LIGGBOXEN

Usch, imorse vaknade jag upp med halsont, feber och snuva. Anders har varit förkyld i någon vecka, och jag har hoppats klara mig, men uppenbarligen inte. Förmiddagen spenderade jag därför i sängen med The Real Housewives of Beverly Hills.

Sedan tog jag mig ändå upp, och iväg till Fredells för att köpa allt jag behövde för att bygga min egna piedestal! Haha, ni vet ju hur jag har tjatat om att jag vill ha en piedestal, nu tog jag äntligen tag i det och är nästan klar. Ska måla den ett varv till och sätta fast små möbeltassar, sedan jäklar! Jag har självklart filmat hela processen, så jag säger till när jag klippt ihop materialet.

Piedestal in the making

Jag har blivit SÅ bortskämd idag förövrigt. Nu inför alla hjärtans dag skickar supermånga företag ut pressbud, och jag bara måste visa er några jag fått på instagram stories imorgon, MEN det BÄSTA pressbudet stod Alla Våra Ligg-tjejerna Anna och Amanda för! Anna knackade nämligen på nu under eftermiddagen med LIGGBOXEN!

Liggboxen är nämligen deras nya prenumerationstjänst som går ut på att man varannan månad får hem en box fullproppad med allt från sexleksaker och orgasmtips till utmaningar och inspiration. Det här är verkligen världens bästa grej, så om du inte redan börjat prenumerera kan du göra det här!

Nu ska jag måla piedestalen, dricka juice och kolla på Netflix i hopp om att vila mig frisk till imorgon. Hoppas ni har en mysig kväll!

40 kommentarer

 1. *bygga min EGEN piedestal. 🙂

 2. Var kollar du på Real Housewives of Beverly Hills? 🙂

  1. Jag undrar också det, hittar det inte någon stans där det funkar att se:(

 3. Men vilken dröm att bygga en egen piedestal!! längtar till å se hur den blev, lycka till!

  Kolla gärna in https://nouw.com/homeinterior/ där jag visar hur du kan göra om en tråkig näsdukslåda till något helt nytt!

  1. Åh så smart!!!
   Kram, Sara Leo <3

 4. Vet ej hur du känner på serier som Grey’s Anatomy men skulle rekommendera The Good Doctor vilket handlar om en kille med autism som ska bli kirurg. Jätte bra serie! Om du vill kolla på den amerikanska versionen så finns den på dreamfilm men om du vill kolla på den Koreanska versionen så finns den på Kissasian (den amerikanska versionen är baserad på den koreanska versionen)

 5. Jag gjorde en pedistal i träslöjden haha fick betyget A på den ;D<3

 6. Låter ändå som en rätt mysig dag <3 längtar till att se resultatet! Krya på dig finis <33

 7. Hanna Fredengren

  Hoppas du inte får influensan som går , har varit sjuk i den i flera dagar nu och man klarar inte ens att hämta vatten , jätte jobbigt att ha influensan . Hoppas du blir frisk snart

 8. Krya bästa Therese,det värcksr som din dag blev bra fast oturen med att du är sjuk❤️

 9. Jag hade helt missat att du hade en blogg. Du är bäst😍❤

 10. Får nästan lite panik på hur du ger små hintar on indy beauty, men aldrig berättar om det haha. Längtar tills du berättar!💕💕💕

 11. Ååh va kul att du gillade vår alla ❤️s dags present 😁 krya på dig! Kram!

 12. Krya på dig och vila upp bästa underbara Therese ♥❤💘💞

 13. Bästa Therese!

 14. Jag är också sjuk så vi får bli friska tillsammans😊 krya på dig iaf❤️

  1. Föresten är det inte lite konstigt för dig att du bara får typ 20 kommentarer på din blogg när du brukar få typ 5000 kommentarer på din Instagram?

   1. Jag tror att det är pga att det är så mycket smidigare och snabbare att kommentera på insta 😊

 15. Krya på dig<3

 16. Kul med en video där du bygger själv! Tyckte jättemycket om de videor där du gjorde om själv i förra lägenheten!

 17. Första gången jag läser, älskar det och diiig😍💕

 18. Åhhh krya på dig!<3 Har själv legat med fruktansvärd migrän i två veckor, och varit inlagg på sjukhus i några dagar <3

  1. Eeze på Apoteket köper jag för ha migrän ofta
   Låg på sjukhuset trodde var hjärninflammation men sen kom fram migrän.
   Fick prova tabletter som fick svåra biverkningar sen fick Eeze receptfritt så när känner anfall på gång så tar tablett eller två hur illa känner mig så är jag fri
   Kram

 19. Krya på dig <3 Vad skoj med presenter 🙂 Måste ju slå in paketet till min man kom jag på nu, tur du skrev om alla <3 dag 🙂

 20. Krya på diig❤️ Piedestalen vad är det?

 21. Piedestalen vad är det?❤️💗

  1. som man kan tex ha blommor på eller annat användes mycket förr i tiden kram

 22. Tror inte det här inlägget är sponsrat dock? Liggboxen är nog ett pressutskick, vilket inte räknas som spons och då inte behöver märkas ut 🙂

 23. Åh, vart kollar du på RHOBH?? Det är väl den nya säsongen??!😍

 24. Detta är RJ sponsrat. PR utskick räknas inte som sponsrat. Om jag inte missminner mig så är det endast när personen fått pengar eller andra STÖRRE gåvor (såsom en resa etc) som det räknas som spons.

  1. *ej sponsrat

 25. Jag har alltid färsk ingefära hemma
  Jag dricker ingefärste när är mycket förkylningar för att förebygga då jag blir mycket svårt sjuk om jag blir förkyld.
  Riv 1-2 teskedar färsk ingefära och lägg i en tebehållare eller sila efteråt sen och varmt vatten över.
  Jag har inte blivit sjuk på ett års tid
  Flera gången när blev sjuk fick ligga på sjukhus i flera veckor
  Jag har så dålig immunförsvar
  Idag nyser folk rakt ut både vuxna och barn.
  Föräldrar lär inte sina barn nysa i armvecket utan rakt ut
  De tänker inte på någon kan bli mycket svårt sjuk

 26. Janna Engström

  Hej!
  Ville bara varna dig för bulleten; jag fick en stöt av en sådan(exakt samma) för ett tag senz be careful 😘

 27. Hej Therese
  När kommer video som inte är samarbete med något företag?
  Tycker är bara såna videos nu

 28. Bra så inte blir som Alexandra Nilsson fick böta 100.000 för smygreklam

 29. Åh kul att du visar upp liggboxen!! Kan du inte efter några veckor bedöma produkterna/ utmatningarna på en skala!! Är själv intresserad av att beställa hem en, men det är alltid kul att höra åsikter om den först! Vad som är bra/ dåligt osv osv
  O krya på dig therese❤️

 30. Jag måste bara säga att jag är SÅ glad att du har börjat blogga, vackra Therese!

 31. Hade gärna sett en video på dig när du testar sexleksakerna. Hade varit extremt upphetsande då du är fruktansvärt sexig…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *