fina du 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *