Världens mysigaste eftermiddag

Idag har jag haft världens mysigaste eftermiddag. Jag vet att jag överanvänder ordet mys, men den här eftermiddagen går inte att beskriva på något annat sätt. Jag har nämligen vaktat den här söta killen:

Alltså, guuuud, han är så fin att jag inte vet var jag ska ta vägen. Nasse heter han, han är ett hängbukssvin på 14 veckor och bor i vanliga fall inte inne i stan, än mindre i en lägenhet, haha. Jag hjälpte bara matte att ta hand om honom i tre timmar idag och herregud det var seriöst upp på listan över topp tre bästa eftermiddagarna i mitt liv. Han är vääärldens mys-gris!

Han ville mysa in trynet i håret hela tiden och jag var rädd att han skulle tro att mitt öra var något ätbart 😂

Jag vloggade eftermiddagen, kanske inte för att det blir en jätteunderhållande video, utan mest för att jag ville dela upplevelsen med er och för att jag vill ha videon som minne ❤️ Den kommer ut på lördag. Det blir första videon som jag får hjälp av någon annan att redigera, så jag håller verkligen tummarna för att den blir bra och att ni kommer tycka om den!

Jag älskar grisar, de är verkligen helt fantastiska men tyvärr rätt underskattade djur. Längtar till jag får träffa Nasse nästa gång.

20 kommentarer

 1. Men vilken sötnos!!!

 2. gulliga bilder haha <3

 3. Men va söt han är! Man ser ju typ på bilderna hur go han ser ut att vara! Härligt att du fick passa honom. Ha en super fin helg nu! Kram 🙂

 4. Har du hört talas om Gotlands djurfristad? De räddar djur från slakt och har därför flera olika djur, bland annat grisar. De är i stort behov av faddrar och man kan välja vilket djur man vill vara fadder åt och så får man uppdateringar kring just det djuret. De har även så att man kan komma dit ibland och hjälpa till/träffa alla djur. Tycker verkligen du borde lyfta dem med alla du når ut till, så att de kan få fler faddrar och rädda fler djur från deras fruktansvärda öde 🤗 kram

 5. Va de inte du som var emot sånt här? Att ha en katt i en lägenhet det förstår jag att folk har men en gris är väl lite väl för mycket? och den bör vara ute och få njuta och vara en ”riktig” gris istället för att sitta instängd i en liten lägenhet?

  1. Läser du ens inlägget? Haha det står ju att det handlade om 3h bara

   1. och sen står det att grisen bor hos sin ägare i en LITEN lägenhet hahaha läste du inte inlägget?

   2. Kajsa, det står ”än mindre i en lägenhet”, alltså han bor inte i en lägenhet normalt. Hur är det med läsförståelsen haha?

  2. men hon skrev ju att han varken bor i stan eller i lägenhet i vanliga fall. Så antagligen bor grisen egentligen ute på landet eller närmare mot landet.

  3. Therése Lindgren

   Hej Kajsa, som flera skrivit innan mig så är alltså inte grisen i vanliga fall ”instängd i en liten lägenhet”, utan den bor hos sin matte utanför stan där han får böka i naturen och njuta hur mycket han vill. Jag tog bara hand om honom i tre timmar när hans matte behövde någon som kunde vakta honom.

 6. Haha, vad mysigt och spännande vlogg! 😊

 7. Du måste se denna videon, där en känd youtuber vid namn JCBUZ förnedrar kvinnor blandannat Therese Lindgren, trakasserar henne, diskriminerar oss extremt osv. Detta borde tas upp, och våra röster borde bli hörda. Han trakasserar Hbtq personer bland annat Tomas Sekelius, han driver om kvinnor, förtrycker oss Kvinnor osv. Snälla uppmärksamma detta och kolla videon!!
  https://youtu.be/Uv4bklVKT1w

  1. Den är gammal och redan anmäld, videon togs ner och någon annan användare laddade upp den ingen

 8. Men gulle 😍😍😍 varför ska nån annan redigera videon?

 9. HERREGUD SÅ SÖT! Förstår inte hur människor kan äta dessa fina varelser.

 10. Först och främst! Den där videon måste vara det bästa videon på youtube just nu, så himla gullig och jag vill bara vara grisvakt!!!! MEN alltså när du skrev att det var någon annan som redigerade den videon? Alltså det märks inte över huvud taget! Du verkar ha hittat rätt person för att redigera dina videos kan jag säga. För jag märkte ingen skillnad och blev förvånad att det inte va du som redigerat den. Riktigt bra jobbat therese och din nya redigerare

 11. Den här videon var så mysig! Också för att jag drömde att jag gosade med en minielefant i samma storlek, hehe.

 12. Alltså så fin! Verkligen underskattade <3

 13. Såååååå söt herregud!!!

 14. Jag älskade videon! Jag märkte verkligen ingen skillnad på redigeringen. Nisse är så fruktansvärt söt att jag också vill passa honom 😍

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *