Min fredag

Åh herregud, idag har jag gjort en sådan tabbe. Jag har filmat en pysselvideo i FEM TIMMAR, utan att sätta igång mikrofonen. Här är lite skärmdumpar från det helt tysta inspelade materialet:

Åhhh, jag hade åkt runt och köpt material, gjort mig iordning, taggat till, och filmade en riktigt bra video. Jag fick liksom till en sådan där video i vilken jag bara var avslappnat rolig, men men, det är bara att slänga materialet och filma allt på nytt imorgon. SUCK!

Nu sitter jag i alla fall och väntar på Alexandra som kommer hem till mig strax för en riktig myskväll. Visst är mitt halsband på bilderna fint förresten?

Jag köpte det från en säljare på etsy. Jag har alltid varit en sådan som bara använder silverfärgade smycken, men det senaste halvåret har jag verkligen börjat tycka om guld-färgade smycken, och allra finast tycker jag att det blir när man blandar guld med silver. Tänk, det var något heeelt otänkbart för mig för något år sedan, haha. Hoppas ni har en mysig fredagkväll!

13 kommentarer

 1. Du kan ju göra en voiceover till videon 🙂

 2. Såg din senaste vlogg och måste säga att det blev så himla fint med gardinerna 😀

 3. Om det är till någon tröst så filmade min pappa fyra veckor i USA med fel ”skal” på gopron så ljudet gick inte igenom… så vi har x antal timmar med bara bilder i USA haha

 4. Nej gulle vännen <3 Nya tag! Du borde ha en lapp på kameran som påminner dig om att sätta på micken 🙂 Ha en fortsatt bra helg!

 5. Vad fin du ser ut <3

 6. Så typiskt att man ska glömma något när det man gör blir bra haha.

 7. Gör en voiceover till videon!! Det kan bli asbra <3

  Kram

 8. Hej Therese!
  Jag har lite frågor som jag är nyfiken på och supergärna skulle vilja ha svar på i din blogg eller på YT.
  Du har ju vid ngt tillfälle pratat om barn, är det något du planerar inom närmsta åren? 🙂
  Ska du och Anders förlova er igen?
  Du sa att 2018 var året du skulle gå på event och liknande, vilka har du inplanerade?
  Sen undrar jag också varför du inte har nämnt att ditt eget hudvårdsmärke säljs på apoteket? Det är väl en stor grej ändå?? :))
  Tack på förhand

 9. Hej!
  Du har säkert sagt detta i en video men vart kommer soffbordet och matbordet ifrån? Jag har letat länge efter ett soffbord i svart marmor eller kopia av marmor om du förstår vad jag menar. Men inte hittat någonting som varit fint, men älskar verkligen det du har 😍 så du får gärna länka vart du köpt det, kram you go girl!

 10. Hej Therese.

  Nu är det snart gymnasieval för de som går i nian, och jag undrar om du har några tips till de som ska välja? Hur tänkte du när du var i den åldern etc. Själv är jag otroligt kluven, vilket jag förmodligen inte är ensam om, och tar gärna mot tips från alla håll och kanter. 😉

 11. Amanda Ludström

  Tips på video!
  Skulle vara jätte kul om du provade att göra en beehive! (Hår, som Amy Winehouse you know)
  Vill lära mig och skulle vara kul att se dig i en ^^ PUSSS

 12. Therese, du är så vacker!❤️

 13. Halsbandet är underbart! Kan du länka till den som gjort det?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *