Vegansk brunch i Stockholm

Åh, herregud, idag tog jag mig i sällskap av Anders äntligen till den omtalade hel-vegetariska brunchbuffén på Radisson blu royal park hotel i Solna. Förväntningarna var skyhöga när vi klev in genom dörrarna, men jag kan säga såhär: brunchen var till och med bättre än jag väntat mig!

Här står spänninsen och plockar från de kalla rätterna
Mitt favoritbord – de varma rätterna

Eller, egentligen, nu när jag tänker efter var kanske brunchen lika bra som vilken ”vanlig” brunch på vilket större hotell som helst. Jag tror att själva grejen var att jag för första gången på väldigt länge kunde äta ALLT som serverades som gjorde mig så lycklig. Jag som uteslutande äter växtbaserat är ju inte jättebortskämd med många alternativ på menyn så att säga.

Ja ni ser ju själva, här är en riktigt glad tjej.
I den här ordningen åt jag. Anders undrade varför jag inte sparade plättarna till sist som alla andra, men jag var för rädd att jag skulle hinna bli mätt innan det var dags för plättarna, så jag slängde in en tallrik plättar mitt i istället. 

Jag ville verkligen smaka ALLT, så jag åt både en och två och tre och fyra tallrikar mat (efterrätten var jag uppenbarligen så sugen på att jag inte ens hann fota). Det godaste på buffén tyckte jag var sötpotatis fries:en, deras dumplings, ”kött”bullarna, vårrullarna och spagettin med ”kött”färssås. Jag måste börja laga spagetti oftare, jag älskar nämligen riktigt överkokt spagetti som den man brukade få i skolan, haha.

Jag tror att en person som är ”allätare” kanske inte blir sådär superimponerad av brunchen (missförstå mig inte, allt var gott!), men för en person som ofta eller enbart äter växtbaserat är det som att komma till himlen när du kliver in på brunchen hos Radisson. Recommend, recommend!

Här kan du läsa mer om brunchen på hotellets hemsida.

22 kommentarer

 1. Det ser verkligen så gott ut! Förstår din lycka ändå att kunna äta allt som de bjuder på måste vara skönt för dig! Måste tillväga att Anders och du är såå fina tillsammans! Ha en fin kväll! Kram

 2. Hej! <3 Maten ser verkligen supergod ut!

  Tänkte försöka framföra konstruktiv kritik, jag upplevde nämligen musiken i din senaste vlogg "vad gör du" högre än du brukar ha i bakgrunden och jag upplevde den i "konkurrera" med din röst om du förstår? Skulle gärna vilja ha den lite lägre alternativ ingen musik alls när du pratar. Men det kanske bara är jag som tänker så. Kram!

 3. Har följt grisen nasse på instagram sen du la upp videon och som jag ser det så bor har i en lägenhet och är inte ute och njuter med andra grisar och vara en riktig gris…. Visst mår nasse bra och att han får gå ute som en hund dock men tycker de är lite fel att ha en gris så och så klart se ja att nasse är lycklig men kanske den borde vara tillsammans med andra grisar också

  1. Therese Carlsson

   Hur kan du se att han bor i en lägenhet, för att han är inomhus på en del bilder? Grisar är väl flockdjur som de flesta andra djur skulle jag tro, så varför kan inte en familj vara en flock som den är för hunden?

   1. Therese skrev de i sitt förra inlägg att ägaren bor i lägenhet därför vet jag de, och grisar behöver ju också vara med sin egen art och inte bara med människan det är som att ta en räv från skogen göra den tam sen vet den själv inte hur den ska överleva i skogen om man släpper den igen.

  2. Kajsa, minigrisar, eller tamgrisar som de brukar kallas är ett vanligt sällskapsdjur som hund och katt. Hur många hundar och katter lever med någon från sin egna art tror du? De flesta har bara ett djur. Och Nasse är ju inte direkt tagen från skogen och är ett vilddjur som människor försöker tämja att bo inomhus. Verkligen dålig jämförelse med räven… 🙂

  3. Du har nog inte läst inlägget tillräckligt noga, det står att Nasse inte bor i stan, än mindre i lägenhet. Han bor alltså inte i lägenhet.

  4. Kajsa, han bor ju inte i lägenhet, Therese skrev aldrig det.

 4. Överkokt spagetti är en HÄDELSE hahaha värsta som finns! xD

 5. Åh, gud, ser SÅ gott ut 😍

 6. Hej fina Therese!<3 Jag undrar om du skulle kunna göra en video där du visar hur man startar en blogg?<3 Jag själv funderar på att börja blogga så det skulle vara jättesnällt<3 PS: Älskar dig<3 Ha en fortsatt bra dag<3

 7. Men shit vilket bra koncept 🙌🏻 Är den vegansk eller vegetarisk? Står olika i rubrik och text 😋

 8. Jag förstår dig, lägg där då till att jag är både gluten och mjölkprotein allergiker så skulle ja inte ens kunna äta allt på detta buffé. Att äta ute för mig är helt omöjligt.

 9. Kan du inte göra en video där du visar hur du brukar locka håret? Tycker du brukar ha så fint hår och skulle gärna vilja ha lite inspiration till hur man ska göra det för att få så fina lockar som du brukar ha!

 10. åh detta är ett sånt där ”hoppainiskärmen” ögonblick och ”ta en tugga eller två” 😀 <3

 11. WOOOW så gott allting såg ut, want want waaant! 😛

 12. VART har du köpt klänningen du hade på galan?! 😍

 13. Hej Therese, det är så roligt att följa dig på dina sociala medier, du är alltid så inspirerande med allt du gör och din inställning till livet. Många klankar ju ner på inlägg som är samarbeten på youtube, insta osv, som jag personligen aldrig har haft något emot, tycker det är jätte roligt med tips på snygga kläder osv! Det ända som är himla tråkigt är allas samarbeten med chiquelle. Så fort det varumärket nämns är det bara att klicka vidare för mig. Jag är lång, 186, och ja, lite rund och go, men på hm, gina, lindex, na-kd, nelly, kan jag gå in och handla kläder i large utan problem, ibland kan stickade tröjor funka med medium också! Men chiquelle… Deras storlekar är fruktansvärda, varannat plagg är one-size (alltså typ small), och resten är 36,38,40. Har man verkligen tur finns small,medium,large, men L är ju inte i närheten att gå på mig. Du nämnde ju själv i din senaste story att plagg var lite små i storleken, precis som du ofta nämner att alla ska uppskatta sina kroppar, hur känner du med chiquelles syn på kläderna..? Hälsningar Emilia

 14. Åhhhh så gott det ser ut! Och ni är så fina tillsammans ❤️ http://www.nouw.com/monahashemi

 15. Åhhh vad gott de såg ut 🙂

 16. Har det hänt någonting mellan dig och zäta? ni avslutade podden så hastigt och efter det har jag inte sett er tillsammans?. Visst var det väl brist på tid som gjorde att ni slutade podda? nu har ju zäta startat en nya podd, så tid verkar inte vara ett problem för henne? Var det något annat som gjorde att ni slutade podda? tråkigt om ni inte umgås längre! Fina Therese ❤️

 17. Det ser jättegott ut :). Kul när man hittar ett ställe, här finns det dåligt utbud bara av vegetariskt så trist :(.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *