Pyssel

Åh, äntligen är min pysselvideo ute!

Det var så mysigt att filma den här videon (båda gångerna, haha) – dels för att fokus liksom inte låg på mig men framförallt för att det är så skönt att förlora sig i något, alltså fokusera på något som gör att man tankarna blir upptagna med det istället för att vandra iväg på andra platser. Resultatet av pysslet är verkligen inte det viktigaste för mig utan det är just processen som är snudd på terapeutisk. Och på tal om terapeutisk, ni var ett gäng som frågade igår om jag inte ska börja gå och prata med någon snart och jo, jag har bokat tid hos en ny psykolog som jag börjar gå till om tre veckor.

22 kommentarer

 1. Åh vad fint! Jag klarar inte av att pyssla, blir bara sur när det inte blir som jag vill, alltså fult, haha!

 2. Åh vilken mysig video!

 3. Hej Therese
  Vad det giftfria pennor du köpte tänkte på skärbräda
  Eftersom du ska säkert sen skära mat på denna brädan
  Är det inte giftfria så går giftet upp till det du skör sen får du i dig
  Det är något inte många tänker på
  Jag köper alltid giftfria i allt
  Mycket gifter ute man vill inte ha i sig

 4. Hej fina Therese!
  Måste bara säga att åhhh vad glad jag blev när jag hörde på din vlogg att du börjat blogga! Blir såå glad att man kan följa dig på ett på sätt och vis ännu mer personligt sätt. Läste exempelvis längre ner om hur du mått det sista och jag kan genuint säga att jag känt likadant det sista och om det är något, så känns det ju alltid lite bra att veta iallafall att man inte är ensam! Och att någon man verkligen ser upp till också känner så. Att en så stark, intelligent, öppensinnad, framgångsrik och vacker kvinna faktiskt också kan känna så. Herregud Therese, du har ju faktiskt gjort så mycket för så många och på sätt och varit en stor del i en samhällsförändring mot det bättre. Du jobbar så hårt för saker du tror på och odlar tankar hos alla oss som följer dig! Mest av allt ville jag egentligen säga att jag har följt dig så länge och att det är superkul att du börjat blogga, att man kan följa dig såhär.
  Önskar dig all glädje Therese, all kärlek och styrka till dig! Man har såna här perioder ibland, men man växer ju bara av det och blir starkare. Kramar!

 5. Åh! Skärbrädan vart min favorit 😍 Såå fin! Fast det är sant, allt du gjorde vart superfint 😍

 6. Det blev så snyggt! Jag blev riktigt sugen på att köpa sådana där pennor och göra bland annat en sådan där skjorta 😀

 7. Thereseslifesaver

  Vad bra!💋

 8. Jag tycker du gjorde sminkborstglaset sååå bra. Lika skärbrädan blev jag så fascinerad av!! <3

 9. Jag BEHÖVER en sån skärbräda!! Så sjukt fin den blev! Du har ett öga för detaljer 😍

 10. Önskar jag hade mer ro att sätta mig och pyssla. Köpte mig ett gäng såna där tavlor där man skrapar fram ett motiv så kanske borde köra igång 🙂

 11. Hej Therese!
  Jag följer dig på Youtube o dina sociala medier som så många andra och du är helt underbar. Jag skickade ett meddelande till dig på instagram för ettag sen men du kanske har missat det så jag skriver det här.
  Jag hade lite tips på vad jag skulle vilja se på din kanal o din blogg. För det första älskar ja alla dina små kloka ord o meningar och citat som du har med i din första bok och mycket när du o Zäta poddar. Det var i eran nyårspodd som du sa något sånt där jättte fint och tänkvärt. Jag skulle verkligen vilja se antingen en Youtube video eller en podd eller ett blogginlägg med massor av såna fina ord som du är så duktig på. Sen skulle ja vilja se dig och Anders göra en Big baloon chalenge som Thomas gjorde på sin youtube kanal.

  Du är bäst STOR KRAM.

 12. Therese!! Nu måste du gå ut med att indy beauty finns! Masken och tonern är fantastisk! 👏🏻😍

  Jag blir så provocerad av att du inte marknadsför produkterna! Förstår att det ska vara någon stor release eller något sådant men kom igen, de har ju funnits på marknaden läääänge nu 😅😍

 13. Hej! Det du precis publicerat på insta story är ju smygreklam? Ditt eget märke men du säger inget om det?

 14. Hej Therese och tack för en fantaaastisk blogg och youtubekanal! Jag har ett önskemål som jag tror hade gjort läsarnas upplevelse mer behaglig; att göra bloggtexten liite mörkare. Det är nästan ansträngande att läsa ibland om man har högsta ljusstyrkan på då kontrasterna mellan den vita bakgrunden och den ljusgrå texten blir alltför liten.
  PoK!

 15. Åååå vad fint det blev Therese !!!

 16. Hej Therese!
  Jag undrar vart du köpte de sammetsbyxorna med ränder på sidorna som du hade på dig i din senaste Q&A? Superfina var de!
  Kram

 17. Hej Therese! Superfint allt blev! Min favorit är behållaren till sminkborstarna, och då undrar jag vart har du köpt den? Kram<3

 18. Hej Therése!
  Jag vill bara säga ”MER PYSSELVIDEOS” haahaaha! Jag tycker det är så skönt att kolla på när någon skapar något, nästan satisfying. Men även att man kan göra allt själv sen. Älskar pyssel/diy’s!

 19. Jag totalälskar skalet!!!

 20. Hej älskade underbara Therese♡
  Måste först börja med att säga att du är helt fantastisk på alla tänk bara sätt:) Älskar alla dina videos på Youtube kollar dagligen ♡ Du får en att bli inspirerad och hitta sig själv och de man älskar och gillar ♡ du är än sånda förebild för mig och tussen andra♡ Jag hopas att ja än dag får träffa dig de är min dröm ♡
  Men ja skulle bara vilja ja din hjälp oxå dom här pennorna som du hadde i din pyssl video vart exat har du köpt dom🤔 för ja tycks inte hitta dom allt. Hopas verkligen du svarar xoxo ♡

 21. Vad använder du till att ta dina foton? Sjukt fina 😃

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *