Aj aj

Idag har jag varit hos tandläkaren och fått fasader på två tänder och lasrat bort lite tandkött för att förlänga en tand. Fasaderna blev fina, men jag är inte riktigt van vid dem ännu, och jag tror jag jag tycker att ena tanden är lite för lång, så jag ska be dem slipa ner den när jag ska dit på återbesök nästa vecka.

Hur som helst fick jag lugnande tidigare idag och är så öm i munnen av sprutor, laser, slipning och allt vi har gjort, så jag gör så att jag lägger mig och sover nu så hörs vi med ett piggt blogginlägg imorgon istället. För nu är jag bara dåsig och har ont.

Puss!

11 kommentarer

 1. Hej! Du köpte förut en bok till din mamma som hon kunde fylla i om händelser ur sitt liv. Vilken bok var det?

 2. Nej men va? lasrat bort lite tandkött? Aldrig hört talas om. Du kanske berättar mer om detta senare? 🙂 Har själv skalfasader på främre tänderna och mitt tandkött drog sig tillbaka lite grann automatiskt av det.

 3. Kan inte du skriva lite om dina fasader?? Funderar själv på att göra fasader då jag alltid haft otroliga komplex för mina, men är så rädd för att bli onöjd och undrar därför om dem alltid behöver slipa ned tänderna sådär fult som man ser på videor typ haha! Gjorde dem det på dig? Kram fina du❤️

 4. Har du och Zäta pratat om överkonsumtion någon gång?

  1. Jag undrar om dom är vänner längre, känns dom dom inte är det.

  2. Undrade samma sak i förra inlägget. Hon kanske svarar på det i ett eget inlägg.

   1. Tycker bara dom är så olika från varandra. Therese älskar mode, allt fint, shoppar loss, gillar skönhet… Zäta prioriterar andra saker i livet och är inte så intresserad i saker som skönhet. Sen Therese gjorde sin collab med Sandy sär Zäta var med och hjälpte så märkte man hur det klickade för Z och S. Sen dess verkar dom två vara väldigt bra vänner. Dom startade även en egen podd fast therese sa att deras podd tog slut bla. för båda inte hade tid… vet inte. Får bara en känsla av att Zäta har fått en ny bästa vän.

 5. Var är pigga inlägget som skulle komma idag? 🤔

 6. kan du berätta varför du har satt på fasader på tänderna? Är också intresserad

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *