Elly Pistol

–  I samarbete med Elly Pistol  –

Wow, alltså, TITTA på de här mjukiskläderna! Det är sällan jag brukar klä mig i snygga mjukiskläder, oftast går jag runt här hemma i noppriga tights och någon urtvättad gammal tröja, men de här setten från Elly Pistol är SÅ fina. Älskar färgen – de är nudefärgade med en svagt rosa/lila underton!

Det är vackra Alice Stenlöf som designat setten ihop med Elly Pistol och alla plagg sålde slut direkt de började säljas i julas, men nu finns en begränsad upplaga åter i lager igen.

Med koden Wild får du 15% rabatt i tre dagar (t.o.m 10 april).

Game Over Hoodie
Smokey Pants

På bilderna ovan har jag på mig den croppade tröjan Game Over Hoodie och byxorna Smokey Pants, men man kan mixa och matcha de plaggen med kläderna jag har på bilderna här under – nämligen Bow Hood som är en längre hoodie och tightsen Spanky.

Bow Hood
Spanky Tights

Alla plagg är miljövänligt färgade och 100% bomull.

20 kommentarer

 1. Herre min gud så fina 😀 Ska beställa direkt men har aldrig beställt från dem tidigare så är osäker på storlekarna. Vilken storlek har du? 🙂

  1. Therese har storlek S i tröjor och storlek M i byxor hos oss:)
   Xx Team Elly Pistol 💋

   1. Tack så mycket! 🙂

 2. Wow så fina!!😍

 3. Therese var det inte du som skänkte flera croppade mys tröjor för du inte tycker om såna när du ska ha mys kläder på dig. Men detta är ju precis likadan model som den du skänkte! Blev lite fundersam och förvirrad bara. Undrar även om du har en liten tatuering sedan innan på din högra axel/skuldra. Det ser ut som det på tatuerings videon.

  1. Tänkte också på det.. smaken kanske ändras?

 4. Önskar jag hade ditt utseende

 5. Jo visst är det skitsnyggt men då gäller det att man har din typ av kropp med 🙂 Skulle never köpa sån pga att jag har putmage. Croppat går alltså totalt bort!

 6. Beställde sekunden du visade detta. Grymt snygga! Jag gick däremot mot de svart/grå/vita hållet.. hehe.

 7. Ska unna mig lite nytt efter graviditeten 😄

 8. Hej Therese! Vill först och främst understryka en miljon gånger att detta INTE är ett klagomål på ditt utseende.. Du är sjukt vacker så jag vill inte att du ska ta min fråga på fel sätt. Det kanske är fel av mig att fråga men ahh, har tänkt på det så länge nu att jag måste bara få ställa frågan då jag kan relatera till det jag vill komma fram till. Har märkt på vissa av dina selfies att ena sidan av din näsa ser ut att gå längre ner mot läppen än vad den andra sidan gör, och att du får det där lilla vecket över läppen om du förstår hur jag menar? Är det något du reflekterat över själv? Anledningen till att jag tar upp det är för att jag på senare tid själv märkt att mitt ansikte är väldigt osymetriskt och det plågar mig ganska mycket.. Min högra sida är typ.. större? Ögat ser större ut, käkbenet är större och hela kindpartiet är större.. Har inte lagt märke till något liknande på andra så va därför jag va tvungen att fråga dig nu.. Ber hundra gånger om ursäkt om jag är oförskämd och om du tolkar detta på helt fel sätt, menar absolut inte att sitta och påpeka ditt utseende..

  1. det är just de du gör nu att påpeka andras utseende

  2. Kanske inte så jättesmart att kommentera detta när Therese på sistone berättat att hon inte gillat sitt utseende… Förstår att du inte vill vara oförskämd men undvik att kommentera andras utseende i fortsättningen, då du aldrig vet vad nån tänkt om samma sak innan. Det kan vara en svag punkt och annars bara något mer som adderas till listan med saker att vara osäker över.

  3. Men herregud hon ställer en fråga och påpekar flera gånger att hon inte menar något illa, chilla folks.

  4. Hallå! Ansikten är inte symmetriska, typ ever. Det skulle mest se rätt underligt ut. Jag förstår det kan vara svårt att bli bekväm i sitt eget utseende, men liksom, det är ju ditt? Det är alltså fantastiskt oavsett.

 9. ÅH vad fint! Men hade ju kvittat vad du har på dig för allt klär ju en skönhet 😀 kramis <3

 10. Vad heter din kamera som du tar med på bilderna? Behöver verkligen en ny men är osäker på vilken, kan ju vara du som gör bilderna så fina (!!) men den verkar bra! <3

 11. Varför skulle man vilja ta på sig varma mysiga kläder, men lämna magen bar? Och dessutom se ut som en reklampelare.

  1. Om man blir för varm i myskläder kan man alltid kyla magen

 12. Den var verkligen superfin 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *