”Hej, den här videon är i samarbete med EU”

Min söndag har känts så lång, men ändå kort på samma gång. Jag startade dagen vid 8-tiden imorse med att duscha bort mitt krusiga hår som jag hade i min shuffle-video, käkade havregrynsgröt med banan och åkte sedan hem till mormor med Anders.

Jag får så ont i hjärtat när jag tänker på alla gamla runt omkring mig, som förlorat sina fruar eller makar och spenderar sina sista år ensamma. En del har ont, är yra och ramlar, berättar hur minnet blir allt sämre och hur synen snart sviker dem helt. Jag önskar att jag kunde vara där och hålla dem sällskap varenda dag, men det går ju inte.

Jag frågade mormor vad det bästa hon vet är idag, om det finns någonting utöver hennes barn och barnbarn som ger henne lycka och hon svarade stekt strömming, haha. Så jag och Anders har planerat in att överraska mormor med stekt strömming och mos i veckan eller nästa. Det ser jag fram emot.

Efter fikastunden hos mormor satte jag mig i bilen och har spenderat eftermiddagen med att köra ner till Göteborg.

Det var så TRÅKIGT att köra! Fem timmar tog det, så jag hann både lyssna på boken ”Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat” och ett avsnitt av P3 Dokumentär. Food pharmacy var förresten riktigt intressant, men under vissa stycken zoonade jag ut, så jag tror att jag ska lyssna på den en gång till. Kan det bli så för er när ni lyssnar på ljudböcker också? Att man kommer på sig själv med att sitta och tänka på annat, så att man missar bokens handling?

Jag glömde packa ner min älskade beautyblender och orkade inte ge mig in i något köpcentrum på vägen ner till Göteborg så när jag såg en Dollarstore-butik längs E20 stannade jag till och köpte denna. Jag är verkligen ingen snobb i andra sammanhang, men just när det kommer till foundationsvampar är jag detoch är rädd att jag kommer att få panik på den här stackaren imorgon, haha.

Anledningen till varför jag är här i Göteborg är så himla knäpp egentligen. Det jag kommer skriva nu är en mening jag inte ens i min vildaste fantasi trodde att jag någonsin skulle skriva, men: jag ska filma en video med EU. Förstår du vad sjukt? Att jag ska inleda videon imorgon med att säga ”Hej, den här videon är i samarbete med EU” – ALLTSÅ, VEM GÖR ENS EN VIDEO MED EU?! Det är så coolt att jag inte ens vet var jag ska ta vägen. Men mer om det senare, nu tänkte jag kolla på Matgeek och sedan sova.

27 kommentarer

 1. Du får uppdatera sen om den svampen är bra. Kanske man kan spara några kronor då Beautyblender är rätt dyr. Real Techniques är ju dock bra och billigare. 😊

  1. Enligt mig tycker jag att den där svampen är sämst den är fortfarande hård även om man blöter ner den. Nej blev desviken när jag pröva den 😒

 2. Svampen är värdelös, du kommer då panik. Även om den är billig är det bortkastande pengar.

 3. Åhléns egna såna svampar är jätte bra för att vara så pass billig 😃👏🏻

 4. Hej Therese,

  Har kommit på en helknasig men ganska orginell video ide till dig… Hehe
  Många collab videos på youtube har oftast ett särskilt tema eller någon sorts aktivetet. Men som en snart 23 år gammal kvinna så älskar jag prat videos mer en allt annat 😊 Det skulle därför vara otroligt kul med en ”chill collab” där man bara pratar om allt möjligt… Typ som podd men man filmar det och det blir lite mera som en snackiskväll/fika stund… Eftersom många som tittar på youtube gillar det personliga, skulle nog en ”Snackiskväll” bli väldigt uppskattat.
  Så…Vad sägs om en skype dejt… ja inte en romantisk skype dejt haha Men en såndär ”chillkväll” typ som en live, men med en annan liten youtuber 😉 Bor i london sedan 4 år tillbaka och gör en massa videos här ifrån… skulle inte kunna komma hem till Sverige för att spela in en video eftersom jag går sista 6 månaderna på min advokatutbildning 😊 Men skulle definitivt ha tid med ett ”samtal” på skype om allt möjligt… Hur det är att bo utomlands, det man saknar med sverige, knasiga utekvällar i london, knäppa dejter… ja… you name it haha
  Är en rätt så knasig karaktär som lätt skulle kunna hålla igång ett samtal med en intressant kvinna som dig.

  Om du vill titta in på min kanal finns jag här: Swede-in-London https://www.youtube.com/channel/UCH5Bu0O5s48VtHgdLkWr8eQ?view_as=subscriber

  // Rebecca 😊

 5. Min morfar dog i september och nu bor min mormor ensam. Som tur är har vi en stor familj så hon har ofta sällskap. Idag skulle jag och min syster bjuda min mamma på spa men mormor blev dålig och fick åka ambulans så vi fick avboka och gå runt och vänta på besked. Så jobbigt. Men så fint att ni ska fixa stekt strömming till din mormor. Hon kommer bli så glad. Kram

 6. fru kamomillte

  Kommer du ha nån fanträff i Göteborg? Nu kanske du har fullt upp och måste väl planeras. Men ååh så lycklig jag skulle bli om du vid något tillfälle skulle ha en fanträff. 😊 💟

 7. Emma Johansson

  Lycka till<3

 8. Hej tessan undrade om du kunde ha en fanträff i gbg min dröm e att träffa dig och det skulle varit sjukt om jag värkligen fick❤❤😘Hoppas du kan ha en fanträff

 9. Hej tessan undrade om du kunde ha en fanträff i gbg min dröm e att träffa dig och det skulle varit sjukt om jag värkligen fick❤❤😘Hoppas du kan ha en fanträff❤Och den beauty blendern är dålig

 10. Vad är mejlen för vad man vill se för video av dig? pok❤️

 11. Vad gulligt att överraska henne med strömming <3 Ni är så fina!!

  Svampen är btw riktigt SÄMST och stenhård! haha
  Kram

 12. Wow vad mäktigt! Ser verkligen fram emot att kolla på den videon.
  Så fint med de om de äldre också, viktigt att värna om sina medmänniskor! <3

 13. Kan man tvätta fransförlängning med Indy Beautys rich cleansing mousse?

 14. Vad fint gentemot din mormor ❤ Hoppas vistelsen i Göteborg går bra 😄

 15. Haha, jag är likadan när jag har lyssnat på ljudböcker. Vad roligt och vilken idé! Hoppas att det går bra, ser fram emot vad det är för samarbete ni kokat ihop.

 16. Påtal om ljudböcker – lyssnade igenom hela Vem bryr sig igår kväll. Zoonade inte ut en enda gång. Inspirerande, motiverande och otroligt informativ. En eloge till dig!

  P.s. Om det är någon svensk youtuber som ska göra en video med EU så är det du. Lycka till!

 17. Älskar verkligen din blogg❤️❤️

 18. Kunde inte hålla med mer. Så sjukt också att hon svartmålar andra youtubers när hon inte är ett dugg bättre själv. Usch

 19. Läs gärna min blogg! Bloggar om veganism bland annat! Älskar din blogg, Kramis

 20. Oj! Men varför håller Therese tyst om det om hon är med i en bok och erkänner? Det känns inge bra. Snälla Therese, förklara så det inte blir missförstånd.

  1. Jadu. Hon kanske inte riktigt är den hon vill framställa sig som.

 21. Hej världens bästa tetzipetzi! Jag har en fråga som jag undrat över ett tag. I dina vloggar på youtube beställer du ju väldigt mycket hämtmat från ubereats bland annat. Eftersom du är en väldigt medveten konsument undrar jag hur du ser på deras arbetsvillkor, lön osv. Har själv läst denna artikel https://www.breakit.se/artikel/7565/jag-cyklade-i-tva-veckor-for-uber-eats-tjanade-39-kronor-i-timmen och blev väldigt förvånad när jag läste den! Absolut ingen kritik mot dig, gör precis hur du vill! Men är ändå nyfiken på hur du ser på det! Fortsätt med det du gör för du är bäääst! Följt dig i flera år, kramar Emma!

 22. Kalla mig galen gavs ut 23 oktober 2017. Vem bryr sig gavs ut i november 2017. Nästan samtidigt.

 23. Oj, det är verkligen inte bra. Förstår inte hur hon tänkte i så fall. Hundratals möss används tydligen i framställningen.

 24. Känner samma när jag tänker på alla stackars gamla </3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *