Min fina pedikyr

Idag har jag varit och fixat naglarna på både händerna och fötterna och det blev så fint så fint…

Skoja! Det blev inte så jättebra, haha. Jag bad om att få tårna lackade med ett ej skimrigt rött gellack, men istället gick jag därifrån med ett metalliskt lack (ej gel) som inte hunnit torka innan jag stoppade fötterna i skorna 😊 Naglarna på händerna blev inte mycket bättre, men det gör ingenting. Jag kanske inte kommer att bli stammis på just den salongen bara…

Resten av dagen har jag spenderat i tre möten, jag har betat av min inkorg och haft en fotograf över och fotat lite bilder. Dessutom har jag fått en efterlängtad bokleverans och tvättat kläder.

Kolla! Inga skönlitterära böcker (föredrar att lyssna på sådana) utan en bok om bullet journaling, en om städning, en om prylbantning, en om hur man blir superstrukturerad, osv. Kul va?! Ska strax hänga sista tvätten, sedan sätta mig och bläddra i en timme och äta min favorit-choklad, nämligen denna:

Färgade brynen igår, så de är lite mörka idag.

Jag är ju en sådan som älskar choklad med apelsinsmak och crisp i. Tror jag ska värma en kopp te också. Imorgon ska jag filma en video. Funderar på att vlogga när jag second hand-shoppar, vad tror ni om det? Skulle inte det kunna bli kul?

18 kommentarer

 1. jaa d skulle va jättekul att se,, tkr alla dina videos är roliga att se haha

 2. Åh tror verkligen bullet journal skulle passa dig, kan du göra video när du testar snälla??

 3. Vad heter böckerna du köpt? Var lite suddigt att läsa titlarna på bilden..😊

 4. Röstar definitivt på second hand – vlogg!
  Vi är ett nystartat företag som hyr ut designerväskor för enstaka event eller under längre tidsperioder – checka in oss på purseu.se !

 5. Gör bokrecensioner! Hade varit jättekul att höra!

 6. Jaaa snälla hade varit så kul

 7. Hej fina Therese ! Jag brukar alltid kolla på videos när du testar godis , bor i Tyskland och alltid när jag går förbi godishyllan ser jag citronchokladen som du gillade och även vegan maten som du testade ! Ville bara hälsa på dig och önskar att du svarar mig <3

 8. Bullet journaling är så kul! Vore super kul om du gjorde en video på när du testar det.
  Älskar att sitta och måla min, dock använder inte jag min ”som man ska”. Jag målar bara lite kreativt upp en kalender varje månad och vecka 🙂 Använder inte alla de där grejerna för att bli organiserad, då jag inte har så mycket i mitt liv att hålla koll på 😉

 9. Stortårna ser inte ut att ha varit så nöjda med pedikyren heller, då man kan ana två arga ansikten på dem. Scary 😂

 10. Second hand vlogg vore så skoj 🙂 Vad trist med naglarna, var en riktigt fin färg tycker jag annars. Den där chokladen har jag spanat på och tycker den ser så god ut, kanske ska testa. Ha det bäst <3

 11. En sådan video hade varit jätteroligt att kolla på! Kram

 12. Hej Therese! Vet du vad som vore intressant att se? Att du gör en video om baksidorna av att vara en känd youtuber. Precis allt som påverkar dig i livet, blir du ofta stoppad på stan? Skickar folk hem saker i ditt namn? Ringer folk på dörren? Påverkas vänskaper och andra relationer? Blir folk avundsjuka och missunsamma? Vad mer påverkas av ditt yrkesval? Det vore intressant att få se DEN sidan och inte enbart det ljusa. Sen kan du göra en annan video där du tar upp alla fördelar. Får du gratis hotellerbjudanden? Produkter? Eventinbjudningar? Nya vänner och kontakter du annars inte haft möjlighet att träffa? Etc. Men det mest intressanta enligt mig iaf är baksidorna för det talar inte så många om. Det vore även intressant att i samband med det väva in vad andra youtubers råkat ut för, tex pewdiepie som fått flytta flera ggr. Det finns mkt och många yngre förstår nog inte det.

 13. Gud skulle hata om mina tår blev sådär efter en pedikyr! Här i LA är det oftast varmt så man går hem med öppen tå skor/tofflor så dom är inte instängda och gubbe räven torka! Thank god, puss puss http://www.nouw.com/monahashemi

 14. Jag tycker att du passar väldigt bra i mörka ögonbryn! 🙂

 15. Haha men jag dör, vilket dåligt jobb med nagellacket 😂🙈

 16. Var kan man köpa chokladen? Den lät så god😍

 17. KONSTEN ATT STÄDA har hjälpt mig en hel del! Det är skönt att ha ordning i hemmet och rensa ut saker som jag inte känner ger mig någon glädje längre, att hemmet är en vilsam plats är viktigt för mig när allt annat snurrar. Kul att du ska läsa/läser den.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *