Synvilla

Kolla på de här två bilderna:

Kollar man snabbt ser det ut som att Anders är så lång, eller hur? Alltså, det ser ut som att det skiljer två huvuden i längd oss emellan trots att det i själva verket är 20 cm ungefär.

Eftersom att Anders är längre än vad jag är i kombination med att han har rätt dålig syn och därför håller mobilen framför sitt ansikte när han fotar mig blir alltid foton på mig tagna snett uppifrån medan  jag i min tur är kortare än Anders och dessutom håller mobilen strax under min bröstkorg när jag fotar honom så blir ofta bilderna såhär, haha.

Vi måste träna på våra foto-skills tror jag…

7 kommentarer

 1. Du har nog råkat zoomat in med kameran lite då brukar man bli större på bild 🙂

 2. Hej Therese
  Jag är på äg till leva som vegan och äta som vegan
  Men jag har inget frys eller ugn
  Har inte råd till de
  Kan man ändå leva som vegan utan frys , ugn och råsaft centrifug
  Tips mycket tacksam

 3. Therese! Jag tror att jag missat att du berättat att du och Anders är förlovade igen?:)
  Fick reda på det i VeckoRevyn! Kan inte du berätta mer om förlovningen?<3

 4. Tessan! Du kanske ska ändra din beskrivning på din youtube kanal? Några av sakerna verkar vara lite inaktuella just nu 🙂

 5. Du är inte så trovärdig som gång på gång understryker hur mycket du hatar din kropp och hur dåligt du mår, samtidigt som du lägger upp otroligt avslöjande bilder på Instagram osv. Bra att du gör det, men åter igen går det inte ihop med vad du har sagt. Precis som många andra saker där lögnerna spruckit.

  1. Bara för att någon lägger upp ”otroligt avslöjande bilder” på sin Instagram betyder det inte att personen har högt självförtroende. En kan fortfarande hata sin kropp och ha stora kroppskomplex, men det betyder inte att en kommer låta det ta över ens liv. Tänk lite utanför boxen också till nästa gång du kommenterar något liknande.

 6. Snälla älskade Tetsipetsi vart är tröjan och byxorna du hade på dig i spa videon när ni åkte hem ifrån????? Älskar älskar älskar! Vill ha typ nu! Då vi är lika långa och har samma kroppsform! Puss älskar dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *