Therese & Zäta podcast

Efter en tids övervägande har jag och Zäta beslutat oss för att avsluta vår podcast. Vi startade podden i januari 2017 och har släppt ett avsnitt i veckan under drygt ett år, och har haft så JÄKLA kul. Dels för att vi båda älskar formatet – att kunna prata om i stort sett vad som helst som intresserar oss för tillfället men framförallt för att podden kommit att bli ett sätt att lära känna nya sidor av varandra.

I takt med att våra andra projekt – youtube, böcker, webbtv-serier, klädkollektioner, osv – tagit allt större plats i våra arbetsliv har dock tiden för podden krympt. Och nu de senaste månaderna skulle jag ljuga om jag inte medgav att det varit svårt för oss att få ihop tiden. Det är klart att man kan klämma in en inspelning på en timme i veckan, men det som tagit desto mer tid är förberedelserna. Att hitta konspirationsteorier, innovativa tekniska uppfinningar, trender och sådant vi velat prata om i podden har tagit tid. Redan från början var vi nämligen överens om att vi inte ville ha en podd där vi bara skulle prata om vad vi gjort i veckan, eftersom att det för oss båda kändes som att vi delade med oss av vår vardag i våra andra kanaler som Youtube, snapchat och instagram.

SÅ: denna podd-era är över, och både jag och Zäta skulle verkligen vilja tacka alla er som hängt med under året, ni som mailat oss och engagerat er. Kanske tar vi upp podden längre fram, men just nu väljer vi att fokusera på annat och att faktiskt hinna hänga lite med varandra utan att jobba.

43 kommentarer

 1. Verkligen tråkigt att ni lägger ner eran podd, men tror det kommer bli skönt för er att bara umgås istället för att bara prata jobb! Kan ni inte göra ett klipp på youtube där ni testar att laga mat tillsammans? skulle vara något enormt kul att se? Älskar er båda <3

 2. Patrice Salminen

  Åh neeeej! Jag älskar eran podd. Får lyssna på avsnitten som redan finns. Det har varit härligt att få hänga med i avsnitten. Även om det innebär att bara lyssna. Ta hand om er.

 3. Åhh nej så himla tråkit att ni lägger, har verkligen längtat alltid till de nya avsnitten. Men som du sa, det tar mycket tid och det blir kanske lite väl mycket. Fokusera istället på det du gillar och vill mest. Älskar dig❤❤

 4. Åh nej vad tråkigt! Men förstår verkligen<3

 5. Neeeej!! Förstår er verkligen men ni var min tisdagsglädje. Hoppas verkligen att ni tar upp den igen senare! Nu ska jag lyssna om alla avsnitt för 8nde gången❤️❤️❤️

 6. Nej 🙁 Älskat era avsnitt på mina barnvagnspromenader. Hoppas ni kör igång igen, kanske med ett avsnitt i månaden?

 7. Har förstått att detta skulle hända men så tråkigt. Älskar verkligen eran podd. Hoppas ni kommer tillbaka i framtiden.

 8. Älskat eran podd som varit så informativ och trevlig att lyssna på! Kommer verkligen sakna den… Förstår såklart ert beslut och stödjer det men tomt kommer det vara utan ert snack.

 9. Vad tråkigt. Men samtidigt skönt att höra eftersom jag fick för mig att ni blivit osams eller något när vi inte fick någon förklaring. Hoppas ni kommer fortsätta göra collabs på andra sätt, älskar er två tillsammans!

 10. Jättetråkigt att höra. Denna blogg och instagram kan du ju vara mer sporadisk med. Böckerna du redan har skrivit är riktigt bra och läraktiga om 2 riktigt viktiga ämnen, så att pressa fram en till är inget du måste. Din smink och klädlinje är inte livsviktiga, dessutom är tillverkningen av kläder och smink miljöfarligt då det går åt mängder av utsläpp för att bara göra en produkt. Däremot er podcast och din Youtubekanal är ju DU och även Zäta, det är DÄR ni har er främsta publik och det är DÄR ni kommer till er främsta fördel. Tycker iaf jag! Vad är det jag vill säga? Jo, lägg inte energi på att vara överallt, det blir inget bra. Välj en max 2 kanaler och stanna där, då blir det trygghet för följarna. Kvalitet och kontinuitet.

 11. Jag dejtar en kille som bor i en annan del av Sverige och varje gång han varit här och hälsat på, när jag är på väg in till stan för att träffa honom, har jag alltid lyssnat på er för att lugna nerverna. Ni känns som två kompisar och jag kommer sakna era röster i hörlurarna nästa gång jag ska träffa honom haha. Så himla tråkigt att ni avslutar podden, men jag förstår ert beslut. Det ska kännas rätt. Kram!

 12. Hej! Härlig blogg och tråkigt med er podd! Jag vill av vänlighet bifoga en länk för att uppmärksamma problemen som orsakas av nät-shopping. Kram! http://www.na.se/opinion/debatt/designbloggaren-varje-gang-vi-shoppar-fran-wish-skapar-vi-en-varld-vi-inte-vill-leva-i-3

 13. Nej vad tråkigt!☹️ Har verkligen blivit på bättre humör när ni bl.a. har pratat om ångest, för då känner jag mig inte ensam om vissa problem. Helt utan tvekan min favoritpodd, men jag förstår att det kan vara lite stressigt ibland!❤️

 14. Er podd har varit så freaking grym!! Tack för tiden ni tog och gjorde den. Oftast lyssnade jag för att den är så sjukt rolig och intressant, ibland när jag kände mig nere och ensam och ibland på väg till jobbet. Så kommer verkligen sakna den! Lycka till med era nya spännande projekt!!(och håller tummarna att podden kanske kan komma tillbaka en dag)

 15. NEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeEEEEEEEEEJJJJJJJJJJjjjjjjjjj!!!!!! 😭😭😭😭

 16. Synd att ni inte kunde avsluta med ett sista avslutande avsnitt där ni berättar också. För oss som inte följer alla era kanaler har man såklart bara gått och väntat på nästa avsnitt. Blev hänvisad nu genom Zätas instagram, då jag inte läser din blogg annars, blev lite abrupt bara kan jag tycka när man inte får höra på podden till exempel 🙂

  men lycka till med allting, det har verkligen varit fantastiskt att lyssna på er. Kommer verkligen att sakna er och det kommer att bli ett stort tomt hål utan er podcast att lyssna på!

 17. Vad trist! ☹️ Men fattar verkligen att ni måste prioritera. Jätteviktigt att vänskapen kommer före jobbet faktiskt 😘 Hoppas att det kan finnas tid i framtiden 😍

 18. Jag förstår ditt beslut ❤️ Det ska vara kvalitet på grejerna man producerar också! Genom att våga säga nej till grejer så visar du vilken bra förebild du är, för vi går in i väggen när vi ska försöka hinna med allt.

 19. Känns snarare som att det är du som har för lite tid för podden, eller att intresset från din sida inte är tillräckligt stort för att prioritera bort annat 🙂

 20. Ahh jag kommer sakna den! Hursomhelst, lycka till med era andra projekt 🙂

 21. Åh vad synd, tyckte verkligen om den, framför allt när ni pratade om miljöfrågor.
  Men jag förstår verkligen att ni inte hinner med, förstår inte att ni hinner med det ni redan håller på med haha!
  Kram!

 22. 😭😭😭💕

 23. Åh nej vad synd </33 ÄLSKAR eran podd, lätt min favorit, men förstår såklart om det inte fungerar. Kanske ni kan ta upp den igen nån gång? Eller kanske podda en gång i månaden istället? Det behöver verkligen inte vara något speciellt, mina favoritavsnitt är dom när ni bara pratar om typ gamla minnen eller roliga anekdoter <3

 24. Neeej, va tråkigt! Det har varit min obligatoriska underhållning när jag kört 2 timmar för att träffa min pojkvän. Får väl börja lyssna om alla gamla avsnitt, haha! Hoppas ni kör igång igen! Kram

 25. Verkligen tråkigt! Kommer sakna dem mysiga stunderna med er podcast i lurarna! Men det är ju viktigare att ni hinner med ert liv! ❤️❤️❤️

 26. Så tråkigt att höra men jag förstår er, ni har verkligen gjort ett fantastiskt jobb!! KRAM

 27. Ååh, vad tråkigt! Men så kul att få se alla framtida projekt från er båda!

 28. Åhhhhh, er podd är min absoluta favoritpodd. Jag ÄLSKAR att lyssna på er!!!

 29. Hej, jag kom över er podd för bara några dagar sedan och börjat lyssna. Tycker om den så mycket så jag har lyssnat klart på alla avsnitt på några få dagar! Den har blivit min favorit! Tråkigt att den är slut, hoppas ni fortsätter i framtiden 😊

 30. Neeej vad tråkigt 🙁 Jag har verkligen längtat till tisdagarna! ♡ Men det är klart att om ni inte har tiden som krävs så ska ni såklart sluta med det. Det blir ju inte bra om det inte är hundraprocentigt, tråkigt iallafall! Tur att man kan följa er på andra medier 🙂 ♡

 31. Åh vad tråkigt att höra. Eran podd är så mysig att lyssna på medan man jobbar men kan förstå erat beslut. Lycka till med allt! 😊

 32. Snälla, kan ni inte släppa en podd per månad? Saknar podden jättemycket! Jag lyssnar på den varige kväll! ❤️

 33. Tack för otroligt bra poddavsnitt!!

 34. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ!!!!!!!! ÄLSKAR ER PODCAST JUUUUUU, DEN ÄR BÄÄÄÄÄST! Vi lyssnare tycker ju också det är kul att höra om vardagliga saker, det behöver inte vara så mycket fakta även om ni kanske inte tycker det är så roligt :/ </3 </3 </3 </3 Om ni någon gång i framtiden får mer tid och börjar podcasta igen kommer jag helt klart lyssna, antagligen alla andra lyssnare också för ni är så bra!!!! Kram på er!!!!

 35. Åh jag älskade er pod Therese! Har varit sjukskriven och älskade att lyssna på er när jag pysslade om mig själv. Tack!

 36. Åh nej! Älskar verkligen eran podd jag lyssnar på den så släpper all min ångest. Era röster är så härliga och ni är så galet roliga! Kommer vekrligen sakna era avsnitt. För börja lyssna om helt enkelt haha. ILY

 37. Så himla tråkigt att ni la ned podden ): det var min favorit!

 38. Nej vad tråkigt! Er podd är den enda jag någonsin riktigt fastnat för. Vi får hålla tummar och tår att ni kanske finner tid och ork att ta upp den vid ett senare tillfälle, man får ju inte jobba ihjäl sig liksom. Kram!

 39. Jättetråkigt verkligen!! Er podd var verkligen min favorit så blir ledsen att höra att ni lägger ned, förstår att tiden inte alltid räcker till men hade hoppats att ni i sådana fall prioriterat bort andra projekt hellre än podden! Har suttit i flera veckor nu och uppdaterat appen och funderat på varför det inte kommit någonting, tillslut var jag tvungen att googla runt lite och såg detta… Kan tänka mig att det finns fler som undrar så kan ju vara värt att nämna på Youtube eller Instagram då alla inte följer dig överallt…

 40. Saknar redan era underbara röster. Kram

 41. Jag har scrollat tillbaka hela vägen hit bara för att säga att jag kommer sakna er podd så himla mycket!! Den förgyllde mina promenader och cardio-pass, kunde skratta högt även fast jag var ute bland folk. Håller tummar och tår så hårt att ni tar upp den någon gång!
  Kramar

 42. Så himla tråkigt. Er podd var en av ljuspunkterna i mina veckor och kommer verkligen sakna den så mycket. (håller dock tummarna för att ni plockar upp den någon dag 😊)

 43. aså jag älskar era avsnitt som ni spelar in på er pod, ni får mig alltid att as garava. sluta aldrig vra som ni är och snälla hål på med eran pod så länge det bara går.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *