Min nya bastu

Idag filmade jag den här videon:

Jag hintade på Instagram om att jag skulle filma videon tidigare idag och skrev också det här meddelandet:

Alltså,

”kan vi komma överens om att vi inte kommenterar min kropp i videon när jag har baddräkt på mig? Det vore så skönt att sllippa läsa vad folk tycker, oavsett om det är snällt eller elakt. Orkar inte tänka på hur den ser ut.”

och jag är så jäkla glad över att jag har så förstående underbara tittare som skonade mig från kroppskommentarer. Vilken lättnad att bara läsa kommentarer om att videon var kul. Pjuh.

Ikväll har jag varit på Swedish Beauty and Cosmetics Awards med mamma, det är tredje året i rad som vi går tillsammans och vi hade det så himla roligt och mysigt. Berättar mer imorgon, för nu måste jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Imorgon ska jag nämligen vara grisvakt, och då vill man inte vara trött.

Vill ni ha en gris-bildbomb imorgon eller vänta till videon kommer ut på lördag?

21 kommentarer

 1. Var är baddräkten från? 👙

  1. Tommy bergman

   SKIPPA ALLT -PSYKOLOER MM DU DET ÄR INGET FEL PÅ DIG
   TRO MIG JAG VET .TLYG REDD OK VEM FAN ÄR INTE NERVÖS
   NÄR DE STARTAR ELLER LANDAR ..PANIK ATTACKER GAMALT
   RESEPT WISKY OCH JAG TROR INTE DU ÄR ALKOLIST HELLER
   BARA ANVÄND SUNT FÖRNUFT SKIPPA VIN LÅDORNA KÖP FLADKOR I STÄLLET ELLER VARFÖR INTE VANLIG ÖL I STÄLLET.. MVH MR Tommy Bergman (vet hur onskan opperar………………ta hand om er…………………….gröndal sth swe

 2. Åh, förstår precis. Men kan du inte annars bara stänga av kommentarsfältet vid såna tillfällen? Det är inte värt risken att du mår dåligt över det som skrivs!

 3. Hej Therese! Jag skriver detta till dig med stor frustration. Det finns en video på youtube där en känd toutuber vid namn JCBUZ förnedrar dig, trakasserar dig och begår brottet förtal mot dig. Du måste se denna videon snarast : https://youtu.be/Uv4bklVKT1w , detta är det mest vidrigaste jag sett. Jag är så sjukt arg och upprörd, denna kvinnosyn måste stoppas! Vi kvinnor SKALL ej acceptera detta , under inga omständigheter! Snälla gör en video om detta! Mvh

  1. Hon vet redan om videon.

  2. Anmäl videon. Ju fler som anmäler ju större chans att den tas bort.

   1. Jag anmälde videon nu. Alla borde gå in och anmäla! Vidrigt!

 4. Thereseslifesaver

  SÅ HIMLA GRYMT 🎉🎊🎉🎉🎊THERÉSE, DU SATT JU OCKSÅ I PUBLIK!!!!

 5. Hej Therese! Tänkte fråga när du tänkte ladda upp vilka böcker du läste under 2017?:) Och om du har några favoriter? Du är fantastisk. Kram.

 6. Alltså bastun verkar helt underbar! Perfekt för mig som alltid fryser haha.

 7. Tack Therese för den utomordentligt väl presentade videon av ångbastun du köpte av mig. Enligt tillverkaren skall det vara hälsosamt att bastu och sitta och svettas bränner ju säkert en hel del kalorier så det kanske hjälpen nån att hålla kilona på plats. Ha det gott.

 8. Om stolen till bastun känns liten och obekväm kan jag tipsa om att använda en bekvämare stol som ex.vis en s.k. hopfällbar festivalstol. Funkar utmärkt enligt min maka som är den som bastar mest hos oss.

 9. Super kul att få ta del av! Har för mig att ångbastu är bra för bihålorna/när man är förkyld och bra för huden/öppnar upp porer osv. Dock håller jag med om att andas i bastu, jag får lite smått panik, speciellt om jag är där inne för länge och måste gå ut och ta luft. Det blir också för varmt efter ett tag, men mysigt i början hehe.

 10. Roligt att du kommer iväg på gala 😊

 11. Asså guud😍 Älskar att komma hem och bara sätta sig i lugn och ro och bara läsa din blogg😍 Det är typ det bästa jag vet😍 Jag älskar att läsa din blogg, jag älskar att kolla på dina videos, jag älskar att kolla på dina instagram inlägg😍 Och med det vill jag säga att jag älskar allt du gör😍

 12. Hur kommer det sig att du har en gris hemma? Såg på din instastory.

 13. Finaste du!! Videon var jättebra och rolig! <3

  https://nouw.com/filippaml

 14. Hej Therese jag gillar dig sluta inte med YouTube snälla

 15. Tommy bergman

  SKIPPA ALLT -PSYKOLOER MM DU DET ÄR INGET FEL PÅ DIG
  TRO MIG JAG VET .TLYG REDD OK VEM FAN ÄR INTE NERVÖS
  NÄR DE STARTAR ELLER LANDAR ..PANIK ATTACKER GAMALT
  RESEPT WISKY OCH JAG TROR INTE DU ÄR ALKOLIST HELLER
  BARA ANVÄND SUNT FÖRNUFT SKIPPA VIN LÅDORNA KÖP FLADKOR I STÄLLET ELLER VARFÖR INTE VANLIG ÖL I STÄLLET.. MVH MR Tommy Bergman (vet hur onskan opperar………………ta hand om er…………………….gröndal sth swe

 16. Therese jag håller med, man borde aldrig få kommentarer om sin kropp, jag själv har fått det på idrotten det känndes inte könt en tjej kollade ner på min Krupp alltså väldigt långt ner. Det var bara det jag ville säga ( jag älskar dig Therese ”keep up the good work) <33

 17. Hej

  Jag har alltid fått höra att jag har en trollnäsa, att jag har ”turen” som inte lägger på mig kring magen utan där alla vill lägga på sig, på rumpan (men vill verkligen jag det?) jag har fått höra ”du har verkligen fyrkantigt ansikte”
  ”Du er nog mindre ut än du är eftersom du inte har bröst”
  ”Tycker du verkligen det är fint med muskler?” (Jag tränar ganska mycket och muskler syns)

  De här har varit min vardag i princip hela mitt liv, och det verkar inte som om de blir någon ändring, trots att jag själv gör ändringar, då finns det plötsligt andra saker att påpeka eller ifrågasätta.
  Det har helt enkelt blivit så att jag umgås med mina arbetskollegor på jobbet, jag gymmar när jag vet att det är lite folk där eller att jag är helt själv, jag undviker offentliga platser där folk ja känner kan röra sig, för vågar se inte gå fram och säga något så vågar se iaf skriva vad de tycker på socialamedier, ”vad länge sedan jag såg dig, va stor du blivit” eller ”jobbar du mycket nu, du såg sliten ut”

  Suck, jag är en ensamvarg och tycker du är såååå vacker inifrån och ut, du behöver inte göra någonting alls med dig själv mer än att krama om dig och tacka för de fina gener som du faktiskt fått, ett arv som INGEN ANNAN ska kunna klanka ner på, de är min mammas ögon, och pappas näsa, och dom skapade mig och delade med sig av sina delar och skapade en egen individ.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *