Min onsdag

Pjuh, har äntligen landat i soffan efter en stressig men rolig dag. Jag började dagen med att spela in första delen av min video jag håller på att göra i uppdrag av EU-kommissionen. Eller, alltså, det här är ju det andra tillfället jag spelar in, eftersom att jag spelade in i Göteborg i måndags, men delen jag filmade idag ska ligga först i videon om ni förstår hur jag menar.

Jag lämnade Europahuset vid 11 och for sedan hem och redigerade dagens Youtube-video:

Vad som var roligt var att jag filmade hela processen när jag redigerade videon, från att jag stoppade in minneskortet i datorn tills videon var publicerad på Youtube. 3,5 timme tog det tror jag, och tanken är att jag ska lägga upp denna 3,5 timmar långa videon på min kanal nu på fredag. Inte för att jag tror att särskilt många kommer att titta på videon, men jag har liksom länge velat göra en sådan video för att visa vad som egentligen tar så jäkla lång tid när jag redigerar. Har inte kollat på materialet jag spelade in när jag redigerade ännu, men hoppas det blir bra.

Efter redigeringen bar det iväg på mitt första styrelsemöte någonsin, nämligen med Indy Beauty. Efter 2,5 timmar var jag helt mör i huvudet, men herregud vad intressant det var. Och trevligt!

Tanken var sedan att jag skulle stanna förbi Apoteksgruppen på Karlbergsvägen för att köpa min egen fuktmask som tar slut hela tiden eftersom att Anders använder den dygnet runt (alltså han är knäpp, han använder Indy Beautys fuktmask som dagkräm, nattkräm och här om dagen kom jag på honom med att smörja in fötterna med den!), men det gick verkligen inte att stanna bilen någonstans i närheten så jag hann inte dit innan de stängde, tyvärr.

Vet du vad jag gjorde när jag kom hem för en timme sedan då? Jo, då fick jag för mig att jag skulle testa att baka ett sötpotatis flatbread som jag hittade på Idas blogg!

Jag provade att äta brödet med smör, med marmelad och tillsist med mosad avokado, rödlök, tomat, spenat och röd paprika. Dessvärre var det inte någon superhit. Det var helt ok, absolut inte äckligt, men jag kommer inte att baka brödet igen tror jag, trots att det verkligen gick supersnabbt och var hur enkelt som helst.

Imorgon kommer Ida hem till mig på besök tillsammans med Sabina Decirée förresten, så himla roligt! Jag längtar 🙂

17 kommentarer

 1. Bara jag som alltid lägger märke till att Therese’s näsa blir så sned när hon ler? Men så söt!

  1. Men du behöver väl inte ge stackarn mer komplex? Herregud. Räcker med att hon plågat djur för att bli av med rynkor.

   1. Men sluta… Har man inget snällt att säga ska man vara tyst!

   2. Öh och vart har du fått det ifrån?

 2. Så sjukt men också intressant det du säger om manliga Youtubers. Men så är det ju tyvärr (fortfarande, suck), det ställs högre krav på kvinnor att uppföra sig och hålla god ton.
  Kommer ihåg för ett par år sen när flera stora bloggare, bl.a. Underbara Clara, gick ut och skrev att dom sa upp sig som kvinnliga förebilder. Helt enkelt för att dom aldrig hade bett om att vara det och inte ville ha pressen på sig att alltid vara korrekta och perfekta. Det enda dom ville var att dela sin vardag för den som ville läsa. Och det kan man ju förstå! Kram på dig☺️🌸

 3. Så spännande med eu-projektet!

 4. Thereseslifesaver

  Du, Therése kommer inte troligen läsa detta men ifall du läser vill jag säga att du är en så jävla fin människa. Alltid när jag tittar på dina videos så sprids glädjen av dig till mig. Du bryr om djur, människor och miljön. Det är därför du är min största förebild, och du har varit det sen du startade din youtube kanal. Kom ihåg detta YOU CAN DO EVERYTHING GIRL IN YOUR LIFE. Älskar dig!

 5. God morgon 🙂
  Köpte ditt läppbalsam med kokos och var det aprikos tro?! Det var i alla fall hur bra som helst, och då är jag kräsen när det kommer till sådant då jag aldrig hittat något som hjälper. Så tack <3

 6. Såg ju hur gott ut som helst!! Som vegan inspireras jag så eoerhört av dig när det kommer det matlagning! Keep it up.

  Kramisar
  https://nouw.com/jessicarubins

 7. Spännande med videon! 🙂

 8. Vad kul att ni ska ses! Jag ska kolla på videon 🙂

 9. Jaaaaa! Snälla, snälla lägg ut den långa videon där du redigerar. Har längtat efter det sedan du tog upp att du hade funderingar på att göra en sådan.
  Jag kommer kolla heeeela videon 😀
  Älskar din youtubekanal och sett ALLA dina videor sedan jag upptäckte dig för ett år sedan!
  Diggar dig starkt, fortsätt vara den fina människa du är.
  /enfyrtioårigtantsomupptäckteyoutubealldelesförsent 🙂

 10. Du som ville lyssna på en podd om konspirationer, lyssna på konspirasjonspodden. Den är norsk men lätt att förstå och fantastiskt bra!

 11. #BackaTessan

 12. Hej, Therese! Det hade varit superkul om du provade att baka denna paj (klicka pp webbplatsen) och bara byt daimen mot vegansk choklad. En riktig sötbomb men ibland (ofta) är det okej! 😉 Hoppas du testar mitt recept och ha en trevlig helg!

  1. Truck på mitt namn (på första kommentaren) så kommer du till receptet 🙂

 13. Hej Therese, jag tycker att dina halsband är jättefina! Jag vet inte om du tidigare nämnt var de kommer ifrån, men jag skulle vara väldigt tacksam om du svarade ifall du ser detta 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *