Sushi tacos

Nu har Anders mamma precis åkt hem till Norrland igen. Vi har haft världens mysigaste helg med god mat, lite mello-mys men framförallt har vi pratat – om allt! Det blir ju så när man inte ses mer än en eller ett par gånger om året.

Idag har jag publicerat en vlogg i vilken jag bland annat ber er om hjälp med min kommande kollektion för Glitter:

Det är så roligt att jag har möjligheten att bjuda in er att vara med och ta fram kollektionen!

Ikväll ska jag göra en haul med Chiquelle på instagram och sedan förbereda mitt nästa avsnitt av ”Therese testar” som ska publiceras på Dplay på tisdag. Jag frågade mina följare på instagram om de helst vill att jag filmar ett avsnitt där jag testar att göra flera olika typer av slime eller ett avsnitt där jag försöker mig på att tillaga SUSHI-TACOS! Har ni sett eller kanske till och med ätit sådana?

bildkälla

Förslaget med sushi-tacos vann överlägset, så ikväll ska jag söka upp recept och skriva inköpslista för att testa imorgon. Ska bli superkul!

Sedan tror jag att jag och Anders bara ska kolla på serier och kramas ❤️ Vad gör ni idag?

33 kommentarer

 1. Hej Therese! Kollade preciiis på din video! Sååå himla kul att du o glitter gör ett så härligt projekt tillsammans!! 😍☺️ och SNÄLLA! Jag skulle ÄLSKA om du kunde ta fram en berlock i silver framförallt bestående av en elefant! 😍 jag ÄLSKAR elefanter dom är så majestätiska o det första jag tänker på när jag tänker på djur är just elefant, o jag tror att en elefant i silver skulle vara såååå fint o passa in i just din samling så bra 😍🙏🏼😘 lycka till fina! ❤️

  1. Måste bara säga att jag håller med dig, älskar också elefanter och i silver hade det blivit ett så fint halsband 😻😻

   1. Men hahaha elefanter är ju inga svenska djur. Kollade ni ens på videon eller?

 2. Hej Therese. Jag undrar om du kan göra en närmare infovideo om indy beauty serien,,iallafall om de produkterna till ansiktet,,dusch eller handcreme vet nog de flesta hur de fungerar😀. Har länge tänkt att köpa en komplett hudvårdsserie från samma märke,,men totalsumman har alltid blivit lite för mkt när de säger alla produkter man ”måste” ha. Därför blev jag så otroligt glad när din serie kom ut och kände direkt att nu har jag äntligen råd😀 Och att den dessutom är vegansk är ju bara ett stort plus i kanten😀

 3. Emma Johansson

  Hej
  Jag kolla nyss på din video och fy vad kul! Jag ville bara säga att jag älskar katter & hästar så en berlock av de skulle vara super fint! En katt skulle också vara sååååå söt🐱 eller vet du vad? EN PANDA ELLER FLAMINGO…. jag får nog sluta skriva för det ploppar upp en massa idéer😂❤️🐼
  Vi i familjen har också haft en mys helg vi har inte gjort så mkt och i lördags var jag hos en kompis eller jag sov över från fredagen till lördagen det var såå kul💕
  Lycka till med videon imorrn!
  PS. Älskar din serie på Dplay❤️😍
  Kram…🌹

 4. Va kul att testa något nytt inom matlagning! Hoppas att det smakar gott, vore kul att veta om det smakade bra ifall man själv borde testa 😁 Trevlig kväll!🌺

 5. Snälla gör en liten snöflinga i silver!! Har letat en sådan så länge! Representerar kanske skandinavien bra också?
  Djurförslag: kanske fjällräv?(utrotningshotade), igelkott, lodjur eller ekorre?
  Jag ska köpa ALLT oavsett! Så fin idé!

  KRAM

 6. Åhh, en liten söt igelkott skulle ju vara perfekt att ha som en berlock tycker jag.

  1. Åh jaaa!!! 😍

 7. Thereseslifesaver

  Ska sova haha det bästa jag vet😴

 8. Hej Therese!
  Jag undrar vad det är för BH/linne du har under tröjan? Det är så snyggt när det tittar fram lite spets. Kram

 9. Mysigt med familjetid! 😊

 10. Hej världens bästa Therese!

  Jag håller på att försöka skriva en bok. Att skriva eller läsa är lite av en flykt från verkligheten för mig då jag har en relativt tung period rent psykiskt just nu.

  Så jag undrar hur du gick tillväga ner du skrev din första bok? Hur gick allt till? Vore kul om du kunde skicka mail, skriva inlägg eller posta en video eller helt enkelt hur du vill eller kan förklara, hur din idé utvecklades, hur din plan såg ut och skrivtips m.m. Hur du kontaktade bokförlag, hur lång tid allt tog osv. Hade verkligen uppskattat det!!

  Tack för att du lyser upp min vardag <3 Kram

  1. Vilken bra idé med en sådan video lr blogg-inlägg! Säkert fler som vill veta, jag tex 😉

 11. Hej Therese! Jag har tänkt testa din hudvårdsserie, men jag undrar vad skillnaden är mellan serumet och oljan? 🙂 Kram!

 12. Hej Therese! Jag undrar varför inte din serie på Dplay kan visas utomlands. Tycker det är väldigt synd då jag inte bor i Sverige men skulle vilja se din serie. Kram på dej <3

 13. Ren och kronhjort är något som ligger mig varmt om hjärtat, skulle verkligen uppskattas 💕

  -40kg, bilder på hela min viktresa i bloggen. Ta gärna en titt:
  http://saraabrahamsson.se/min-viktresa—bilder-33263792

 14. Hej Therese! Kan du inte göra en Chit chat get ready with me? Det var längesen du gjorde det, du kanske kan berätta lite om hur du mår nu, en life update och om du börjat i terapi ( om du vill såklart!). Stor kram och Tack för att du finns på youtube!

 15. Redigerar, bloggar och ska iväg träna! Ikväll blir det faktiskt en liten dejt 😉
  Kramis!!! ❥
  SARALEO.MYSHOWROOM.SE

 16. Hej Therese! Kan du inte göra ett vargsmycke? Det skulle vara jättefint:)

 17. Hej fina Therese! Jag bor i Finland och skulle vilja se din serie på D-play men det står att den inte kan visas i min region. Detta är jättesynd, eftersom jag gärna skulle vilja se den! Går detta att fixa ? 😊

 18. Jag skrev världens längsta DM på Instagram om Glitter så kolla gärna det!

  Just nu är jag hemma med dottern som sover middag. Senare kommer mannen hem från jobbet men ska iväg igen för att (äntligen) hämta en växasäng som jag köpt på blocket. Så senare ikväll ska jag nog bara pyssla med dotterns hörna 😍

 19. Kul at dina glitter produkter kommer at finnas i Norge , bor där ser fram imot at dom kommer i butik

 20. Kul at dina glitter produkter kommer at finnas i Norge, bor där , ser fram imot at dom kommer i butik.
  Tips på djur igelkott och ugla

 21. kan du inte göra en No mirror makeup? 🙂

 22. Hej Therese! Handkrämen från Indy Beauty, har den samma känsla som din från CCS har?

 23. Uggla i silver eller igelkott i guld😍🦉🦔

 24. Lodjur, björn och/eller älg 😍

 25. Hej fina du!! Snälla hjälp till att säga ner foten till Joakim lundell angångde videon!! Vi behöver en sån som dig som kan sätta ner honom!! Det är han som får hatatet att försätta då han inte kan stå för vad han gör. Vi behöver att fler går emot honom angånde videon idag!!

 26. Igelkott skulle vara fint. Frästen skulle inte du kunna testa yves roches prudukter I en video skulle vara kul att se vad du tycker om dem. De inehåller bara vegetabiliska ingredienser och är miljövänliga samt inehåller de inte mickroplast. Älskar dina videos och ditt goda humör ha en fortsatt bra vecka kram! ❤

 27. Du är ju en klok tjej, så jag undrar hur du resonerar kring hauls och konsumtionshetsen du och chiquelle orsakar?

 28. Hej fina Therese! Kan du inte lägga ut receptet du använde dig av så man vet mer exakt vilka mått o vad man ska inhandla? Puss och kram!

 29. Så jäkla kul samarbetet med Glitter! Vet redan nu att jag vill ha ekollon i både guld och silver och skulle du designa en ekorre är både det välkommet i guld och silver. Längtar till 2 maj!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *