Dagens bästa och konstigaste

Veckan började med en rätt tråkig dag för min del – möte hos min redovisningsbyrå, en sväng till banken för att signera några avtal, massa strul med postnord och lunch med mitt bokförlag Forum. Inte för att varken min revisor, förläggare eller bankman är tråkiga utan jag menar bara att det liksom inte hänt något superkul eller spännande idag.

Dagens bästa var definitivt årets första islatte:

Jag är egentligen inte alls någon kaffedrickare i vanliga fall, men just islatte när det är varmt och soligt är ju bara för gott. Jag var faktiskt på Dollarstore igår och då köpte jag en sådan där plastgrej som man gör is i (så knäppt att jag inte har någon sådan sedan tidigare) för jag vill börja göra islatte hemma!

Dagens konstigaste var att Anders kände sig experimentell i köket och bestämde sig för att göra äggröra med solrosfrön och KANEL till middag:

Hahah, han hälsar att han inte rekommenderar blandningen. Det var tydligen inte så gott.

Imorgon ska jag vara SÅ produktiv är planen – jag ska ha telefonmöte med Personlig Almanacka, filma, redigera och publicera en Dollarstore-haul, filma och redigera min söndagsvideo, ta emot våra nya mattor till vardagsrummet, svara på 15 st mail, avsluta kamera-tävlingen här på bloggen, göra en Instagram Story med Glossybox och så har jag beställt såååå mycket mat som kommer någon gång under dagen och behöver packas undan. Herregud, jag måste gå och lägga mig nu för imorgon blir det tidigt!

17 kommentarer

 1. Åh kan du inte göra en mathaul imorgon? 😍❤️

 2. En dagens fråga (jag kommer inte in på mitt konto på youtube, därför ställer jag den här): hur blev det med den personen som skulle redigera dina videos?

 3. Åh vad kul med hemmagjord islatte 😀 det ska jag också pröva göra. Berätta gärna hur det går, hehe 🙂

 4. Glossybox är väl inte veganskt? :/

  1. Har du sett Matgeeks video om kallbryggt kaffe? Jag dricker inte kaffe själv men kallbryggt ska tydligen vara godare än varmt som fått kallna, ett litet tips <3

 5. Tips på videos som skulle vara spännande:
  – Kan Anders känna skillnad på Max vanliga shakes och de nya som är Veganska?
  – Vad får man i prenumerationstjänsten veganpaket/ testsa.

  Annars bra jobbat!
  🙂

 6. Therese jag frågar igen.. desperat nu 🙁
  Vart kom tröjan och byxorna ifrån i vloggen när ni åkte hem från spaet? Mvhmvhmvh Elin 🙁

 7. Kan inte du skriva ett inlägg om sommarångest? Jag känner att min börjar komma krypandes. Alla ”förväntningar” om att man ska luncha på ett bohemiskt men lyxigt fik alla dagar i veckan, ligga i parken och få den perfekta brännan med 1800 vänner och dricka rosé med samma 1800 vänner på en exklusiv uteservering där man betalar 400 kr för en halv avokado. Eller ta spontana roadtrips i en liten men snygg Audi full med folk och att man själv är sådär perfekt avslappnad med en perfekt kropp.

  Allt det där jag egentligen varken vill, kan eller orkar. Men ändå känner att jag borde och måste göra. Skulle vara skönt med några stöttande rader från någon som, jag tror, förstår.

  1. Åh, känner samma! Bra fråga, T!

  2. Bra förslag!

  3. Jaa sån igenkänning!

 8. Mimmi weber

  Är så jävla ledsen!!!! Ditt ekollon är slut och har velat ha det sedan du visade de första gången. Skulle fått det i studentpresent:( jävla skit också. Älskade verkligen det😭

 9. Kan inte du göra en mukbang? Ilysm <3

 10. Ser gott ut :). Kan du inte ge ett recept på hur du gör 🙂

 11. MEN GUD människa!! Glöm inte bort att andas ibland med!! <3 Ta hand om dig <3

 12. Dagens Fråga: kommer du skriva en 3e bok?😍 puss du e underbar 💓💎🌹

 13. Haha, jag älskar redovisning! Pluggar just nu till redovisningsekonom!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *