Leegeehaam deep & quick ion enhancer

Har ni sett den här tidigare?

Det ser ut som ett par vanliga hörlurar, eller hur? Men neeej, det här är ett skönhetsredskap för hemmabruk från Leegeehaam som heter ”Deep & quick ion enhancer”.

Jag har ju på senaste tiden totalt snöat in på ”hudvårds-gadgets” i form av olika beauty rollers (typ Diamond beauty rollern och Microcurrent Beauty Rollern från Amelie Soie som jag visat på Youtube), olika rengöringsgadgets, mikrofiberhanddukar, speciella örngott som ska vara bättre för huden och håret, PMD, osv, osv. Så ni kan ju föreställa er hur exalterad jag blev när jag fick hem denna produkt i ett pressutskick från Glowid i veckan!

På Glowid’s hemsida står det att Leegeehaams Deep & quick ion enhancer är ett skönhetsredskap baserat på jontoforesteknik, som ska användas tillsammans med en sheetmask för att förbättra penetreringen av aktiva ingredienser i masken. Metallplattorna placeras på kinderna och avger en mikroström som slussas över hela ansiktet, och tydligen är den här jontoforestekniken en välkänd behandlingsmetod inom hud- och sjukvården som fram till nu endast funnits tillgänglig på kliniker.

Hittills har jag testat den tre gånger och den var både enkel att använda och höll dessutom sheetmasken på plats vilket jag uppskattade, men det är ju så svårt att avgöra om maskerna presterade bättre med verktyget än de skulle gjort utan. Jag kan fasen omöjligt avgöra skillnaden.

Jag kan åtminstone inte tänka mig att det skadar att använda den, så jag kommer nog dra på mig den här varje gång jag använder sheetmasks från och med nu. Någon av er som testat, hört något om det här verktyget, eller vet något om jontoforesteknik?

19 kommentarer

 1. Jontofores låter som påhittat bullshit hahah…

  1. Jättekonstigt namn!

 2. Aldrig hört talas om. Lät och såg knepigt ut. Jag tror inte på det men då har jag inte testat heller! 😊

 3. Finaste Therese! Tack för videon du la upp idag. Även om jag inte äter kött påminde videon med Nasse idag om varför jag väljer bort det varje dag. Jag läste även att denna videon var den första du inte redigerat själv och jag skulle vilja lämna lite feedback.

  Även om videon var supergullig och värdefull upplevde jag den som långsam. Den var lite väl lång och saknade den ”snabba” redigering du brukar göra (detta även efter att ha sett din redigeringsvideo). Jag har aldrig tidigare sett en pratbubbla i dina videor och den fick mig att tänka mer på Margauxs videor än dina egna. En sammanfattning på slutet har jag heller aldrig varit med om i dina videor. Att den var såpass lång samt hade en sammanfattning gjorde att jag inte kände att jag behövde se den en andra gång vilket jag vanligtvis känner. Musiken var också närvarande väldigt mycket och inte med samma fingertoppskänsla jag är van vid. Jag är glad över att du har tagit steget och hittat en person som kanske ska redigera dina videor framåt sett, men det märktes åtminstone för ett vant öga att redigeringen gjordes av en annan person än dig. Hoppas du tar med dig detta och fortsätt vara allt du är. Du är en fantastisk människa! ILYSM

  1. Håller helt med Anton. Konstigt med återblickar när vi precis ju sett detta? Videon blev långrandig och jag snabbspolade igenom en massa vilket jag aldrig gjort på dina videos förut!
   Tänkte också direkt på Margaux när pratbubblan kom upp!
   Annars är du grym på allt du gör så fortsätt så, men byt redigerare ☺️

 4. Kommer din kollektion tillsammans med Glitter kommer komma ut på deras hemsida?

 5. Hej! Jag instämmer i feedbacken 🙂 Sammanfattningen i video-återblickar kändes ganska malplacerad då man precis sett allting? Kändes mindre som ett ”samtal” då än om du hade pratat hela tiden ^^ Upplevde också videon som lite väl lång, att t ex kinderna var med två gånger och sådär. Pratbubblorna kändes inte riktigt som du?

 6. Jag har provat sheetmasks med och utan Ion enhancern och måste faktiskt erkänna att det gör en markant skillnad med Jonforestekniken och kommer verkligen inte kunna vara utan den😊

 7. Shit vad mycket reklam som poppade upp när jag gick in på din blogg.

 8. Hej fina Therese! Jag älskar dina videos där du är så himla rå eller hur jag ska formulera mig. Ett exempel är när du visar att du har ett långt hårstrå i ansiktet, det visar helt enkelt hur mänsklig du är. Jag skulle vilja se dig göra lite mer skönhets videor. Som hur du tar hand om ditt hår, har du några rutiner för det? Eller något om din hud? Anledningen varför jag vill se just dig göra såna videor är för att allt känns mer äkta när du gör sånt, du gör dig inte till och gillar att du inte får allt att se hipp som happ ut. Kramisar <3

 9. Hej!
  Kan du tipsa om veganska sneakers? Jag vet att du haft några från Nike men minns inte alls vilken modell det var.

  Tack 🙂

 10. Håller med kommentarerna om redigeringen, mycket var likt men en del saker ex pratbubblor och texten kändes mycket margaux vilket blir lite opersonligt. Om personen redigerar fler skulle jag inte vilja veta det innan för tror man är extra uppmärksam på såna saker då. Lite feedback bara!

 11. Jag håller med de andra kommentarerna, man märkte att någon annan redigerat videon. Den var inte dålig eller så, men sammanfattningen i slutet till exempel var rätt onödig och malplacerad. Pratbubblorna hade jag dock inget ”problem” med hehe!

 12. Hej Therese! Är också inne på att köpa hudvårdsgadgets. Vilken har du använt, Diamond beauty roller eller Microcurrent beauty rollern? Tycker du den el dom är bra och märker nån skillnad? Tack snälla för svar. Kan tänka mig att betygsätta dom själv om jag skaffar nåt.

 13. Hej Therese! Skulle du kunna göra en video där du och Anders utmanar varandra. Typ att du säger till Anders att han ska gå ner på gatan och sjunga selena Gomez XD Alltså utmaningar det skulle vara kul att se. ( älskar dig Tessan ” keep up the good work <33 )

 14. Håller med de övriga som gett dig feedback avseende redigeringen på ”Nassevideon”. Videon/redigeringen var inte dålig, men den kändes inte 100% Therese.

 15. Hej Therese, skulle inte du kunna göra en video med en uppdaterad hudvårdsrutin? Antar att du använder många av dina egna produkter, vore kul att se exakt vad och hur du använder dem :)

 16. Jag försöker få svar här, har letat ihjäl mig efter att få veta varifrån din taklampa i hallen är i från? Jag måste ha den! Har letat överallt 🙁

 17. Jag tycker redigeringen av grisvideon var vacker, inga men.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *