Inlägg kommer…

Ni som hängt med i mitt kommentarsfält de senaste dagarna vet att det varit en del hetsiga diskussioner kring huruvida jag har botox eller inte. Tänkte bara hoppa in här och meddela att jag kommer att skriva ett helt inlägg där jag svarar på era frågor ikväll. Sitter just nu och klipper en video som jag ska publicera kl 18 och har sedan lovat Anders att äta middag med honom och hans mamma, men direkt jag är tillbaka sätter jag mig och skriver inlägget. Det kommer alltså sent ikväll, ok?

Tills dess ber jag er verkligen att ta det lugnt i kommentarsfälten här och på andra bloggar.

25 kommentarer

 1. Fast Therese, om du tycker att alla får göra som dom vill med sina kroppar, så varför inte bara vara ärlig? Du har tidigare sagt att man inte ska skämmas för något som dethär och så gör du tydligen det själv nu när du blockar ord. Vi kommer inte direkt börja se ner på dig bara för något såhär barnsligt. Puss.

  1. Therése Lindgren

   Men snälla Vivi, bara för att jag tycker att alla människor har rätten att göra precis vad de vill med sina kroppar innebär det inte att man har en skyldighet att berätta vad man gör för hela världen.
   Jag skäms inte för någonting så det ör inte anledningen till varför jag blockerar ord. Som jag skriver i inlägget – snälla, vänta på mitt inlägg innan du kommenterar mer.

   1. Det är inte det jag menar. Det jag menar är att om du säger att man får göra precis vad man vill med sin kropp behöver du inte försöka dölja det du har gjort, för det är helt ok ifall du vill det men att då inte vara ärlig är dubbelmoral.

   2. och jag vill att du ska veta att du inte MÅSTE, men stå upp för dina åsikter 😙

 2. Så jävla löjligt av folk att tycka sig ha rätten att bestämma över andra. Du har ingen som helst skyldighet att redovisa, du gör vad du vill med din kropp, precis som att alla andra gör som de själva vill.
  Kram!!

 3. Stressa inte, ta det lugnt och ät middag i lugn och ro. Vem bryr sig?, var det någon smart tjej som skrev en bok om och det är ett uttryck som passar in här också 😉 Kram<3

 4. Hej Therese!
  Detta har inget med inlägget att göra utan jag ville bara dela med mig att du är en toppen tjej som gjort min vardag till det bättre ! Tack för att du finns! 🙌❤️

 5. har ingen koll på snacket, men vilken vansinnig grej att hetsa om! beklagar. hoppas du får en mysig kväll ändå – å inlägget kan för bövelen vänta (eller skippas) <3 du är grym.

 6. Therese du gör vad du vill!
  Jag gör precis vad jag vill.
  Har köpt dina veganska produkter, verkligen älskar dem! ❤️
  Jag följer många profiler, du är den person som är mest genuin och har bidragit mest för djuren.
  Vi som kommenterar älskar dig, vi hatar dig vi är avundsjuka, vi beundrar dig, vi bryr oss inte.
  Med det sagt!
  Kör på! Jag önskar att jag vore dig! Ditt driv gör mig stark! Så snälla för min skull och andras. Kör på och ge aldrig upp.
  Finns verkligen ingen som kan vara perfekt.. finns absolut ingen 100% vegan som kommenterar om dig.
  För en vegan som är 100% vegan kan inte leva i ett samhälle. Vegansk livsstil är omöjligt att ha i Sverige!
  Tack för allt!
  Sarah

 7. Thereseslifesaver

  THERESE DU ÄR EN SÅ JÄVLA FIN PERSON

 8. Kommer du ta upp hur du tänker ang b0tx+vegan? (Vore intressant bara)

 9. En 19-årig tjej

  Hej Therese, vad tråkigt att kommentarerna är hetsiga…

  Jag undrar om du någon gång (om du har tid/vill) kan göra ett inlägg om hur det går med din panikångest? Som en liten update, alltså hur det går med allt och så… Bara om du vill alltså!

  Kram <3

 10. ”Djurförsök för b0t0x görs genom s.k. LD50-försök, ett kontroversiellt och mycket plågsamt djurförsök där en grupp djur ges en dos av produkten som testas för att undersöka vilken mängd som krävs för att döda hälften av djuren. Dessa försök utsätter djuren för ett oerhört lidande.”

  Hur kan du försvara detta? Det är så uppenbart att du gjort det eftersom 1. Det syns 2. Du berättar det själv i boken och 3. Du förnekar det inte när du blir ifrågasatt utan talar runt det och hittar på irrelevanta argument.
  Det är inget fel med själva ”förändra utseende”-grejen, man bestämmer ju helt och hållet själv vad man gör med sin kropp. Men att gå emot något som du så tydligt annars står upp för (djurrättigheter) blir sån fruktansvärd dubbelmoral och bara fel! Fegt att försöka rida på vegan/djurvänsvågen förutom när det kommer till din egen fåfänga…

  1. Jag håller med dig, J. Jag är inte emot skönhetsingrepp alls om man känner att man vill ändra något hos sig själv. Jag hatar absolut inte Therese, men det är dubbelmoralen som gör det konstigt och fel enligt mig som gör att man börjar undra.. Och man vill ju bara veta hur tankarna ligger just runt b**’*x och veganism efter som b****x faktiskt är testat på djur..

   1. Lustigt att dubbelmoral och hyckleri är en sådan hjärtefråga för många – då majoriteten (troligtvis ni också) är hycklare fulla med dubbelmoral as well (men troligtvis i andra frågor), men eftersom ni inte är offentliga personer så behöver ni inte beskyllas för detta av helt okända människor. Vad gött.

   2. Jag ifrågasätter ALLA som har extrem dubbelmoral, så nä. Dubbelmoral är inget jag står för, för det är skevt. Alla som har dubbelmoral beskylls alltid på något sätt. Karma is a bitch.

  2. Fast nu görs ju LD50 försök på alla läkemedel med så att

 11. Tråkigt att du inte bara kan få våra privat i vissa frågor. Förstår att det måste vara superjobbigt ibland! 🙁

  https://nouw.com/jessicarubins

 12. Du behöver inte bevisa något. Fattar inte varför det är en stor grej. Jag hoppas du inte tar åt dig för mycket <3

 13. Therese, du är en fantastik förebild ❤️

 14. Fattar inte hur folk orkar bry sig om vad andra gör. Tycker man borde lägga den energin på sig själv istället eller finns det någon som är perfekt? 🤔

 15. Du har ingen som helst skyldighet att ge en förklaring till sånt. Tycker du rent av kan skita i att vara alla till lags och svara på deras frågor för de har ingen som helst rätt att veta allt om dig. Njut istället av din helg med Anders och hans familj istället för att mata troll som ändå inte lyssnar. Du gör självklart som du vill, men låt ingen äta upp din energi. Ha en fortsatt trevlig helg!

 16. Det som stör mig mest, och då har jag inte ens följt dig utan såg någons kommentar på kenzas blogg, pinsamt nog, är inte ens att du troligtvis använder boto- trots att det är icke-veganskt och blabla, det är dina följare som tvunget ska skriva överallt och hoppa på allt och alla som nämner det med att du definitivt inte har gjort någon boto- och massa annat blajj, och tror att de försvarar dig, när de enbart gör det värre då det märks att något är gjort.. De förvärrar och förstorar allt till människor som inte ens vet något från början.

  1. Menade att de skriver det överallt där det inte hör hemma, samt hoppar på människor som nämner det med att du definitivt inte gjort det*

 17. Jag har en fråga till dig, som jag hoppas du inte tar på fel vis. Har för mig att du sagt i någon video (kan ha fått för mig helt fel) att majoriteten av dina tittare är runt eller över typ 16-18 år. Dock tycker jag det känns som, t.ex i din serie när du frågar om du ska göra en video om slime, som du riktar in dig till en betydligt yngre målgrupp (typ runt 8år). Hur tänker du kring detta? Ena dagen tipsar du om liggboxen, andra dagen föreslår du att testa slime i en video? Vill du nå ut till alla målgrupper eller försöker du blanda hejvilt? Älskar dina videos men i vissa fall blir det lite barnprogram, ish. Hur tänker du kring detta? 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *