Svar på kommentarer

Hej Therese! Vet du vad som vore intressant att se? Att du gör en video om baksidorna av att vara en känd youtuber. Precis allt som påverkar dig i livet, blir du ofta stoppad på stan? Skickar folk hem saker i ditt namn? Ringer folk på dörren? Påverkas vänskaper och andra relationer? Blir folk avundsjuka och missunsamma? Vad mer påverkas av ditt yrkesval? Det vore intressant att få se DEN sidan och inte enbart det ljusa. Sen kan du göra en annan video där du tar upp alla fördelar. Får du gratis hotellerbjudanden? Produkter? Eventinbjudningar? Nya vänner och kontakter du annars inte haft möjlighet att träffa? Etc. Men det mest intressanta enligt mig iaf är baksidorna för det talar inte så många om. Det vore även intressant att i samband med det väva in vad andra youtubers råkat ut för, tex pewdiepie som fått flytta flera ggr. Det finns mkt och många yngre förstår nog inte det.

Men åh vilken intressant idé, Marie! Tyvärr tror jag att väldigt många hade tolkat videon som att jag ”klagar” och det hade nog provocerat många. Så tyvärr tror jag inte att jag kan göra en sådan video, men kanske skulle jag kunna sammanfatta ”baksidan” av att vara Youtuber i ett blogginlägg? Eller blir inte det lite tråkigt och negativt? Hmm..jag ska fundera på det! ☺️

Vad heter din kamera som du tar med på bilderna? Behöver verkligen en ny men är osäker på vilken, kan ju vara du som gör bilderna så fina (!!) men den verkar bra! <3

Kameran jag tar mina bilder till Instagram och bloggen heter Canon G7X. Jag älskar den!

Hej Therese! Vill först och främst understryka en miljon gånger att detta INTE är ett klagomål på ditt utseende.. Du är sjukt vacker så jag vill inte att du ska ta min fråga på fel sätt. Det kanske är fel av mig att fråga men ahh, har tänkt på det så länge nu att jag måste bara få ställa frågan då jag kan relatera till det jag vill komma fram till. Har märkt på vissa av dina selfies att ena sidan av din näsa ser ut att gå längre ner mot läppen än vad den andra sidan gör, och att du får det där lilla vecket över läppen om du förstår hur jag menar? Är det något du reflekterat över själv? Anledningen till att jag tar upp det är för att jag på senare tid själv märkt att mitt ansikte är väldigt osymetriskt och det plågar mig ganska mycket.. Min högra sida är typ.. större? Ögat ser större ut, käkbenet är större och hela kindpartiet är större.. Har inte lagt märke till något liknande på andra så va därför jag va tvungen att fråga dig nu.. Ber hundra gånger om ursäkt om jag är oförskämd och om du tolkar detta på helt fel sätt, menar absolut inte att sitta och påpeka ditt utseende.. 

Hej Cissi, alla människor har ett assymetriskt ansikte, även jag. Mitt högra öga är mindre än mitt vänstra, min näsa är supersne, jag har ett veck mellan överläppen och näsan när jag ler, mitt högra kindben är mindre än det vänstra, listan kan göras lång.

På högra bilden syns vecket under näsan tex.

Så du kommer aldrig att lägga av med dina snuskskämt?

Den här kommentaren fick jag under ett inlägg i vilket jag länkade till min video där jag och Anders testar asiatiskt godis där jag drog ett snuskigt skämt i början. Jag skulle absolut kunna klippa bort sådana skämt framöver, men det som jag kan tycka blir problematiskt är att jag klipper bort mer och mer av min egen personlighet. En rädsla jag har är att när jag klipper bort de delar av mina videor som eventuellt inte är anständiga enligt alla, allt som kan upplevas stötande för någon, allt som kan provocera någon så blir min Youtube-persona längre och längre ifrån mitt riktiga jag. Tänk så tråkigt att en dag träffa mig i något sammanhang och inse att jag är en helt annan person än den jag visar på Youtube. Jag älskar att få höra att ”Therese är precis likadan i verkligheten som hon är på Youtube”, för det är så jag vill att det ska vara. Och jag är barnslig, jag drar ibland snuskiga skämt, jag svär, jag är känslig och gråter ofta, jag är klantig, gör fel. Men sådant måste jag ju få visa på Youtube, annars blir jag till slut en robot. Tycker man att jag drar så mycket snuskiga skämt att man inte står ut får man helt enkelt sluta titta på mina videor, jag tror att det är enklaste lösningen.

Sååå snyggt vart köpte du tatueringarna?? Hoppas du skriver eller säger det i videon. Soo excited ♡♡♡

Åh, jag har sett att en del frågat var jag köpt tatueringarna som jag använde i videon där jag täckte mina armar i fejk-tatueringar. Jag klickade hem dem från hemsidan Tattstore.

29 kommentarer

 1. Angående den första frågan så tänker jag rent spontant att visst att det skulle vara intressant för oss som gillar dig och din kanal, att höra de negativa delarna av att vara offentlig. Däremot tänker jag att det är dumt att uppmärksamma det? Att de personerna som håller på med all negativitet får lite ”som de vill”? Svårt dilemma ändå för man måste få säga ifrån också men det kanske blir fel 🤔

  1. Tvärtom skulle jag säga, sprider man negativitet så kanske man får upp ögonen att hon är en människa av kött och blod där man svart på vitt får se hur hennes liv har påverkats av kommentater och handlingar. Jag tror det skulle göra att hat och negativitet minskar helt enkelt.

 2. Tack Therese för att du lyfte fram mitt förslag! Vad roligt att du läste det 🙂 Jag tycker du ska strunta i om du skulle tolkas som gnällig/klagande om du tog upp dessa mkt viktiga och intressanta bitar av ditt liv. Det finns baksidor med ALLT här i livet och det är något som borde få komma fram då synnerhet ungdomar idag bara får se ytan av så mkt där dom tror livet är la dolce vita om man är känd. Det finns t.om gymnasieprogram som heter att bli youtuber, där tar dom nog knappast upp vad för baksidor som kan tänkas finnas. Jag har så många frågor till dig som hade varit intressanta att få svar på gällande youtuber-yrket. Jag hoppas verkligen att du vill göra en sån video (eller blogginlägg) men en video talar till flera och jag har inte sett någon annan youtuber vara riktigt öppen med det heller. Med andra ord så BEHÖVS det och vore riktigt intressant att få ta del av. Kram till dig

  1. Jag tycker att ditt förslag var jättebra Marie! Pluspoäng till dig 🙂 Att vara en Youtuber (eller känd på annat vis) är nog inte bara ”lull-lull”. Fördelarna tror jag nog att de flesta känner till men få tänker på nackdelarna som kanske följer med ”på köpet”. Allt i livet har minst två sidor…utom en boll eller andra sfäriska ting…
   Jag hoppas på och ser fram emot en sådan informativ video.

 3. Therese Carlsson

  Tycker inte du ska sluta vara Snusk-Tessan! Man kan inte anpassa sig efter alla, och jag tycker redan du är väldigt ”korrekt” i dina videos. Minns när du sa ”personer som har mens”.. – jag hade aldrig ens tänkt tanken på att det skulle vara fel att säga ”tjejer som har mens”..

 4. Hej finaste Therese! Jag tänkte bara dela med mig av mina spontana tankar kring den första kommentaren kring baksidan av youtube idén. Jag kan förstå att folk kan tolka det som att en ”klagar” och att en vill undvika att provosera människor. Men kanske en idé är att göra en video/blogginlägg med kanske en eller två andra youtubers? Kanske ida & sabina? Kanske kan ni varva en fördel och en nackdel? Tanken med att vara flera tänker jag kanske tydlig gör att det inte är du som person sitter och ”klagar” utan ett ämne som berör många youtubers generellt? Är dålig på att förklara så jag vet inte om jag får fram vad jag menar..

  Bara lite spontana tankar iafl, tänke eftersom du ändå skrev att du skulle tänka på det. Men förstår verkligen om du bara vill strunta i idén helt och hållet också. Kram!

 5. Var dig själv, klipp videor hur du vill och lägg ut det du är nöjd med! 😊

 6. Hej hej härliga du! Jag tycker att det är så bra att det talas mycket mer öppet kring hur det är att må psykiskt dåligt! Du är en utav anledningarna till det, heja dig! Något som jag tycker det talas mindre om är hur det är att vara anhörig till någon som lider av psykisk ohälsa. Just nu går min sambo igenom en jättejobbig period. Han har mycket ångest och är deprimerad. Jag känner mig helt handfallen iför detta och vet inte hur jag ska stötta på bästa sätt. Ibland är det så svårt att orka med, jag är ju ingen supermänniska utan behöver också stöd ibland, men det kan han inte ge mig just nu. Det känns så svårt att inte själv dras med ner i mörkret. Jag får fruktansvärt dåligt samvete av att ibland bli irriterad och otålig. Dessutom påverkas ju vår relation otroligt mycket av detta, det är som att vi har tryckt på paus och inte längre är ett kärlekspar utan bara lever/överlever varje dag tillsammans. Jag skulle tycka att det vore otroligt intressant att höra dina och Anders tankar kring hur det är att leva med och vara kär i någon som mår psykiskt dåligt. Kanske har ni några tips eller bara lite stöttande pepp? Kram från mig!

 7. Angående första frågan den videon skulle jag älska 😍! Sen är det såhär Therese, sluta aldrig med dina snuskskämt eller vara precis just som du är! Det är din youtubekanal och du bestämmer! Jag personligen tycker att du är fruktansvärt vacker, otroligt klok och väldigt rolig! Jag själv lever med psykisk ohälsa och utan dig hade jag aldrig vågat söka hjälp! Du är bra precis som du är!!!

 8. Jag tror en video om baksidorna av YouTube vore spännande. En ärlig behind the scenes liksom. För någon vecka sedan gillade jag den här videon av brittiska Helen Anderson: https://youtu.be/ZzlLe7NTP0c. För mig handlar det inte om att klaga, utan att även lyfta baksidorna av detta drömjobb som många unga har idag.

 9. Hej!
  När du pratade om bönerna i din senaste video på YT lät du glad över att det inte var GMO-odlade. Jag har precis läst om GMO i skolan och fick då en bild av att det (globalt) finns väldigt många fördelar med GMO. Självklart finns det också nackdelar men böckerna och artiklarna som vi läste antydde att fördelarna vägde över nackdelarna. Jag undrar då om det är så att du har något emot GMO, och isåfall varför? Eller om det bara var jag som missuppfattade :)) Kram, älskar dina vloggsss och videos!!!!

 10. Åh herregud vad jag kännde igen mig i frågan om att högra sidan av ansiktet är större än den andra. Jag har sedan puberteten märkt att min högra sida är större än min vänstra. Det känns så skönt att läsa att andra också har det. Har än idag svårt att släppa det.

 11. Jag älskar ju dina snuskskämt haha! Jag är precis likadan själv också och är alltid redo att misstolka något så att det blir snuskigt :’D

 12. Hej Therese, kan du snälla göra ett inlägg här på bloggen eller göra en youtube video där du pratar om hjärtekross? Hur går man vidare och hur hittar man tillbaka till kärleken i ett förhållande när ena parten tappar känslor? Min kille lämnade mig efter 3,5 år förra veckan helt utan förvarning för att han tror att han tappat känslor för mig. Mitt hjärta går bokstavligt talat sönder och jag vet inte hur jag ska hantera det. Snälla, hur hittade du och Anders tillbaka till varandra? Hur ska man hantera hjärtesorg? Ska man höra av sig? Ska man inte ha kontakt? Kan inte du berätta din/er historia?

  Du är en sån inspiration, fortsätt med det du gör för du inspirerar andra. Kramar.

 13. åh vad kul att du svarar sådär!! 😀 <3

 14. Hallå fick lite panne när jag läste kommentaren om att dina snuskskämt skulle vara något dåligt, för det är ju det bästa med dig!! Haha inte just dina snuskskämt, men att du är dig själv! Man får känslan att du är ens härliga roliga bästa kompis när man ser dina videos <3 Du är verkligen i en klass för sig, ingen annan är så jäkla rolig och personlig som du. Tänker det jämt när jag tittar på dina videos, men är dålig på att skriva det till dig. Ps, ett karriärtips om du skulle få lite tid över från youtube är ståuppkomiker. Tror du skulle skina där. På riktigt alltså. Kram på dig!

 15. Tack för svar på min fråga om Kameran, den ska jag verkligen kolla in! <3

 16. Haha jag som älskar när du drar snuskskämt med Anders! Är likadan med min sambo och det är verkligen min humor, tycker det är så roligt haha. Får en att känna sig lite mindre ensam också 😛 Tycker du ska fortsätta vara dig på youtube, det är därför folk tittar på dig, för att du är du. Klipper du bort mycket av din personlighet så känns det ju som att du istället målar upp en bild av dig som inte stämmer? Bry dig inte om vad andra tycker och kör ditt egna race!!

 17. Ina Eriksson

  Precis som många har kommenterat på din ”testar asiatiskt godis med Anders” video så tycker jag att dem där små skämten gör så mycket i dina videos. Dem verkligen ger oss en blick av Dig, av riktiga dig. Jag absolut älskar dina små skämt och tycker dem bara förändrar videon på ett positivt sätt. Älskar dig <3

 18. Aldrig sluta vara dig på riktigt! Det er ju derför vi gillar deg så mycket!!! Jag tycker om dine snuskiga skemt 😉

  Hoppas du vill skriva eller laga video om den första frågan. Om folk menar at det er att klaga förr at man gör en efterlengtat video, er dom ju helt korkad!! Tycker det hadde vore jätteinteressant!

 19. Sluta aldrig med snusk skämten! Det är du och bi älskar det!
  http://www.nouw.com/monahashemi

 20. Kan du sluta ta upp negativa sidor med ditt utseende? Det skapar bara komplex för andra när du tar upp hur man inte borde se ut. Till exempel: jag har ett veck under näsan. Jag har inte lagt märke till den eller”vetat att det var fult” före du nämner just det som ett komplex, och plötsligt har jag också det komplexet. Att tala om hur man ser ut (förutom smink och sånt som inte är själva kroppen)ska undvikas då man bara får andra att bli mer självmedvetna av att säga det. Tack för en annars bra blogg.

 21. Hej Therese! Första gången jag någonsin kommenterar – fast jag följt din kanal sedan sommaren 2015. Det som jag kom att tänka på när jag läste detta inlägget om snuskskämtet, är att dina videos ändrats så. Har funderat på VAD det är som ändrats men inser att du måste ha börjat med att klippa bort en stor del av dig själv, pga all kritik och missförståenden som uppstår. Så himla tråkigt tycker jag, för det är en sådan stor del av oss som vill se härliga, jordnära (och ibland snuskiga) Therese haha. Våga va dig själv och klipp inte bort det fina! Puss!

 22. Bästa du!♥️♥️😘

 23. Sluta aldrig med snuskskämten, älskar dem!!! Kram <3

 24. Kan du göra mer ”Svarar på komentarer”? 😍 Älskar att läsa de😍 Det är så kul att läsa svaren på frågorna vi ställt😍

 25. Stopp och belägg!!!
  Sluta inte med dina snuskskämt! Det gör mina dagar haha!
  Jag tycker dom är så roliga så att jag till och med får min sambo till att skratta. Och han är inget fan utav youtube.
  Kram från snuskiga Sanna

 26. Mer snuskskämt! Det är ju superkul! Måste även säga att di video med bastun var helt underbar.

 27. Mitt namn är LISA och är från USA. Jag vill använda den här möjligheten att tacka min stora Agadaga som verkligen gjorde mitt liv till en trevlig dag. Den här underbara mannen Dr Agadaga tog min underbara make tillbaka till mig, jag hade två underbara barn från min make för ungefär fyra år sedan har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig för en ung kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, tills jag en dag träffade en bra kompis som också var i en situation som jag men hennes problem var hennes förälskare som hon hade en oönskade graviditet för och han vägrade ta ansvar och dumpade henne. Hon sa till mig att min var ett litet fall och att jag inte skulle oroa mig alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mitt problem och hon gav mig den här stora mannen. e-postadress. Jag tvivlade på om den här mannen var lösningen, jag kontaktade den här stora mannen och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde dem alla, han berättade för mig att vänta på bara 72 timmar och att min man kommer att krypa på knäna bara för förlåtelse så gjorde jag troget vad denna stora man bad mig göra och säkert efter 72 timmar var han tillbaka till mig igen kontakta Dr Agadaga för hjälp idag på agadagaspiritualhome@gmail.com

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *